Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Czarna lista - osoby do usunięcia z klubu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NIGHT RIDERS: Czarna lista - osoby do usuniÄ™cia z klubu

[img]http://api.ning.com/files/sdp5dUbIh9caD9Lpz1GN0hkDhfCpwmuMsDzT5r4Rwat2vXicxr hE*sTGsDVr-LOAlWjP1g-U6wAatpXJDkV0XztarA1Lcxbv/zwolnienie.jpg[/img]

Witam

Po wielu zgłoszeniach jestem zmuszony założyć ten temat, ponieważ obserwuję dużo zachowań celowo łamiących zasady CRC oraz kulturę osobistą.
    Miałem cichą nadzieję, że nie będę musiał zakładać takiego tematu ale jak widać nie dało się tego uniknąć.
    Jednym z głównych założeń tego klubu jest luz i kulturalna jazda.
    Temat będzie często aktualizowany i będziemy głosować kogo usunąć z klubu za nieprzepisowe zachowywanie się podczas spotkań i wyścigów klubu Night Riders.
    Swoje zgłoszenia z uzasadnieniem proszę pisać do mnie na PW. Będę je tutaj wklejał oczywiście zachowując anonimowość zgłaszającego. Jeżeli ktoś też chce to jawnie może sam napisać swoje uwagi w tym temacie.

Chcę zaznaczyć, że nikt nie zostanie usunięty z klubu za jeden wybryk, chyba, ze wyraźnie będzie widać, ze dana osoba celowo łamie zasady CRC w rażący sposób lub nie potrafi zachować kultury osobistej

Klubowicz Night Riders, który będzie miał na swoim koncie 3 ostrzeżenia zostanie usunięty z klubu.

Klubowicze z ostrzeżeniami:

- EvilRadioactiv: 1 ostrzeżenie
    - PaKoS__89__PL: 1 ostrzeżenie
    - M-Michalczyk: 1 ostrzeżenie

Re: [ NIGHT RIDERS ] Czarna lista - osoby do usunięcia z klu

No i jest pierwsze zgłoszenie łamania zasada CRC

Zachowanie EvilRadioactiv podczas spotkań NR

Jestem zmuszony napisać tę wiadomość ponieważ EvilRadioactiv celowo łamie zasady CRC. Podczas jego pierwszego turnieju NR bezczelnie zajeżdżał drogę a jak już ktoś był na wyprzedzaniu to spychał z toru. Podczas ostatniego turnieju "Dresy kontra Wapniaki" skończył z zajeżdżaniem i spychaniem, ale zaczął skracać tor :/ Proszę o ostrzeżenie użytkownika i liczę na poprawę

Komentarz

dzis bede ogladal replaye z tego - do mnie tez mial ktos jakas uwage, nie ukrywam ze zdarzylo mi sie tam walnac, ale zawsze przepraszam i nigdy specjalnie... a dopiero sie ucze! pieknie zachowaliscie sie Angello z siniakiem - no ale to domena doroslosci i doswiadczenia najlepszy byl potem 4ty nieformalny wyscig
      PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

SOrrki za wczoraj, brat grał turniej na moim koncie... sorrka.

Komentarz

EvilRadioactiv to Cię do końca nie usprawiedliwia. Jeżeli to prawda ci piszesz to nie powinieneś brata dopuszczać do wyścigów organizowanych przez Night Riders, bo Twój brat nie jest klubowiczem no i nie potrafi się zachować na torze przez co ucierpieli inni uczestnicy spotkania. Tak czy siak pierwsze ostrzeżenie ląduję na Twoim koncie.

A powiedz mi kolego kto na poprzednich spotkaniach jeździł w turniejach NR ? Bo powiem Ci szczerze, że wielu ludzi tez nie było zachwyconych stylem jazdy kierowcy EvilRadioactiv lub tego co jechał jako Ty.

Komentarz

Zamieszczone przez Radioactiv
            To mam rozumieć że brat też wpisał się na listę startową ? bo to co robiłeś albo twój brat to jest delikatnie mówiąc przesada. Proponuje bratu poczytać zasady CRC :mrgreen:

Komentarz

Haha, przypomina mi siÄ™ historia Naruciaka i "jego dziewczyny" - kto kojarzy ten wie o co mi chodzi
              No wybacz stary ale mogłeś wymyślić mniej ograną śpiewkę. Może powiesz jeszcze, że grając (ty czy brat, whatever) miałeś wyciszony dźwięk jak zwracaliśmy ci uwagę przez hs?
              No nic, liczymy że następnym razem będzie ok

Komentarz

Ja się wpisałem, ale wpadła mi druga zmiana w robocie, i brat się dorwał do PS3 -_-

co do zwracania uwagi, to nie wiem, brat grał nie ja...

Wcześniej grałem ja, cóż, mam "nieco" agresywny styl jazdy.

