Zakładam ten temat ponieważ chciałbym się dowiedzieć ilu będzie chętnych do startowania w sobotnich wyścigach. Moje założenia są dosyć proste. Chciałbym prowadzić 2 imprezy dziennie. Pierwsza Arkadowa dla osób chcących się pościgać na dłuższych dystansach ze wszystkimi wspomagaczami i asystami. Była by to opcja kierowana głównie dla osób jeżdżących na padzie. Druga Profesjonalna, czyli to co się odbywało dotychczas. Wyścigi bez wspomagaczy, pełna symulacja. Jeżeli byli by chętni do wyścigów Arkadowych, mogę przygotować coś i dla nich. Oczywiście można startować tu i tu jeżeli są takie chęci. Proszę o zabranie głosu w ankiecie. Ankiety w tym temacie będą się zmieniać co jakiś czas i będą dotyczyć przyszłości tych wyścigów.
Początkowo proponowałbym takie terminy wyścigów:
Arkadowa w soboty o godzinie 19:00.
Profesjonalna w soboty o godzinie 20:00-20:30.
Termin ten może ulec zmianie na waszą prośbę. Piszcie jakie dni i godziny wam najbardziej pasują. Na start dodam, że mi pasują tylko piątki, soboty i niedziele. W tygodniu nie mogę.
Jak to wszystko się odbywa możecie zobaczyć w tych tematach:
1. Puchar Mazdy na Grand Valley Speedway
2. Wyścig Subaru vs Mitsubishi na Cape Ring North
3. Wyścig Dodge vs Chevrolet na Laguna Seca
4. Japoński festiwal prędkości - Professional
5. Wyścig wagi lekkiej na Eiger Norwand
Zapraszam do głosowania i udziału w przyszłych spotkaniach.
Początkowo proponowałbym takie terminy wyścigów:
Arkadowa w soboty o godzinie 19:00.
Profesjonalna w soboty o godzinie 20:00-20:30.
Termin ten może ulec zmianie na waszą prośbę. Piszcie jakie dni i godziny wam najbardziej pasują. Na start dodam, że mi pasują tylko piątki, soboty i niedziele. W tygodniu nie mogę.
Jak to wszystko się odbywa możecie zobaczyć w tych tematach:
1. Puchar Mazdy na Grand Valley Speedway
2. Wyścig Subaru vs Mitsubishi na Cape Ring North
3. Wyścig Dodge vs Chevrolet na Laguna Seca
4. Japoński festiwal prędkości - Professional
5. Wyścig wagi lekkiej na Eiger Norwand
Zapraszam do głosowania i udziału w przyszłych spotkaniach.
Komentarz