Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Czarna lista - osoby do usunięcia z klubu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: NIGHT RIDERS: Czarna lista - osoby do usunięcia z klubu

PaKoSa i M-Michalczyk ban

Komentarz

Obejrzyjcie sobie powtorke dziewczyny Nigdy nie mialem wyscigu w waszym klubie bez uszkodzenia przez jakiegos cymbala, tracilem czas piszac do wieczorka ze ma lagi i to nie takie mini tylko skakal po 300m po torze !!! Byl przedemna i jak mialem wyprzedzac. Ale ze on to zignorowal to bonus od firmy. Robcie nawet 8 banow. Co pokazaliscie ?? 1 okr i P1 zero rywalizacjii pfff .

Zamieszczone przez Rhol
      Zgłaszam do wyrzucenia z klubu i z forum osobnika zwanego Pakosem, za co to chyba nie będę się bardzo rozpisywał, wszyscy widzieli co robił ten nie do końca sprawny umysłowo 'człowiek'.
      Ogólnie chamstwo, prostactwo, obrażanie innych, brak poszanowania innych kierowców tym wychodzeniem z wyścigu, mimo że zawsze każe na siebie czekać. I to notoryczne zachowanie.
      A piszę aby zbanować go na forum, bo widać po tym co robił w trakcie wyścigu, że będzie tutaj przychodził i robił burdel.
      *cenzura*

brak poszanowania to pokazal ale wieczorek.... tak notorycznie bo notorycznie jestem przez was uszkadzany ale nie w jakiejs walce o pozycje tylko jakies glupie wasze nie rozsadne sytuacje... nie bede juz mowil kto pierwszy mnie prawie wypchnál z toru. siniak? czy ty kiedykolwiek w wyscigu inaczej zdaazylo ci sie nie uszkodzic nikogo w wyscigu? chyba nie!! ktory to juz raz ? 5?6?7? bo juz nie licze. ja jak widze ze ktos jest szybszy to odpuszczam a wy na sile nie patrzac na nic. i nic wam nie kaze tylko prosze wiec nie wyjezdzaj tu z takimi tekstami bo skoro czekacie to nie robi wam to problemu.

1 upomnienie.

Komentarz

Chyba nie ma żadnych wątpliwości co do zachowania, ewidentny przypadek. Dawno tego nie widziałem, ale widzę że 'dzieci neostrady' jeszcze istnieją.

Komentarz

Czyjeś lagi czy posiadanie odmiennego zdania absolutnie nie są podstawą do obrzucania go obelgami i zachowania dalekiego od podstaw kultury osobistej. To co wypisywał wczoraj po wyjściu z wyścigu Pakos na czacie w pokoju było poniżej krytyki i absolutnie nie może mieć miejsca w naszym klubie. Nie wspominając już o tym że kompletnie nas rozpraszał - wiadomo że robiłeś to specjalnie i złośliwie właśnie w tym celu. Co to miało być? Jakiś rodzaj "zemsty" za lagi wieczorka? Po prostu brak mi słów. To co wypisujesz na forum (chociażby pare postów wyżej) też świadczy bardzo na twoją niekorzyść.

Druga sprawa to M-Michalczyk. Nie wiem Mariusz co w ciebie wczoraj wstąpiło, bo nigdy (a znamy się już trochę) nie zdarzyło ci się tak zachować. Dziwi to tym bardziej że Rholek próbował rozmawiać raczej spokojnie, a ciebie to nie wiedzieć czemu coraz bardziej nakręcało aż do tego niechlubnego finału

Niestety panowie ale zasady klubu obowiązują wszystkich jednakowo i nie będę robił żadnych wyjątków. Przypomnę jeszcze zasadę z pierwszego postu tego wątku:
          Zamieszczone przez Angello
          Chcę zaznaczyć, że nikt nie zostanie usunięty z klubu za jeden wybryk, chyba, ze wyraźnie będzie widać, ze dana osoba celowo łamie zasady CRC w rażący sposób lub nie potrafi zachować kultury osobistej

Klubowicz Night Riders, który będzie miał na swoim koncie 3 ostrzeżenia zostanie usunięty z klubu.
          W związku z powyższym dostajecie po pierwszym ostrzeżeniu

- PaKoS__89__PL: 1 ostrzeżenie
          - M-Michalczyk: 1 ostrzeżenie

Komentarz

To ja powiem tak: nie widzę oficjalnego ostrzeżenia dla matamana, on poleciał od razu. Gdzie konsekwencja?

