Wiesz co? Nie da rady
Pod zasadami się podpisać mogę, nie pierwszy z resztą już raz.
Co do klubu - reprezentuję Team Gran Turismo Poland (GTPL), więc pozostanę przy tym!
Re: NIGHT RIDERS - Drunken Saturdays czyli Piwne Soboty
Bimbak chyba już odpłynął na dobre....
Zamieszczone przez mlokos79
Taka refleksja mnie naszla... O ile mi wiadomo to czesc naszych kolegow z toru nie jest jeszcze pelnoletnich wiec czy takie wyscigi nie sa czasem sprzeczne z pewna ustawa?
Poza tym trzeba by zaznaczyc na liscie zgloszeniowej, ze wstep maja tylko osoby pelnoletnie - i nie propagujmy jazdy autem po pijaku
Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Właśnie co to sie dzieje? Suzuka nie jest taka straszna, damy radę. Finek ściąga już Siły Powietrzne od kolegi Putina, które sobie znanymi sposobami mają rozgonić deszczowe chmury znad Suzuki
Pany co robimy w piątek? Jedziemy coś? Pytam, bo zastanawiam się jak będzie wyglądać frekwencja w tym okołoświątecznym okresie, kiedy część osób jest w rozjazdach a część zajęta rodzinną krzątaniną. Będzie się komuś chciało ścigać w GT? Jeśli o mnie chodzi to jak najbardziej mogę coś pojechać (pytanie co, bo RM się zakończyło i nikt nie zgłosił nowego turnieju - Finek coś przebąkiwał w piątek po wyścigu ale nie zdradził co konkretnie miał na myśli )
jak nie ma nic to zawsze w rękawie jest "wyścig o kropelkę" ewentualnie można zawsze zorganizować coś specjalnego na jeden dzień ja się pisze na piątek...
Ja mam lepszą propozycję - może mały mix z sobotą czyli "wyścig (p)o pół litra"? Wygrywa ten kto pierwszy wywróci swa furę na dach
No ale dobra, niech się jeszcze inni wypowiedzą
Komentarz