Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Spotkajmy się

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: NIGHT RIDERS - Spotkajmy się

Mam nadzieje że trochę więcej nas będzie. Warto zaprosić uczestników GT Academy z Warszawy.
    1. snoop
    2. siniak
    3. Dreadsquad
    4. Piotr
    5.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
      Dredziu ale to przecież cię ktoś po drodze może zgarnąć, bo tam ktoś pisał że ze Śląska jedzie samochodem. A jak nawet to nie, to ja cię zawsze wezmę
      Ja pisałem, ale nie dam rady . Nie ma mnie od 9 do 20 Sierpnia. Udanej imprezy życzę
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ale przecież nikt nie podawał konkretnej daty zlotu, jest na razie ustalone że odbędzie się po 12.08, a więc może być to równie dobrze 20.08 lub później

Komentarz

Myślałem że po 20 to dla Was za późno :wink: . Moja obecność zależy więc od ustalonej daty
          1. snoop
          2. siniak
          3. Dreadsquad
          4. Piotr
          5. Kamil (jak wyżej)
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ale mnie kusi (znowu).
            narancs alternativa

Komentarz

To ja proponuje dni 11-13, bo później mogą wystąpić problemy z domem, gdyż jest na sprzedaż.
              Zapraszam tutaj.

Komentarz

I znów nie wyszło czy o czymś nie wiem?
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Spokojnie, na razie nic cie nie ominęło. Jest bowiem nowy ukryty plan Otóż chłopaki z bliźniaczego forum Forzy (a więc Angello i ekipa) spotykają się 15.09 w Warszawie przy okazji VERVA Street Racing. Pomysł jest taki żeby połączyć siły Wstępnie omówiłem sprawę z prezesem Angello oraz miejscowym rezydentem watażką snoopem i są chęci i możliwości
                  Jak dla mnie bomba - zlot połączony z takim wypasionym świętem motoryzacji Piszcie co o tym myślicie

Komentarz

Ja to chce sie tylko naćpać.

Najpierw wytrzeźwiej hłehłe
                    //siniak

Nie pije, przecież wiesz że prowadze tryb życia godny mnichów z Shaolin
                    Buahahhahahhahhaaaa

Komentarz

Pany sobota 15-go już za kilka dni więc nieśmiało się przypominam i anonsuję, że wybieram się do Wawy na zlot przy okazji Verva Street Racing, po drodze (z Krakowa) mogę kogoś zabrać (Dredziu piszesz się?). Snoop potwierdza nocleg w Magdalence jakby co. Ja będę śmigał w sobotę, start z rańca, więc na miejscu będę pewnie jakoś koło południa. Kurczę mam nadzieję, że chociaż kilka osób z forum się zbierze i jakaś skromna reprezentacja granturismo.pl się 15.09 w Warszawie pojawi

Komentarz

Ja wybieram się do Katowic na http://summercarsparty.pl/

Komentarz

Też miałem być w Katowicach jak wyżej, jednakże wyszła 18 kumpla. Wychodzi na to, że nie będzie mnie ani na Vervie, ani na SCP
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Czyli nie bd nikogo i nawet nie chce czytac tych wymowek.
                            Siniu zobaczymy jak w tygodniu z zarobkami mi wyjdzie, jak cos na plus to sie rozliczymy i pojedziemy

Komentarz

Na wstępie chce podziękować Piotrowi, siniakowi, Angello i chłopakom z NR Forza za spotkanie. Rano było nas więcej, potem w trakcie Vervy i po niej część odpadła. Ostatecznie została nas piątka i w ten sposób "dotrwaliśmy" do końca. Piwo, a właściwie litry piwa były pyszne. Dzisiaj rano z siniakiem się ogarnęliśmy, że zrobiliśmy setki filmików i zdjęć aut, ale zapomnieliśmy o "zdjęciu klasowym". No nic następnym razem nie zapomnimy. Jeszcze raz dziękuję za świetnie spędzony czas i mam nadzieję, że wkrótce znowu się zobaczymy.

pis joł
                              Zapraszam tutaj.

Komentarz

I zlot połączonych sił Night Riders Gran Turismo i Forza Motorsport był bardzo udany, pomimo może niewielkiej frekwencji. Tak jak wspomniał już snoop nasz zlot składał się w zasadzie z dwóch części.
                                Pierwsza to wizyta na wspaniałej i największej polskiej imprezie motoryzacyjnej Verva Street Racing. Tutaj byli z nami jeszcze Piotr i HAJ$u. Wrażeń co niemiara, ilość i różnorodność wszelkiej maści samochodów marzeń wprost nie do ogarnięcia + przejazdy i popisy większości pojazdów. Tego nie da się opowiedzieć! Próbkę można obczaić na kilku poniższych fotkach i filmikach. Oczywiście materiału zdjęciowo-filmowego jest o wiele więcej, ale nie chcę zarzucać was tutaj tonami bajtów Część zdjęć egzotycznych samochodów mam zamiar wrzucić do wątku VERVA STREET RACING 2012 w dziale "Motoryzacja".
                                Potem pozostała piątka, czyli siniak, snoop, Angello oraz Patryk i Krzysiek z NR Forza ruszyła w miasto na część nieoficjalną Wiecie - knajpki, żarcie, piwo Co tu dużo gadać, było mega fajnie, chłopaki z forum Forzy okazali się bardzo równymi gośćmi na poziomie
                                Nie ma bata, trzeba to powtórzyć, tym razem w większym gronie!
                                Nich żałują ci wszyscy malkontenci i wymówkowicze, którzy tak szumnie się zapowiadali w poprzednich postach a nie przybyli. Mam nadzieję, że przy okazji następnego zlotu pokażą że mają jaja i że nie będzie "nie mogę przyjechać, bo coś tam coś tam"

A teraz kilka obiecanych zdjęć i filmików:

[youtube:23xynm26]http://www.youtube.com/watch?v=JOYk0OUjStM&feature=youtu.be[/youtube:23xynm26]
                                [youtube:23xynm26]http://www.youtube.com/watch?v=U_GewyvmPk0&feature=youtu.be[/youtube:23xynm26]

Dzięki chłopaki za super imprezę a tobie drogi Marcinie za gościnę i nocleg!
                                Do zobaczenia następnym razem!

Komentarz

Pracuję...
                                X