Edit:
            Aby była jasność nie piję w stronę Michalczyka bo jak widać nie składałem żadnego zażalenia, miał ochotę tak odreagować po nieudanym wyścigu to jego sprawa, musi z tym żyć, ja się tym nie przejąłem.
            Ale to co robił Pakos to w ogóle przekroczyło wszystkie granice, to była esencja złośliwości. Jak można po wypisywaniu przekleństw i wyjściu, potem wrócić, włączyć specjalnie HS'a i nadawać dziwne dźwięki, do tego specjalnie spamować na czacie, a potem na forum dodatkowo obrażać. To nie był od taki wybryk sobie, to było ewidentne chamstwo. Za takie coś na każdym szanującym się forum jest ban z miejsca. Liczę że tutaj administratorzy szanują siebie i innych normalnych użytkowników.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
              Czyjeś lagi czy posiadanie odmiennego zdania absolutnie nie są podstawą do obrzucania go obelgami i zachowania dalekiego od podstaw kultury osobistej. To co wypisywał wczoraj po wyjściu z wyścigu Pakos na czacie w pokoju było poniżej krytyki i absolutnie nie może mieć miejsca w naszym klubie. Nie wspominając już o tym że kompletnie nas rozpraszał - wiadomo że robiłeś to specjalnie i złośliwie właśnie w tym celu. Co to miało być? Jakiś rodzaj "zemsty" za lagi wieczorka? Po prostu brak mi słów. To co wypisujesz na forum (chociażby pare postów wyżej) też świadczy bardzo na twoją niekorzyść.

Druga sprawa to M-Michalczyk. Nie wiem Mariusz co w ciebie wczoraj wstąpiło, bo nigdy (a znamy się już trochę) nie zdarzyło ci się tak zachować. Dziwi to tym bardziej że Rholek próbował rozmawiać raczej spokojnie, a ciebie to nie wiedzieć czemu coraz bardziej nakręcało aż do tego niechlubnego finału

Niestety panowie ale zasady klubu obowiązują wszystkich jednakowo i nie będę robił żadnych wyjątków. Przypomnę jeszcze zasadę z pierwszego postu tego wątku:
              Zamieszczone przez Angello
              Chcę zaznaczyć, że nikt nie zostanie usunięty z klubu za jeden wybryk, chyba, ze wyraźnie będzie widać, ze dana osoba celowo łamie zasady CRC w rażący sposób lub nie potrafi zachować kultury osobistej

Klubowicz Night Riders, który będzie miał na swoim koncie 3 ostrzeżenia zostanie usunięty z klubu.
              W związku z powyższym dostajecie po pierwszym ostrzeżeniu

- PaKoS__89__PL: 1 ostrzeżenie
              - M-Michalczyk: 1 ostrzeżenie

Zagotował się tak samo jak i ja bo tracił pozycje i czas na pisanie do człowieka który musiał jechać za wszelką cenę. Jezeli do mnie ktos by napisał ze mam lagi i latam po całym torze jak .... zaśmiał bym się i wyszedł zeby nie popsuc nikomu wyscigu... coz wyglada na to ze luzna atmosfera odchodzi w niepamiec w NR. mozecie sobie pisac ze nie mam kultury i co tam chcecie spływa to po mnie jak woda w klozecie. Wiem ile wyscigów u was jechałem i wiem ile nie było zepsutych przez kogoś a ile nie, 2 lub 3... do nikogo nigdy o to nie biłem. Siniak a Ty naprawde troche rozsadku i rozwagi na torze bo prawie wskoczyles mi wczoraj do bagażnika, dobrze ze był zamknięty wracajac do lagów wieczorek skoro twierdzisz ze nie miales ze mna stycznosci to Twoje lagi byly tak wielkie ze nie zauwazyles ze wykrecilem spina i jechalem za Toba.

wieczoreek jezeli Cie obraziłem to najmocniej przepraszam.

