Kilka dni temu zrobiłem na grand valley na tych sezonowych 1:18,653 i taki czas mam w rankingu , niestety zdjecia nie zrobilem podczas przejazdu z powtorki chyba juz nie da sie obejrzec ;p
No nic , sprubuje jeszcze raz wykrecic cos podobnego.
Hehe teraz przemyslalem to co napisalem i przeciez moge telefonem zrobic fote w rankingu
Udało sie mam platyne, czas 1:16,397 (chyba). Z Ginettą będzie trudnie- narazie 1:48,360. Ten samochód bardzo się ślizga, szczególnie ciężko jest na ostatnimi pierwszych zakrętach, bo tam bardzo łatwo stracić kontrole ze względu na lekkość auta.
No nie no, szkoda że tutaj tak późno zajrzałem. Ja oczywiście będę brał udział w próbach czasowych, bo tego mi brakowało. Jak wrócę, to przeczytam cały wątek i coś jeszcze napiszę
edit: a no, na grand valley miałem po 2 przejazdach 1:20 ale wiem, że da się urwać jeszcze coś. Albo zmienię samochód. Nie chciałem za długo przy tym siedzieć, bo zbieram expa na 32lvl
Ja chętniej wezmę udział w zawodach forumowych. Jest gdzieś lista czasów na nurburgringu?
Czas trwania czasówki w zawodach sezonowych trwać będzie do 24 marca, więc radzę zrobić fotki przejazdu już teraz i powoli mi je wysyłać na PM lub mail. Przypominam, że nadsyłamy czasy do 26 marca (sobota).
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz