Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Ankieta] Wyścigi Online by Sasek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Ankieta] Wyścigi Online by Sasek

Zakładam ten temat ponieważ chciałbym się dowiedzieć ilu będzie chętnych do startowania w sobotnich wyścigach. Moje założenia są dosyć proste. Chciałbym prowadzić 2 imprezy dziennie. Pierwsza Arkadowa dla osób chcących się pościgać na dłuższych dystansach ze wszystkimi wspomagaczami i asystami. Była by to opcja kierowana głównie dla osób jeżdżących na padzie. Druga Profesjonalna, czyli to co się odbywało dotychczas. Wyścigi bez wspomagaczy, pełna symulacja. Jeżeli byli by chętni do wyścigów Arkadowych, mogę przygotować coś i dla nich. Oczywiście można startować tu i tu jeżeli są takie chęci. Proszę o zabranie głosu w ankiecie. Ankiety w tym temacie będą się zmieniać co jakiś czas i będą dotyczyć przyszłości tych wyścigów.

Początkowo proponowałbym takie terminy wyścigów:
    Arkadowa w soboty o godzinie 19:00.
    Profesjonalna w soboty o godzinie 20:00-20:30.
    Termin ten może ulec zmianie na waszą prośbę. Piszcie jakie dni i godziny wam najbardziej pasują. Na start dodam, że mi pasują tylko piątki, soboty i niedziele. W tygodniu nie mogę.

Jak to wszystko się odbywa możecie zobaczyć w tych tematach:
    1. Puchar Mazdy na Grand Valley Speedway
    2. Wyścig Subaru vs Mitsubishi na Cape Ring North
    3. Wyścig Dodge vs Chevrolet na Laguna Seca
    4. Japoński festiwal prędkości - Professional
    5. Wyścig wagi lekkiej na Eiger Norwand

Zapraszam do głosowania i udziału w przyszłych spotkaniach.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Re: Wyścigi Online - Ankieta

ja zapisuje się do wyścigów arkadowych. mimo, że mam kiere, to muszę się nauczyć lepiej na niej jeździć. ze wspomagaczy używam tylko asm, reszta jest u mnie wyłączona.

Komentarz

Dobrze rozumiem, że w tych Arcade będą dozwolone systemy, ale nie będą one konieczne?
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
        Dobrze rozumiem, że w tych Arcade będą dozwolone systemy, ale nie będą one konieczne?
        Dokładnie tak. Szybsi, bardziej wymagający kierowcy będą mogli jechać bez asyst. Gracze na Padach będą mogli sobie dowolnie ustawić asysty podczas jazdy, tak aby było im jak najwygodniej.

Komentarz

Zapraszam do ponownego głosowania. Tym razem ankieta dotyczy tematu uszkodzeń pojazdów w wyścigach Professional organizowanych przeze mnie. Jakie wolicie uszkodzenia pojazdów? Proszę głosować.

Komentarz

Re: [Ankieta] Wyścigi Online by Sasek

Ja jestem za ciężkimi mimo wszystko. Co prawda wtedy ktoś nieuważny moze Ci wyścig jeszcze bardziej zepsuć, ale z drugiej strony bardziej się ludzie hamują, żeby samemu sie nie uszkodzić. I ogólnie realistyczniej i fajniej, większe emocje. Często potrafi zdecydować o losach wyścigu.
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jeżeli o mnie chodzi to wolę uszkodzenia lekkie, które redukują się podczas jazdy.

Komentarz

Jak Pro to pro. Jestem za ciężkimi - trzeba się bardziej pilnować, a i jazda uszkodzonym wozem na kierownicy z FF to niezłe wyzwanie.

Komentarz

Racja, ja też jestem za ciężkimi, ludzie będą bardziej uważać.
                  A wiadomo że przy szybszych autkach jedna wycieczka poza tor i może byś już po wyścigu

Komentarz

Można zrobić, że w Arcade zostaną lekkie albo wyłączone, a w wyścigach Professional będą ciężkie
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja jestem za ciężkimi w Pro, a w Arcade- za lekkimi

Komentarz

Ja również jestem za ciężkimi uszkodzeniami (gdyby można było ustawić te ciężkie w normalnej grze GT to by było extra!!!) Czasem biorę na lekkie żeby ewentualnie sprawdzić jazdę na czas całego okrążenia ale przeważnie ustawiam ciężkie.
                        OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Głosowanie zakończone. Ustawienia zniszczeń samochodów w wyścigach Professional będą ustawione na ciężkie. Wyjątkowi podlegają tylko tory gdzie nie ma pit stopu. Tam ustawienia uszkodzeń będą lekkie.

Informacja:
                          Kolejne wyścigi zorganizuję dopiero w połowie lutego. Niestety zbliża się sesja egzaminacyjna i mam sporo na głowie w tym okresie. Dlatego najbliższy event ogłoszę dopiero w połowie lutego. Oczywiście zapraszam na kolejne wyścigi w przyszłości.

Tabelkę wyników i punktową, po podsumowaniu wszystkich wyścigów Arcade i Professional ogłoszę w najbliższym czasie.
                          Pozdrawiam

Komentarz

Witam!
                            Ja też chętnie się pościgam,jak dla mnie mogą być obie formy wyścigów.
                            Pozdro!
                            gg 9231179

Komentarz

Do połowy lutego zawieszam ligę, ze względu na sesję egzaminacyjną, nie będę miał czasu na rozpatrywanie protestów i prowadzenie wyścigów.

Komentarz

Pracuję...
                              X