Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

To jak na razie jest nas trzech
    No dalej kto jeszcze chce pojechać Viperem (p)o pół litra? :mrgreen:

Komentarz

W piątek to nie wiem czy dam radę. Ale jak coś to w sobotę piszę się na 100%. Oczywiście jak dam radę bo mam wigilie w pracy, łamanie się kieliszkiem opłatka i takie tam. I warunek bym spełnij na 1000%.
      Jeżeli chodzi o piętek późnym wieczorem to też postaram się stawić i spełnić warunek. Tylko drogi siniaczku, wiesz jak coś to nie możesz być pokojowym. Chociaż ostatnio z Wojtkiem też gryzie się moja sieć. Ale jak nie przeszkodzą problemy techniczne to się pisze i w piątek. Raz się żyje.

Komentarz

Robert koniecznie musisz zrobić coś ze swoim łączem/netem/routerem. Gorąco polecam ten wątek: gran-turismo-5-gt/problemy-z-lagami-wyrzucaniem-z-pokoju-t7713.html Szereg udzielonych tam rad pomógł swego czasu mnie i wielu innym użytkownikom o "gryzących się łączach"

A co do dzisiejszych wspólnych jazd to wpadł mi w międzyczasie kolejny szalony pomysł - po "łamaniu się" kieliszkami wybieramy najtrudniejszy tor (czyli wiadomo północna pętla... na szyję ), najtrudniejsze do ogarnięcia auto (zapewne potworki w stylu Ferrari 330 P4 Race Car ‘67 będą w czołówce) i jazda :mrgreen: Dodatkowo jeśli będzie mało można ustawić wilgotność 100%

Komentarz

Staropolskim obyczajem
          gdy w Wigilię gwiazdka wstaje
          Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
          wszyscy wszystkim ślą życzenia.
          Przy tej pięknej sposobności
          i ja życzę Wam radości aby wszystko się zdarzyło
          z roku na rok lepiej było!

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online

predo życzy wszystkim wesołych świąt

Komentarz

Jak już pisałem do zainteresowanych na gg, ze względu na małą ilość chętnych (2,5 teamu na liście... ) dzisiejszy wyścig LMP & GT500 przekładamy na następny piątek. Natomiast dziś naturalnie spotykamy się w moim pokoju (pojeździmy na tym Indy, potrenujemy, myślę że jakiś krótki wyścig ogarniemy )

Komentarz

Będę, ale muszę się urwać po 23:00

Komentarz

A jutro jedziemy nurba klubowymi ?

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online

http://www.youtube.com/watch?v=qr4dFZ7G68c

Komentarz

Zamieszczone przez revetion
                      A jutro jedziemy nurba klubowymi ?
                      Powróciła Pani organizatora czyli wieczorkowa żaneta, więc na razie jest silny pressing i mobbing (nawet na forum się nie pojawia ) i chyba musimy poczekać cichutko aż wyjedzie Czytaj: III wyścig "NR Masters" za tydzień (?)

Komentarz

Mówi się trudno i żyje się dalej

Komentarz

Witam. Skoro mamy dwa prężnie działające kluby na naszym forum GT ADVANCED i NIGHT RIDERS to warto by było zorganizować turnieje międzyklubowe. Co o tym myślicie ? Mam wstępny projekt ale czekam na wasze zdanie na ten temat.

Komentarz

Z tego co się dowiedziałem neta będę miał dopiero po 11 stycznia, także najbliższe dwa weekendy mnie nie będzie.

Komentarz

revetion, jestem za bardzo fajny pomysł.

Komentarz

Popieram Paweł jak najbardziej, rzecz ciekawa jest taka, że znaczna część z nas jest klubowiczami w NR i w GTA. Pytanie pod jakimi barwami pojadą pozostaje otwarte

PS. Mariusz (Michalczyk ) nie jedziesz jutro w LMP?

Komentarz

Pracuję...
                                X