Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Krazio, Finek nie spamujcie - wątek nazywa się co prawda pogaduchy, ale dotyczące Night Riders, a nie programów telewizyjnych
Robert wyniki są już od paru dni ale czekałem na Godlesanight-riders/night-riders-zg-aszanie-skarg-i-kar-po-wy-cigach-t7955.html#p146825 , jednak koleżka chyba olał sprawę po całości. Wrzucę jutro, bo na kompie w pracy mam zapisane
Zamieszczone przez siniak
Krazio, Finek nie spamujcie - wątek nazywa się co prawda pogaduchy, ale dotyczące Night Riders, a nie programów telewizyjnych
Wątek Dominiku nazywa się "Pogaduchy o klubie NR i nie tylko" czyli nie musimy się trzymać jedynie tematów dotyczących NR i możemy pisać o różnych rzeczach. A oprócz tego myślę że informacja o kolejnej serii Top Gear'a zainteresuję nie jednego klubowicza
Zamieszczone przez TheFinek
Wątek Dominiku nazywa się "Pogaduchy o klubie NR i nie tylko" czyli nie musimy się trzymać jedynie tematów dotyczących NR i możemy pisać o różnych rzeczach.
"o klubie NR i nie tylko"... klubie NR ale innych klubach, np. GTA :mrgreen:
Pisałem do kolegi Siniaka w tej sprawie ale podpowiedział zeby temat sprzedac pierw tutaj zeby kazdy moglby sie wypowiedziec w tej sprawie.
Mianowicie nie denerwuje was szukanie tematu na Forum ?? osatnio szukałem tego zestawienia GT3 miedzy szybkimi a wscieklymi zeszlo mi jakies 8 minut i nie znalazlem:/ wydaje mi sie ze komus nowemu jest bardzo ciezko poruszac się po naszym Forum sam GOD na samym poczatku powiedzial ze ciezko tu cokolwiek znalezc ... hmmm mam taki pomysl aby powstawaly głowne watki kazdego turnieju a w nim dyskusja, lista zapisów na kazdy z osobna dzien wyscigów i tak dalej i tak dalej. mysle ze kazdemu z nas ułatwiło by to troche życie a w szczególnosci nowym osobą... Co wy na to?
W prawdzie nie należę do Night Riders, ale także chcę zabrać głos. Pakos ma rację - przydałoby się uporządkowanie wątków w odpowiednich tematach, na pewno dużo szybciej docierałoby się do tego, co nas w danej chwili interesuje. Ja do potrzebnych mi tematów na Waszym forum porobiłem sobie skróty w przeglądarce, żeby w kółko nie przebijać się w tym "gąszczu".
Zawsze do każdego turnieju można założyć pododdziały a w nich 4 najważniejsze wątki.
Przykład wątków:
1. Nissan Skyline Cup - Organizacja i zapisy
2. Nissan Skyline Cup - Relacje z wyścigu
3. Nissan Skyline Cup - Wyniki
4. Nissan Skyline Cup - Dyskusja
Wcześniej na forum Forzy też gubiliśmy się w tym wszystkim a po takim ułożeniu w pododdziały mam problem z głowy
W ogólnych "Relacjach z wyścigów" jest lekko namieszane, bo jak ktoś nie w temacie (je akurat jestem w temacie ) to nie wie, którego z wyścigów dotyczy dany post
Proponuję pewną zasadę samokontroli.
Jeśli wyjechałem/ściąłem za białą linię, gdzieś po szerokiej tarce czy utwardzonej nawierzchni (a takich miejsc za liniami jest sporo na tym torze), a czuję, że nie straciłem na tym lub mogłem wręcz coś zyskać to... PUSZCZAM ZUPEŁNIE GAZ na 1s po powrocie na tor (wyraźnie do siebie mówię: sto dwadzieścia jeden) i jadę dalej. Należy uważać, by takim spowolnieniem nie spowodować kolizji. Ktoś może jechać tuż za nami. Można zjechać z Best Line do jednej z linii, puścić gaz, a potem włączyć się do rywalizacji.
Zamieszczone przez Arek_pl_1973
W prawdzie nie należę do Night Riders
Już niedługo
A co do waszych propozycji to zgadzam się - od pewnego czasu sam już jestem lekko sfrustrowany wielowątkowością działu NR. W ostatnim czasie mocno rozbudowały się turnieje (do niedawna jeszcze były 2 na krzyż) i w pełni rozumiem, iż dla osób odwiedzających rzadziej forum może być dość trudno się w tym połapać. Niestety jako moderator nie mam możliwości stworzenia nowych działów - tutaj będę musiał poprosić o pomoc Angello
Komentarz