Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Czarna lista - osoby do usunięcia z klubu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: NIGHT RIDERS: Czarna lista - osoby do usunięcia z klubu

Zamieszczone przez PaKoS
    Siniak a Ty naprawde troche rozsadku i rozwagi na torze bo prawie wskoczyles mi wczoraj do bagażnika, dobrze ze był zamknięty
    Przepraszam za to, ale nie przesadzajmy, uszkodziłem ci (i sobie) tylko koło. Zgłoś to proszę w wątku z karami, przyjmę na klatę bez zastrzeżeń.

Zamieszczone przez Rhol
    Czekam na reakcje adminów, choć widzę że nagle nabrali wody w usta.
    Nie nabrali, tylko niestety nie mam tyle wolnego czasu żeby siedzieć non stop na forum i odpowiadać od razu na posty. Loguje się średnio raz na dzień, no
    Jeśli chodzi o matamana, bo padły tutaj zarzuty, to w jego przypadku sprawa ciągnęła się dłużej jak pisałem już nieraz. Powtórzę zatem ponownie - mat miał wcześniej klika scysji na forum i sytuacji kontrowersyjnych. Tamto wydarzenie było tylko przysłowiową kropką nad i.
    Ale z drugiej strony muszę Rholkowi oddać sprawiedliwość, bo faktycznie nie padły wtedy żadne oficjalnie ostrzeżenia. Jako że Pakos też już tutaj i na torze "dokazywał" nie raz i nie dwa ogłaszam głosowanie o usunięcie kolegi PaKoS z klubu Night Riders. Proszę o dopisywanie się czy jesteśmy za czy przeciw jego usunięciu. Głosować mogą tylko klubowicze NR. Jak ktoś chce to może też dodać swoje uzasadnienie.

Termin oddawania głosów mija w środę 03.07 o godz. 23:59

Głosy za:
    1. Rholek
    2. Krazio

Głosy przeciw:
    1. siniak

Komentarz

Głosy za:
      1. Rholek
      2. Krazio
      3. wieczorekk

Głosy przeciw:
      1. siniak

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
      http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Głosy za:
        1. Rholek
        2. Krazio
        3. wieczorekk

Głosy przeciw:
        1. siniak
        2. GTPL_Plotnik

Komentarz

Kolega PakoS całkowicie zrezygnował z życia klubu jak i forum występując z prośbą o natychmiastowe usunięcie jego konta.
          Zgodnie z jego życzeniem prośba została spełniona.

Komentarz

Hmmm do mnie też wczoraj napisał o to samo, ale odpisałem mu żeby może poczekał na wynik głosowania, bo są też głosy przeciw. No ale cóż, chłopak wyraźnie był niedojrzały, miotany przez sprzeczne emocje. Szybko się poddał. Trudno

Komentarz

Pracuję...
            X