Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Wyścig] Puchar Mazdy na Grand Valley Speedway

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Wyścig] Puchar Mazdy na Grand Walley Speedway

To co o 20 00 trzeba być już na serwerze tak? i od 20 00 godziny będzie 20min kwalifikacji i wyścig? A jak to jest kto będzie z jakiego pola startował liczy się ten najlepszy czas podczas kwalifikacji?
    Jak znajdę ten serwer na którym będziemy się ścigać będzie on miał jakaś nazwę czy jak?

Komentarz

Re: [Wyścig] Puchar Mazdy na Grand Walley Speedway

Zamieszczone przez Kaja
      To co o 20 00 trzeba być już na serwerze tak? i od 20 00 godziny będzie 20min kwalifikacji i wyścig? A jak to jest kto będzie z jakiego pola startował liczy się ten najlepszy czas podczas kwalifikacji?
      Jak znajdę ten serwer na którym będziemy się ścigać będzie on miał jakaś nazwę czy jak?
      Wchodzicie do mojego pokoju poprzez mój profil. Jutro z rana wyślę do wszystkich zaproszenie, jak ktoś mnie nie dodał jeszcze do znajomych.

10-15 minut przed 20:00 utworzę lobby, będziecie mieli czas na wybranie i ustawienie samochodu. Pozycja startowa wg. uzyskanych czasów (od najlepszego do najgorszego) Po ok. 20 minutach, start wyścigu. I robimy 12 kółek.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Re: [Wyścig] Puchar Mazdy na Grand Valley Speedway

Ludzie ja moge nie zdazyc dzisiaj na wyscig wiec informuje . Zaprosilem dwoch kumpli zeby sie zarejestrowali na forum wiec moze wystartuja dzis.
        Pozdrawiam i smacznego jajka

Komentarz

psn: Miro084

Komentarz

ja też chce się pościgać.
            psn: nikwax

Komentarz

Wysłałem do was zaproszenie. Za 15 min postawię pokój.
              O 20:00 zaczynamy. Pozdrawiam i zapraszam.

Pokój: 1472-6118-4216-8216-6710

Komentarz

Protesty można składać po wyścigu. Podając okrążenie w którym się stało i zakręt.
                Zapraszam również do dyskusji po wyścigu.

WYNIKI WYŚCIGU:
                1. cobajerol
                2. Icenzo
                3. Miro084
                4. nikwax
                5. slawek1996
                6. nowonioll

Dziękuję za udział.

Wygrał cobajerol, wylosowane nagrody to: Zestaw Turbo 3 - poziomu i kolor Flash Red.

Wyślę jutro.

Komentarz

czy ktoś zapisał powtórkę...? zapomniałem z tych emocji :mrgreen:
                  OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

a czy za 3 miejsce coś dostane

Komentarz

Zamieszczone przez miro84
                      a czy za 3 miejsce coś dostane
                      Tylko zwycięzca otrzymuje nagrodę. W następnych eventach, będzie dla pierwszej trójki. Na razie to 1 mój event, taki na start. Jak się spodobało to pomyśli się nad kolejnymi.

Komentarz

Sorry ze mnie nie bylo, mam urodziny i troche nie bylem w stanie

Komentarz

quendae - najlepszego :mrgreen:

a event bardzo przyjemny, licze bardzo na kolejne edycje, bardzo dobra organizacja, no i auta do jeżdżenia też fajne. Ogólnie wyścig emocjonujący. :mrgreen: Nie wiem dlaczego startowałem z pole position, w qualu byłem 2, a no i mój RX-7 chyba i tak najwolniejszy nie był.. Ogólnie przed wyścigiem nie spodziewałem sie dobrego miejsca, bo w sumie auto skompletowałem tuż jakoś 10-15 min przed 20:00. Jestem zadowolony z wyniku, niemniej jednak żąłuje że sie wygrać nie udało.. Może gdybym na 3 okrążeniu nie dostał strzała w tył od bodajże nikwaxa to może by było inaczej, no ale trudno. Brawo dla cobajerola za wybór samochodu, chociaż tak myślałem, że z tymi oponami może być gorąco. W sumie gdyby mnie tak nie zarzuciło na tym nawrocie to by dopiero ciekawa końcówka była.. Ale dzięki za wyścig i organizacje, mam nadzieje że sie to zmieni w cykliczny event i więcej forumowych znajomych będzie jeździć.
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Hej.
                            Przepraszam Ciebie kolego za tego strzała w tył ode mnie, oczywiście nie chciałem w Ciebie wjechać.
                            Powiem szczerze że nie spodziewałem się że trzeba będzie aż tak dbać o opony, w moim aucie skończyły się chyba już na 8 kółku i na 10 musiałem zjechać na wymianę.
                            Wyścig bardzo fajny, jak tylko będą dalsze edycje i pozwoli mi na to czasz to oczywiście będę startował.
                            Pozdrawiam wszystkich i gratuluje zwycięzcy

Ps.
                            Niestety nie zapisałem replay

Komentarz

Dziękuję za miłe słowa co do organizacji, postaram się coś wymyślić na sobotę. Bo pewnie każdy teraz będzie liczyć na dostanie się do Gran Turismo Event, które odbywać się będą w niedzielę. Nie chcę kolidować z tym terminem, więc najpewniej następna sobota. Cały myk wyścigu polegał na tym, aby dobrać dobre opony, najlepszym wyborem byłoby wzięcie opon sportowych średnich, które starczyłyby do końca i zapewniałyby dobrą przyczepność. Ogólnie nie wiem dlaczego, ale u mnie jak oglądałem wyścig, cobajerol był klasyfikowany na ostatniej pozycji... Dopiero jak wjechaliście, niemal równo, na ostatnie okrążenie tabelka czasów się odwróciła i dopiero wtedy pokazywało dobrze. Po qualu też dziwnie było, bo poprzesuwało was jak chciało. Coś mi się wydaje, że opis opcji sieciowych w manualu jest źle opisany... Jeżeli się ustawi "Najszybsi z przodu" to nie oznacza, że zawodnicy są wg. czasów wolnej jazdy ustawieni, tylko wg. mocy samochodów. Jeżeli nie zostanie to poprawione w patchu, myślę, że będziemy korzystać z opcji "Najwolniejsi z przodu" i będziemy jechać bez kwalifikacji. Za to wyścig się wydłuży do 30 minut. Może lekkie uszkodzenia się wprowadzi? Podawajcie propozycje, jak chcecie aby to dalej wyglądało. I jeszcze raz dzięki za udział. :wink:

Komentarz

Sasek mam taki pomysl bo wiele osob napewno kocha ten samochod. Chodzmi mi tutaj o wyscig w Lancerach na nurburgu jakies 4-5 kolek pelna symulacja co ty na to ?? Wydaje mi sie ze duzo osob by sie zapisalo a widok roznych lancerow na trasie bylby wyjatkowy

Komentarz

Pracuję...
                                X