Re: [Wyścig] Puchar Mazdy na Grand Valley Speedway
Nie mam nic za złe, w sumie to najpierw powinienem uniknąć tych 2 własnych wypadnięć z trasy, a potem zwalać na innych. :mrgreen:
Co do replaya - ja mam zapisany, ale trwa ponad 26 minut.
A co do opon.. ja całość przejechałem na sportowych miękkich, ale i tak w sumie pokazuje jaka różnica klas samochodów była - cobajerol nawet zjeżdżając do boksów wygrał ze mną o 4 sekundy.
W sumie troche dziwne, że musieliście już zjeżdżać, mi zostało przynajmniej pół paska na końcu wyścigu, chociaż troche czuć było, że już nie trzyma tak samo. 
Również mam nadzieje, że tego quala poprawią, bo głupio to teraz wychodzi.
Uszkodzenia w sumie można wprowadzić te realistyczne, a co do reszty ustawień to mi się bardzo podoba. Bardzo fajna długość wyścigu, no i auta też przyjemne do jazdy.
Ogólnie podoba mi się taka idea wyścigów bardziej tematycznych lub markowych - podajesz markę, klasę, rodzaj samochodów lub jakąś wspólną cechę i do tego ograniczenia mocy i masy - i wtedy można dość fajnie sie pościgać.
A co do tego Nurburgringu...jakoś na online przyjemniej sie jeździ na krótszych torach, chociaż jakiś event powinien się tam znaleźć.
Zamieszczone przez nikwax
Co do replaya - ja mam zapisany, ale trwa ponad 26 minut.

A co do opon.. ja całość przejechałem na sportowych miękkich, ale i tak w sumie pokazuje jaka różnica klas samochodów była - cobajerol nawet zjeżdżając do boksów wygrał ze mną o 4 sekundy.

Również mam nadzieje, że tego quala poprawią, bo głupio to teraz wychodzi.

Uszkodzenia w sumie można wprowadzić te realistyczne, a co do reszty ustawień to mi się bardzo podoba. Bardzo fajna długość wyścigu, no i auta też przyjemne do jazdy.

Komentarz