Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

No to jasne, dziewczyny z Nigga Riders w czarnych, a Młode Wilki z GTA jadą w królewskiej bieli. (Młode Wilki, bo chłopaki to są w burdelach )

Komentarz

A czy ja mogę pojechać z Wami???

Komentarz

O dobrze że tutaj zajrzałem, czyli GTA ma jedyny słuszny kolor, to mi się podoba
        A ile to dlc kosztuje?

Edit:
        Ok już wiem ile kosztuje.

A czy Tor Poznań to ten wzięty ode mnie, a który ja wziąłem od kogoś innego?

Komentarz

Z tego co się orientuję(przeglądałem ostatnią aktualizacje Siniaka ws. rekrutacji do NR) Sebastian to masz zaliczone cztery turnieje czyli jesteś pełnoprawnym klubowiczem NR.W takim przypadku udział w tym turnieju jest wręcz twoim obowiązkiem :wink: Jeżeli się mylę to popraw mnie Dominik. Albinosy nie macie szans

Komentarz

Zaraz, zaraz. Sebastian jako mój TeamMate z turnieju GT500 powinien jechać w GTA!!! Tak więc Sebastian, maluj CR-Zeta na biało i zapraszamy do jazdy w barwach GTA.
            Rholek jedzie, Mattaman jedzie, jak jeszcze Plotnik dałby się skusić na jazdę w GTA... tak już wtedy po was Nigga's!!!
            Nawet gdyby M&M pojechał z wami.... a jak wiemy nie pojedzie... chyba, że w GTA...

Tomek Tor Poznań to dokładnie ten tor od Ciebie
            A teraz jedziemy na torze Skoczek, który można wziąć od Pawła, czy nawet ode mnie.

Komentarz

Robert my jesteśmy młodzi wilcy

Komentarz

Zamieszczone przez Basto
                A czy ja mogę pojechać z Wami???
                No co za pytanie Paweł oczywiście ma rację, właśnie zaktualizowałem listę i Sebastianie... witamy w najznamienitszym klubie GT5
                A propos Rholek ponoć w piątki nie mógł a tu proszę jaka niespodzianka

PS. Robercie bądźmy poważni, turniej LMP & GT500 był turniejem organizowanym przez NR i pod szyldem NR jechaliśmy tam wszyscy Sebastian żeby zostać członkiem GTA po pierwsze musiałby wyrazić taką chęć, a po drugie (wg regulaminu GTA) musiałby zaliczyć 2 pełne wyścigi organizowane przez GTA. Sorry stary, ale twój post brzmi jak dość nieudolny krzyk rozpaczy i próba łapanie się ostatniej deski ratunku za wszelką cenę Czas w końcu spojrzeć prawdzie w oczy. Czas samemu stawić czoła wyzwaniu. Czas stanąć twarzą w twarz z Real Nigga' Riders :mrgreen:
                Robert zamiast się mazać bądź jak Tommy Lee Jones w Ściganym i przeszukaj każdą szopę, każdy kurnik, każdy sracz i... znajdź Kamaczo

Komentarz

Haha nagle zaczął mi pasować, troszkę się pozmieniało No zobaczymy co to będzie, jak koledzy z NR będą mnie objeżdżać
                  Co do Skoczka to już sobie go ściągnąłem wcześniej dzisiaj i przejechałem kilka kółek

Komentarz

Wielki powrót Turnieju GT300 zapraszamy do zapisywania się post143782.html#p143782

Komentarz

Kamaczo where are you

Komentarz

Zdezerterował
                        A teraz z innej beczki , w związku z informacją od kolegi R1063 start piątkowego wyścigu zostaje przesunięty na 22:40. Jeżeli nikt nie wyrazi sprzeciwu :wink:

Komentarz

Kamaczo zlał nas ciepłą uryną. Ale za to jedzie z nami Rholek
                          Skopiemy was nigga koledzy.

Komentarz

Robercie pojadę pojadę, nie musisz mi tak słodzić Bo to wychodzi tak jakbym miał tutaj wszystkich objechać, a pewnie będę gdzieś w środku

Komentarz

To tak: godzina spoko, ale nie pojadę i tak, bo w sobotę ide na rano do pracy..
                              Do tego za bardzo nie mam czasu trenować, a w niedzielę SR-C (nic nie jeździłem) i w poniedziałek WTCC (też nic nie jeździłem), na które po SCIROCCO będę trenował z cała stawką.. Przepraszam za zamieszanie, ale kompletnie zapomniałem, że ten weekend mam zawalony startami!

Powodzenia w obu wyścigach!

Komentarz

Zamieszczone przez Rhol
                                Bo to wychodzi tak jakbym miał tutaj wszystkich objechać
                                No, Ty i Mattaman, Predo was ubezpiecza.
                                A ja z Przemkiem zabezpieczamy tyły i taranujemy wszystko co spotkamy na naszej drodze w kolorze nigga :mrgreen:

Właśnie zakończyłem przygotowanie kilku modernizacji mojego CRZeta do wyścigu i biorę się za Przemka auto. Na jutro będą gotowe.
                                Mój CRZ po drobnych RM wygląda tak:

Jeszcze tylko zarzucę biały kolorek

Komentarz

Pracuję...
                                X