Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Jak widać przeważa opcja finału LM, zatem przekładamy I rundę GT3 na następną sobotę czyli dzień dziecka

Komentarz

Dla mnie PN to nie sport, tylko gra, a wolę pograć w GT5
      Ogólnie obojętnie mi, bo w pierwszej rundzie nie pojadę , w tą sobotę i niedzielę startuję w rajdzie w Kłodzku, a za tydzień mam 4. rundę WEC na GT PLANET

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup"

I tak nie macie szans z Timem Piotr i Paweł

Komentarz

Z Pawłem może i tak

Komentarz

hahaha śmieszne boczki zrywać haha

Komentarz

Rev turniej bedzie odbywal sie raz w miesiacu takze dam rade heheheh no i nie omieszkam powiedziec rowniez ze MISZCZ jest tylko jeden (w sensie team) a no i zawsze w rezerwie jest GOD ktory napewno chetnie za mnie wskoczy do boksu

Komentarz

Wrzuciłem pare filmików z wczorajszego Gumballa w Krakowie post146003.html#p146003

Komentarz

Dziś wieczór zapraszam wszystkich na kolejny wyścig o kropelkę Zapisy i więcej info już w samym wątku -> night-riders/wy-cig-o-kropelke-26-05-t7942.html <-

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkaÅ„ online

Ludziska od następnego wyścigu włączamy kary,chociaż częściowo nas gra wyręczy a napewno nie stworzy sytuacji do sporów.Nie będzie problemów z dublami a i kolegom co jeżdżą po szutrach też się oberwie bo jak dwa koła na torze to nie cztery poza nim. Możemy jeździć jak nam gra pozwala. Duchy? , niech będą i duchy ale będzie consensus czyli coś czego brak zaczynamy odczuwać po ostatnim wyścigu. Jeżeli sprawa będzie się toczyła dalej tym torem zamierzam zawiesić swoje występy w turniejach rozgrywanych na tym forum bo taki stan rzeczy nie bawi mnie wcale a wcale.

Komentarz

Hmmm, a nie prościej przyznać sie do błędu i przjąć karę jak na faceta przystało? Sprawa została by zakończona szybko i bezboleśnie.

Komentarz

Revetion - ok wlaczymy kary ale co w przypadku jak ktos mnie np. wypchnie poza tor i gra nalozy na mnie jeszcze kare? To chyba nie jest fair a kary w grze sa na tyle niedopracowane, ze chyba takie sytuacje jak wyzej napisalem beda sie zdarzac.

Komentarz

Owszem będą. Na Monzy ostatnio miałem też podobny przypadek, co prawda nikt mnie nie uderzył, ale nie wyhamowałem do pierwszej szykany i wyhamowałem tuż przed 'botonowymi' klockami z reklamami. W tym momencie dostałem kare, a aby stamtąd wyjechać musiałem jeszcze cofać. Nic nie zyskałem, sam się ukarałem złym dohamowaniem, a gra ukarała mnie jeszcze raz.
                          Kiedyś dostałem też karę za to że ktoś mnie uderzył w tył.
                          Ale jak trzeba to trzeba, każdy będzie przez grę tak samo karany.

Komentarz

Zamieszczone przez mlokos79
                            Revetion - ok wlaczymy kary ale co w przypadku jak ktos mnie np. wypchnie poza tor i gra nalozy na mnie jeszcze kare? To chyba nie jest fair a kary w grze sa na tyle niedopracowane, ze chyba takie sytuacje jak wyzej napisalem beda sie zdarzac.
                            Moim zdaniem takie sytuacje występować będą rzadziej ,a to dlatego, że każdy wiedząc o włączonych karach zacznie w końcu stosować "zasadę ograniczonego zaufania"

Zamieszczone przez Rhol
                            Owszem będą. Na Monzy ostatnio miałem też podobny przypadek, co prawda nikt mnie nie uderzył, ale nie wyhamowałem do pierwszej szykany i wyhamowałem tuż przed 'botonowymi' klockami z reklamami. W tym momencie dostałem kare, a aby stamtąd wyjechać musiałem jeszcze cofać. Nic nie zyskałem, sam się ukarałem złym dohamowaniem, a gra ukarała mnie jeszcze raz.
                            Kiedyś dostałem też karę za to że ktoś mnie uderzył w tył.
                            Ale jak trzeba to trzeba, każdy będzie przez grę tak samo karany.
                            Nad tymi karami w GT5 myślały tęgie głowy i na pewno według nich jest wszystko ok, tylko my musimy się jeszcze wiele nauczyć jeżeli chodzi o wyścigi i zachowanie na torze. Poza tym tak jak Wspomniałeś wszyscy będziemy tak samo karani. Moim zdaniem stawka raczej się uspokoi i pojedzie rozsądniej czyli same plusy. Proponuję następną rundę NR vs GTA puścić z karami. Przeanalizujemy później wyścig i wyciągniemy wnioski.

Komentarz

Dobrze dobrze bedzie mozna w cieniach wyprzedzac np na 1 szykanie na Monzie... nie wspominajÄ…c o nurburgu gdzie 70% osob ma zla linie jazdy pozycja na starcie stanie sie raczej bez znaczenia czy 1 czy 4 bo dalej nie bede

Komentarz

Warunki i zasady takie same dla wszystkich.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X