Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Tomasz nie gadaj że nie masz jednego z najlepszych torów na świecie?? Montegi można sobie darować, ale Spa każdy szanujący się gracz GT powinien mieć. Biegiem do PSS zakupu dokonać!
Pany widnieją tylko dwie propozycje torów z dla lancera w tym jedna moja, czy Dominik wyraził waszą wolę? Jeżeli tak to sprawa zamknięta , jeżeli nie to klawiarka pod górne kończyny i przenosimy z głowy na forum nazwę pętli :wink:
Dobra, jak wszyscy się boją to pozwolę sobie coś zaproponować. Dlaczego sobie pozwolę? Bo:
1: Bo jestem jak kawa z mlekiem w 50% czarny
2: 50% kolegów z GTA nie posiada SPA
3: 85% nie ma TWR
Więc jeżeli nocni koledzy chcecie by była rywalizacja między NR vs GTA to w przypadku wyprania TWR nie pojedzie 85% GTA...
Zamieszczone przez revetion
NR vs GTA - III RUNDA - Mitsubishi Lancer Evolution X Touring Car
1. Liczba okrążeń: 60
22:20-22:40 kwalifikacje, 22:40 start wyścigu ustawiony automatycznie
Dlaczego start tak późno?? Nie można tak jak zazwyczaj ok. 22:00? Nie wiem jak reszta ale ja nie przepadam za zasypianiem za kółkiem na 50 okrążeniu... :/
Poza tym w pierwszym poście głównym wyraźnie napisane jest:
Zamieszczone przez revetion
Opony: od sportowych miękkich do wyścigowych miękkich
Dlaczego więc organizator teraz łamie zapis który sam wprowadził?
Najmocniej przepraszam za moją pomyłkę odnośnie opon nie była zamierzona , oczywiście post już poprawiłem. Natomiast godzina startu; tutaj ukłon w stronę GTA z tego co pamiętam to Przemek w dni tego turnieju ma drugą zmianę więc ciężko jest mu zdążyć na 22. Poza tym ja też akurat mam taką samą sytuację w tym tygodniu jak on stąd taka godzina nie inna. Oczywiście możecie wystartować o 22 ale wtedy będzie mniejsza frekwencja bo odpadnę ja i Przemek. Dodam tylko , że jeżeli dojdzie do takiej sytuacji to nie będę się gniewał i zrozumię bo wszyscy wiemy czym się kończy zaśnięcie za kółkiem.
Komentarz