Komentarz

EvilRadioactiv szczerze mówiąc nie obchodzi nas kto jeździł w niedzielę, bo jeżeli nawet nie Ty to podziękuj bratu za pierwszy minus na Twoim koncie
                  mam "nieco" agresywny styl jazdy.
                  To się go pozbądź, bo w przeciwnym razie klub pobędzie się takiego kierowcy jak Ty. No i pamiętaj, że przechodzisz okres rekrutacji robiąc na klubowiczach negatywne wrażenie

Nie po to zakładaliśmy ten klub, żeby teraz nowi członkowie klubu rozpowiadali po świecie, że w Night Riders nie potrafią jeździć

Komentarz

Re: NIGHT RIDERS - Czarna lista - osoby do usunięcia z klubu

Z tego co czytam wątki w NR to ten watek tez bym odświeżył odpowiednią kandydaturą

Komentarz

A właśnie.
                      Mataman przykro mi, ale to co zrobiłeś niedawno nie daje mi spokoju. Naskoczyłeś na Siniaka przy klubowiczach NR i to jeszcze z wulgarnymi słowami. Przypominam Ci, że przez Ciebie 2 osoby straciły chęci do grania, a teraz doszedł do nich jeszcze Dominik.
                      Nie może to tak wyglądać. Każdy ma swoje uczucia i uważam, że zraniłeś Siniaka swoimi słowami. Jestem za usunięciem Ciebie z klubu Night Riders.

Komentarz

Wiem że nie byłem obecny w piątek podczas tej niemiłej sytuacji ale też się do tego odwołam ponieważ to już nie pierwszy taki przypadek. Rozumiem że emocje czasem biorą górę ale obrażanie innych to już rzecz która nigdy nie będzie tolerowana w naszym klubie. Tym razem trafiło się na Dominika który nie musi być ostatnią ofiarą matamana. Tak więc ja również jestem za usunięciem

Komentarz

W sumie to nie chodzi tylko o tą ostatnią sytuację, bo bywały już wcześniej "napięte momenty", a ta tylko potwierdza to że w temacie nic się nie zmieni. Również nie chodzi tylko o moją osobę, bo jak napisałeś Przemku 2 klubowiczów wcześniej odpuściło z powodu zachowania matamana na torze i poza nim (powiedziały mi o tym prywatnie).
                          Osobiście już od dłuższego czasu uważam mata za problematycznego i dosyć uciążliwego gracza, i to zarówno na torze jak i poza nim. Większość aktywnych klubowiczów zapewne wie o czym mowa. Jego jazda na torze wiele razy pozostawiała wiele do życzenia, co przekładało sie później na jego agresywne i nie znoszące sprzeciwu wypowiedzi na forum kiedy ktoś zwracał mu uwagę na jego nieprzepisowe zachowania podczas wyścigów.
                          Ostatnio po wyścigu z serii RM Trophy na torze Monza po prostu imo przegiął i stąd moja decyzja - po prostu nie wyobrażam sobie naszych dalszych wspólnych startów.
                          W związku z tym i powyższymi postami ogłaszam głosowanie o usunięcie kolegi matamana z klubu Night Riders. Proszę o dopisywanie się czy jesteśmy za czy przeciw jego usunięciu. Głosować mogą tylko klubowicze NR. Jak ktoś chce to może też dodać swoje uzasadnienie.
                          Termin oddawania głosów mija w niedzielę 02.06 o godz. 23:59

Głosy za:
                          1. siniak
                          2. Krazio
                          3. Finek

Głosy przeciw:
                          1.

Komentarz

Mariusz szczerze mówiąc wtedy w piątek mnie zatkało ,nigdy do tej pory nie spotkałem się z takim przypadkiem w mojej przygodzie online z gt 5 tym bardziej na żywo i wśród obecnych innych kolegów w pokoju. Przesadziłeś i to bardzo , przecież to tylko gra a nie walka o być albo nie być. Gdyby to na mnie trafiło i nie Próbował byś załagodzić sprawy ,Wierz mi lub nie Widniał byś już w tzw. zablokowanych graczach ,chyba Wiesz co to oznacza? Jak się domyślam nie Podjąłeś żadnych kroków mających zmienić stan rzeczy z piątku dlatego dołączam do kolegów: Siniaka, Krazia oraz Finka i wnoszę o usunięcie Ciebie z NR.

Głosy za:
                            1. siniak
                            2. Krazio
                            3. Finek
                            4. revetion

Głosy przeciw:
                            1.

Komentarz

Po prostu ręce opadają dziewczynki...
                              Nikogo nie obrażał, powiem to jeszcze raz.

Głosy za:
                              1. siniak
                              2. Krazio
                              3. Finek
                              4. revetion

Głosy przeciw:
                              1. Rholek

Komentarz

PracujÄ™...
                              X