Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Spotkajmy siÄ™

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NIGHT RIDERS: Spotkajmy siÄ™

Hej.
    Zapraszam Wszystkich do zapoznania siÄ™ z tym tematem http://gthome.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=6948
    Fajnie by było poznać jak największą ilość z Was na lajfie, tym bardziej, że słyszymy się kilka razy w tygodniu i słyszę jak otwieracie browarka i fajnie by było napić się go wspólnie i pogadać o GT5 i o ... no wiecie

Proponuję spotkać się pod koniec października w Krakowie

Re: [ NIGHT RIDERS ] Spotkajmy siÄ™

Dobry pomysł Kraków. Oj ile tam jest pięknych klubów
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Re: [ NIGHT RIDERS ] Spotkajmy siÄ™

Ha! Kraków! Nie mogło być lepiej :mrgreen:
      Znalazłem bardzo fajną (czytaj tanią ) miejscówkę na nocleg, w najbliższym czasie pojadę zrobić rekonesans na żywo. Napiszcie czy wam pasuje, jeśli chodzi o Kraków to tańsze będą już tylko noclegownie No chyba że macie wyższe wymagania, powiedzmy 5-gwiazdkowe W ogóle wypowiedzcie się jaki termin wam pasuje. Jeśli o mnie chodzi to prawie każdy weekend, Angello z kolei już nie taki czasowy (syn mu się rodzi na dniach - mam nadzieję Andrzejku że to nie była tajemnica :wink: )

Komentarz

Re: NIGHT RIDERS - Spotkajmy siÄ™

Szanowni Panowie Klubowicze i Rekruci (oraz pozostali sympatycy NR). ProszÄ™ o zapoznanie siÄ™ z tym postem -> viewtopic.php?f=15&t=6948&p=120214#p120214
        Byłoby wspaniale jakby chociaż kilku z was mogło dotrzeć w sobotę
        Pozdrawiam

Komentarz

*
          *Taki żarcik obrazkowy, mający na celu zwrócić waszą uwagę

Pierwszy Oficjalny Zlot Night Riders

Myślałem o tym już od jakieś czasu, a dzisiaj gadałem z siniakiem i potwierdziłem swój pomysł, abyśmy się spotkali. Wiem, wiem było rok temu i nie wypaliło, ale może tym razem się uda. Tak się wesoło składa, że niedługo wakacje, a ja mam pusty dom, do którego można wpadać kiedy się chce. Dom stoi w Magdalence pod Warszawą (myślę, że do stolicy jest łatwiej dojechać większości z was). Nie ma problemu z noclegiem (za darmo), jedzonko we własnym zakresie (niedaleko jest sklep, stacja benzynowa i Biedronka).

Dom tak jak napisałem, stoi pusty, jest teraz na sprzedaż, więc musielibyście zabrać ze sobą jakiś śpiworek czy coś innego do spania, ręczniki (o tym kilka zdań później). Jest: prąd, internet/wifi, ciepła woda, pralka, lodówka, kuchnia lub grill, WC itp. w końcu to normalny dom, a nie domek kempingowy :mrgreen: , karaluchów nie znajdziecie, i tu Bear Grylls jeśli to czyta, posmutniał. Jakieś TV też się znajdzie, więc można sobie przy okazji mały turniej w GT5 zrobić. Jakby ktoś bardzo nie chciał spać w domu a pogoda na to pozwoli może zabrać ze sobą namiot, bo ogród jest dość spory. Na dodatkową zachętę dodam, że jest u mnie na działce kryty basen z czystą wodą o temperaturze około 27 stopni przylegający do domu, kort tenisowy oraz bramki do piłki nożnej. Dodam jeszcze, że można przesiedzieć u mnie spokojnie kilka dni.

Planowane jest picie alkoholu, więc wstęp tylko dla pełnoletnich (żeby nie było, że dzieci w złym towarzystwie przebywają i są narażone na pijaństwo, satanistów czy innych bardzo złych ludzi oraz żeby nie było z tego powodu problemu z ich rodzicami :wink: , przykro mi ale takie życie).