Rhol a tobie polecam zaczac jakies studia adwokackie czy cos bo mozesz byc w tym dobry ^^

Komentarz

Inna sprawa to uzewnętrznić się na kogoś za zepsuty wyścig(choć nie masz prawa kazać komuś wychodzić z wyścigu bo tobie tak się podoba), a druga sprawa to wyjść, a potem wracać i robić jakieś idiotyczne rzeczy.
                To już było po chwili, więc o jakimkolwiek afekcie nie można mówić, bo to była przemyślana akcja, więc teraz ta twoja skrucha jest nie na miejscu. Wszedłeś i wszystkim zacząłeś specjalnie przeszkadzać, do tego na forum obrażałeś.
                Czekam na reakcje adminów, choć widzę że nagle nabrali wody w usta.

Komentarz

a gdzie ty widzisz moja skruche ? bardziej nazwał bym to emocje opadły. nie przypominam sobie abym wyraził jakieś konkretne obrazajace zdanie na konkretną osobe... przepraszam, jedno ocenzurowano

Komentarz

Zamieszczone przez PaKoS
                    Obejrzyjcie sobie powtorke dziewczyny Nigdy nie mialem wyscigu w waszym klubie bez uszkodzenia przez jakiegos cymbala, tracilem czas piszac do wieczorka ze ma lagi i to nie takie mini tylko skakal po 300m po torze !!! Byl przedemna i jak mialem wyprzedzac. Ale ze on to zignorowal to bonus od firmy. Robcie nawet 8 banow. Co pokazaliscie ?? 1 okr i P1 zero rywalizacjii pfff .
                    Pakos proszę waż słowa. Nie znalazłem nigdzie słów(typu jak wyżej) ,które by Ciebie obrażały i zostały napisane przez naszych klubowiczów. Niedoskonałość GT5 w rozgrywce online znana jest nie od dziś i nie może nas poróżnić. Niejednokrotnie zdarzyło mi się oberwać przez lagi i nie dramatyzowałem z tego powodu, ba śmiałem się ,że takie coś w ogóle ma miejsce. Z tego co pamiętam Posiadasz słuchawkę i Mogłeś z niej zrobić użytek zgłaszając to organizatorowi podczas wyścigu , a nie pisać bez sensu jakieś pierdoły które rozpraszały nas wszystkich i jeszcze bardziej przynajmniej mnie zniechęcały do dalszych startów z Twoją osobą w stawce.
                    Stwierdzenie "Co pokazaliscie ?? 1 okr i P1 zero rywalizacjii pfff " zostawiam bez komentarza.

Komentarz

Zamieszczone przez Rhol
                      Wojtek my chyba jesteśmy normalni i po ostatnich zajściach w NRvsGTA usuwamy Pakosa z każdego naszego eventu? Niech jego miejsce zajmie jakiś człowiek, a nie prostak.

Prosze.

Wyscig byl NR vs GTA P1 P2 P3 i chyba P4 nalezalo do NR napisalem GTA cienkie dupy bo tylko ich miałem na mysli. Narka

Komentarz

http://pl.wiktionary.org/wiki/prostak

http://sjp.pl/prostak

Więc w czym problem? Jest to określenie tego co wczoraj pokazałeś. Poczytaj troche, rozszerzaj swoją wiedzę.

Komentarz

Przepraszam Cie Rhol za moje zachowanie
                          to na poprawienie relacji
                          http://www.youtube.com/watch?v=_UmOY6ek_Y4

Komentarz

Nieśmiertelny kawałek! I ta biała Testarossa!!!

Komentarz

Nie wiedziec czemu tego najslynniejszego modelu z czasow mego dziecinstwa w GT5 brak!!!
                              Przynajmniej sobie takim pojezdzilem od Matchboxa xD

Komentarz

Zamieszczone przez Rhol
                                http://pl.wiktionary.org/wiki/prostak

http://sjp.pl/prostak

Więc w czym problem? Jest to określenie tego co wczoraj pokazałeś. Poczytaj troche, rozszerzaj swoją wiedzę.

Co Ty bys zrobił gdyby nie slowniki lapsie... skoncz juz bo juz mi sie nudzi i pocwicz na torze trochę to pogadamy :]

Komentarz

Pracuję...
                                X