Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Następnym razem myślę, że ustalimy jeszcze kilka innych reguł co do gry o Kropelkę . A na pewno jedną, iż cytuję "jedziemy tylko samochodami drogowymi", ok?

Komentarz

Kradniesz moje pomysły Tak, najlepiej tylko drogowe

Komentarz

już nie

Komentarz

Dla osób planujących start w dzisiejszym wyścigu. Pamiętajcie by trenować bez ABS (tak na wszelki wypadek piszę, bo od czasów wyścigu GT300 organizowanych przez Mariusza minęło sporo czasu i wiele osób mogło się odzwyczaić od jazdy bez ABS)

Komentarz

jakby ktoś się zastanawiał ... Nie! Nie można jechać Chrome Line'em w niedziele
            http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zbieramy ludzi do ligi WRC3 ! Jak ktoś jest chętny to zapraszam :
              http://www.polskaligaonline.pl/forum/72 ... wki-ligowe

Jednocześnie zapraszam do ligi F1 , startujemy po wyjściu patcha , chcesz się czysto pościgać w fajnym towarzystwie to zapraszamy:
              http://www.polskaligaonline.pl/forum/694-sezon-vi

Komentarz

Można się już zapisywać na Super Trofeo Lamborghini - 11 listopada.
                Dla wszystkich zniechęconych trudnym prowadzeniem Lambo na oponach ST spieszę poinformować po modach zawieszenia i napędu na opony Sportowe Średnie kleją jak marzenie, więc proszę się tym nie przejmować. Tor co prawda trochę wymagający ale na testowanych przeze mnie ograniczeniach jechało się świetnie. Ograniczenia podam po południu bo zapomniałem jakie były dokłądnie :d

Komentarz

W związku z narastającymi ostatnio problemami z niekompatybilnością łączy, wyrzucaniem z pokoju etc. turnieje od najbliższego będziemy rozgrywać w pokojach publicznych. Najpóźniej na pół godziny przed wyścigiem (czyli o 21:30) hostujący ustawi publiczny pokój na ilość osób odpowiadającą tej z listy. I tu ważna uwaga - w związku z powyższym ustala się ostateczny deadline wpisywania na listę, tj. godz. 21:00 dnia turniejowego. Osoby, które dopiszą się później lub wcale, ryzykują nie dopuszczeniem do pokoju. Druga ważna sprawa: ustala się ostateczną godzinę wejścia do pokoju osób zapisanych na 21:45. Po tej godzinie w przypadku wolnych miejsc (ktoś z listy nie dotarł) do pokoju mogą wbić osoby zapisane po deadline (tzw. rezerwowi).
                  Oczywiście nie jest to ostateczna ostateczność i jeśli ktoś się nie zgadza / ma inne lepsze pomysły, to proszę walić śmiało i zgłaszać swoje uwagi

Komentarz

13 osób zapisanych na dzisiaj... Pytam grzecznie przed wyścigiem, kto z was wyjdzie po pierwszym okrążeniu jeśli coś pójdzie nie tak? Jeśli są tacy, proszę wystartujcie spokojnie i przepuście resztę na pierwszej prostej . I sobie zabawy nie popsujecie, i innym tez nie

Komentarz

jak nigdy kluczem do dzisiejszego wyścigu będzie chyba ustawienie zawieszenia. Na dobrym setupie zrobiłem kiepski przejazd, poryłem w zawiasie i teraz nie potrafię tego odtworzyć a czas jaki wtedy wykręciłem w pierwszym splicie jest tak kosmiczny że tracę za każdym razem do niego 1 sec

Komentarz

Z powodu, iż zostałem zmuszony do stworzenia samochodów klubowych (zbliżający się turniej), poświęciłem temu chwilkę i znalazłem swoje perełki .
                        Dodałem wpis w właściwym wątku "AUTA KLUBOWICZÓW" więc ciekawskich zapraszam na oględziny mych słodkości .

Ps. Między nami tak, to nie mogę się doczekać wyścigów naszymi brykami xD.

Komentarz

Cieszę się że pomysł na "Nurburgring NR Masters" się wam spodobał, jak już wiadomo ruszamy 30/11. Wiec dla tych którzy jeszcze z nie wyjaśnionych przyczyn nie mają swoich ulubionych samochodów jest odpowiedni czas na nadrobienie zaległości.

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
                          http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Zamieszczone przez koomarr
                            Z powodu, iż zostałem zmuszony do stworzenia samochodów klubowych (zbliżający się turniej), poświęciłem temu chwilkę i znalazłem swoje perełki .
                            Dodałem wpis w właściwym wątku "AUTA KLUBOWICZÓW" więc ciekawskich zapraszam na oględziny mych słodkości .
                            Powinieneś się wstydzić, że do tej pory (prawie rok w klubie!) ich nie miałeś, a ty się jeszcze chwalisz!
                            Przypominam o zapisie w naszym regulaminie, z którym każdy przystępując do NR się niewątpliwie zapoznał:
                            "5. Klubowicze Night Riders ustalili, że każdy klubowicz powinien mieć na początek po cztery ulubione auta, po jednym w każdej klasie PO
                            Rodzaj napędu jest nieograniczony.

klasa I - do 380 PO - opony maksymalnie komfortowe miękkie
                            klasa II - do 450 PO - opony maksymalnie sportowe twarde
                            klasa III - do 550 PO - opony maksymalnie sportowe miękkie
                            klasa IV - no limit - bez ograniczeń (nie dopuszcza się aut wyścigowych - race carów, bolidów Formuły, Red Bull, itp.)"
                            (...)

Komentarz

Dzisiaj wolne?? bo nie wiedzę żeby było coś zaplanowane... może " o kropelkę" ?

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
                              http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Wyścig F1 jest, więc ja odpadam

Komentarz

Pracuję...
                                X