To tyle jako wstęp i mam nadzieję, że zbierze się trochę chętnych i tym razem się uda. Oczywiście, zaproszeni są nie tylko Najtrajdersi, ale i reszta użytkowników forum, którzy często od jakiegoś czasu uczestniczą w życiu GTHOME.PL(nie chce być niemiły, ale chodzi mi o to, żeby nie przyjechali sami nowi userzy co ledwo posta napisali), bo chodzi głownie o dobrą zabawę w dobrym towarzystwie. Proszę was o zgłaszanie swojej obecności, oraz podanie jaki termin wam wstępnie pasuje. Myślę, że minimum 10 osób spokojnie się w środku zmieści. Listę będę updejtował co jakiś czas w tym poście, żeby nie było zbyt dużego syfu na forum.

Resztę uzgodnimy później jak wyjaśni się liczba chętnych i data, a po jej zatwierdzeniu zaplanujemy jak dojechać do mnie (chodzi mi głównie o dojazd z np. Dworca Centralnego na okęcie i przesiadka do autobusu jadącego prawie pod sam dom, ale o tym później ). Postaram się wrzucić jakieś foty coby was jeszcze bardziej zachęcić do przyjazdu :mrgreen: . Dodam jeszcze ze działka jest ogrodzona, więc jeśli chcecie przyjechać własnym środkiem transportu to nie widzę żadnego problemu. Jak macie jakieś pytania to pisać.

Pierwszy Oficjalny Zjazd Night Riders - lista chętnych:
          1. snoop
          2. siniak (rozumiem, że w trakcie naszej rozmowy wyraziłeś chęć przyjazdu wielokrotnie? )
          3.
          4.
          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Nie chce byc pesymistą ale już widze jak sie uda.
            Ale gdyby jednak to postaralbym sie byc

Komentarz

Skoro ludzie spoza NR również są zaproszeni, mógłbym wpaśc. Kawał czasu tu jestem więc fajnie byłoby poznać ludzi na żywo. Jechałbym raczej własnym środkiem transportu z Rudy śląskiej, mógłbym kogoś zgarnąc po drodze.
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

1. snoop
                2. siniak
                3. tomekbanan (jakoÅ› po maturach, czyli od 18 maja mi pasuje zawsze)
                4.

Komentarz

Pomysł świetny, chętnie bym was poznał więc będę śledził ten temat. Jakby pokazał się jakiś termin to było by super, myślę że ja bym dał radę piątek, sobota, niedziela. Ale jeśli było by trzeba w tyg. może też bym zalatwil . Jechał bym że szczecina, raczej na pewno samochodem . Po drodze mógłbym kogoś wsiąść.

Komentarz

sprawa super - musialbym znac konkretna date
                    PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

1. snoop
                      2. siniak
                      3. tomekbanan (jakoÅ› po maturach, czyli od 18 maja mi pasuje zawsze)
                      4. Koomarr89

Komentarz

Zamieszczone przez koomarr
                        Jakby pokazał się jakiś termin to było by super
                        Zamieszczone przez weczi
                        sprawa super - musialbym znac konkretna date
                        Bardzo proszę podawać jakieś propozycje dat bo bez tego nigdy nie ruszymy - jak się uzbiera chętnych i propozycji to łatwiej będzie coś z tego wybrać. Jeśli o mnie chodzi to pasuje mi termin sierpniowy, ew. wrzesień

Komentarz

Wrzesień jestem za
                          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                          B Spec - 40 level
                          60 x Gold
                          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

20, 21 i 22 lipiec , ale jak coś podawajcie inne może mi się uda

Komentarz

lipiec, sierpien. Niema co przekladac z miesiaca na miesiac z roku na rok. W wakacje chyba kazdy ma chwile wolnego plus letnia pogoda.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X