Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zróbcie tak jak na gtpl.pl - Np. Seria DTM jako główny dział na głownej stronie forum NR, a w niej np. wyniki, dyskusja, kalendarz itp. i tak ze wszystkimi seriami poza ogólnymi działami dothyczącymi NR jak ten, który byłby na głównej.

Może ruszymy tutaj temat koszulek klubowych?

Komentarz

Dokładnie wiem o czym mówisz Sebastian, tylko właśnie do tego jest mi potrzebna pomoc kogoś kto ma wyższy poziom mocy

A koszulki jak najbardziej, może zacznijmy od tego aby ich "twórca" wrzucił załącznik z fotką

Komentarz

Dział klubu (np. Turniej DTM) nie może być działem głównym. Może być tylko poddziałem (np. Gran Turismo 5 >> GT5 Turnieje). Wg mnie wystarczy założyć kilka podstawowych poddziałów podlepionych pod dział Night Riders (1. turnieje/zapisy, 2. wyniki, 3. relacje, 4. ogólne/inne) i po sprawie. Trzymać się szablonowych nazw tematów, zamykać/usuwać/archiwizować przestarzałe i każdy znajdzie, co go interesuje.

Trzeba być wybitnie nieogarniętym, żeby zgubić się w 5 aktywnych wątkach.

Komentarz

Lord Kolec dobrze gada

Komentarz

Widzę, że już sobie poradziliście - bez sensu. Trzeba będzie co chwila stawiać i usuwać poddziały, czyli wzywać nieliczne osoby, które mają do tego uprawnienie. Ale... to nie moja piaskownica :wink:

Komentarz

Chłopaki poradzą sobie

Komentarz

Lordzie Kolcu z ciekawosci klikłem na aktywne watki wyswietlilo mi 2 strony ja sie tam w niczym nie gubie tylko czasem nie potrafie ich odszukac bo nic nie jest przejzyste... na stronie GTPL wszystko wiem gdzie jest kazdy dzien wyscigowy ma swoj osobny watek z lista zapisow. wchodze i odrazu wiem wszystko co mi potrzebne a tutaj?? brakuje czasem czasu i ochoty na szukanie.

Komentarz

Wiesz, różnica między tym, a tamtym forum jest taka, że gtpl skupia się na jednej grze i buduje całe forum pod nie. To tak jakby NR założyło własne forum. Mogliby do woli organizować działy. Tu jednak mamy przekrój całej serii, a kluby są dodatkiem, a nie głównym tematem portalu.

Komentarz

A nie można zrobić tak samo tego w dziale klubu? żeby wyglądało jak na gtpl?

Komentarz

Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany reprezentowaniem naszego klubu w turnieju międzyklubowym RM CARS - TEAM CHELLENGE organizowanym przez ekipę GT LIGA proszę o dopisanie się do listy. Info o turnieju:http://www.gt5.amiga.pl/viewtopic.php?f=138&t=1888
                      Lista chętnych:

1.rev
                      2.
                      3.

Komentarz

Klikając w wątki na liście "Nowe posty" lub "Aktywne wątki" w nowo założonych poddziałach NR odsyła mnie do głównej strony portalu. Był już z tym kiedyś problem.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Kolcu nie mam pojęcia o czym mówisz, wszystko działa jak należy

Komentarz

Ja wyraze swoja opinie.Teraz jest posprzatane-czyli jest klarowniej.Swietny ruch

I zaraz,zaraz czy to nie jest forum granturismo.pl?Chyba jednak tak,gdzie adminem jest PiotrB.Na gtpl,gdyby userzy chcieli byly by watki o innych grach i sa,np iRacing jak tez o gruszce i pietruszce.Nie widze roznicy miedzy tymi portalami procz wielkosci/wieku/liczby userow forum.

Komentarz

Gawron nie bez potrzeby na thoorna mowimy KOLEC/LORD KOLEC. zastanawiam sie czy nie dorzucic do tego jeszcze wrzód rozumiesz? on zawsze problem znajdzie
                              Zamieszczone przez revetion
                              Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany reprezentowaniem naszego klubu w turnieju międzyklubowym RM CARS - TEAM CHELLENGE organizowanym przez ekipę GT LIGA proszę o dopisanie się do listy. Info o turnieju:http://www.gt5.amiga.pl/viewtopic.php?f=138&t=1888
                              Lista chętnych:

1.rev
                              2.
                              3.
                              kusząca prozpozycja

Może ktos by zrobił liste zapisów do GT3 na tokyo r246 ? to juz za 5 dni

Komentarz

Zamieszczone przez PaKoS
                                Gawron nie bez potrzeby na thoorna mowimy KOLEC/LORD KOLEC. zastanawiam sie czy nie dorzucic do tego jeszcze wrzód rozumiesz? on zawsze problem znajdzie
                                Thoorn to zdaje sie znaczy-ciern,kolec xD.Szkoda,ze nie jezdzi w GT5-w tej dyscyplinie byla by to pozytywna cecha

Komentarz

Pracuję...
                                X