Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Podepnę kierownicę, to może uda się coś lepszego wykręcić. Jak na razie w klasyfikacji widoczni kierowcy GTPL i WRL. Nie myśleliście nad tym, żeby założyć konta NR_nick?
    http://www.accola.pl
    http://www.civicklub.pl

Komentarz

Jak dla mnie nie bardzo to ma sens - zakładać zupełnie nowe czyste konto PSN do samego robienia czasów w GTAcademy. Co by to dało? Ja tam lubię swojego siniaka
      PS. To jak już podepniesz to wpadnij w końcu na turniej, byłoby najs

Komentarz

Fajnie by było gdyby NR miał taki nick. Myślę że to taka dodatkowa reklama dla klubu w GT5. Ale jak chcecie.

Komentarz

Piotrze już to kiedyś przerabialiśmy
          Po pierwsze - grupa docelowa takiej "reklamy" czyli osoby spoza naszego grona nie mają pojęcia co to jest NR, więc skrót NR przed nickiem odbierany byłby jako po prostu część nicka (w domyśle inicjały etc. bądź nic-nie-znaczące literki jakich ludzie maja miliony w PSN ID). Co innego takie GTPL - tutaj skojarzenie jest jednoznaczne Gran Turismo Poland. Poza tym nawet wpisując w wyszukiwarkę frazę NR na pewno nikt nie namierzy Night Riders, a spróbujcie wpisać gtpl
          Po drugie - za długo pracowałem i za dużo zgromadziłem już na moim starym koncie, żeby teraz się z tym pożegnać i zaczynać od zera. Podejrzewam że większości z nas też by to było nie w smak
          Imo skuteczniejszą formą reklamy są np. opisy na PSN czy gg (związane z Night Riders lub GTHome), które niektórzy z nas mają.

Komentarz

Jak już wspomniałem, z przykrością stwierdzam, iż tymczasowo opuszczam szeregi NR.
            Powodem są problemy osobiste, co związane jest z miernymi wynikami na torze, a i jeszcze wszystkiego dopełniają moje zęby, które na dniach czeka leczenie kanałowe (Here comes the pain!)
            Dlatego nie chcę więcej Wam (i sobie) psuć zabawy. Poza tym, po uszkodzeniu "sejwa", ewentualnie mogę zająć się kręceniem od nowa trybów A-Spec i B-Spec bo zaległości mam sporo... Hmm, może lepiej zostać przy fotografiach...
            Kończąc, mam nadzieję, że kiedyś uda się jeszcze do Was wrócić jak to wszystko dookoła ogarnę :wink: Szerokości drodzy klubowicze

Komentarz

Co?? Nie, ja się nie zgadzam! Jakie znowu mierne wyniki na torze? Wczoraj był wyjątkowy hardkor, więc się nie liczy, a ostatnio np. zająłeś bardzo dobre 2 miejsce w wyścigu BMW Z4, przez większość zresztą prowadząc. W innych też szło ci bardzo dobrze - jak dla mnie jesteś świetnym partnerem do ścigania na torze, dlatego będę miał niewymowny żal jeśli odejdziesz. Raz ma się lepszy wyścig, raz gorszy - jak w rzeczywistości. Kurcze Piotrek nie rób nam tego, wiesz jak ja się cieszyłem jak mi się w końcu Ciebie udało namówić na ściganie w NR na początku pamiętnych mistrzostw FF? Jesteś gościem na poziomie, a takich klub NR potrzebuje
              A co do zębów - leczenie kanałowe to faktycznie nic przyjemnego ale ja miałem coś gorszego - resekcję korzenia, a ostatnio ponowny zabieg, bo trzeba było znowu ciąć dziąsła i czyścić kanały od spodu (!), potem mnie pozszywali. To było 2 tygodnie temu, dlatego nie jechałem z wami ten pierwszy raz S'b'M. Ale już za 2 dni w niedzielnym wystartowałem. Tak, że na zęby nas nie weźmiesz
              Podsumowując - jeśli faktycznie nie możesz teraz z nami startować, to mam nadzieję, że to tylko chwilowe i wkrótce do nas powrócisz. Bo bardzo źle by było na zawsze stracić takiego gościa jak TY

Komentarz

Plotek, jesteś jednym z kluczowych zawodników na których zawsze liczę iż będą na turnieju/wyścigu. Nie rób tego, albo tak jak mój szanowany i lubiany przez wszystkich kolega Siniak zaproponował, zrób sobie krótką przerwę, poukładaj swoje sprawy i wracaj na tor czym prędzej . My troszkę potrenujemy to może przynajmniej co niektórzy dorównają twojemu potencjałowi (mam nadzieję, że przynajmniej ja ). Wczorajszy wyścig był dla mnie okropny, ale nie dla tego, że ktoś wymyślił taką pogodę na takim torze, tylko po prostu jeszcze mam za mało doświadczenia na tak trudne warunki. Ale kto wie, może kiedyś .

Komentarz

Zamieszczone przez mlokos79
                  Taka jeszcze mala uwaga - czy niektorzy naprawde musza sie wygadac na czacie podczas wyscigu? Nie wiem jak innych ale mnie to strasznie rozprasza
                  Właśnie! O tym też rozmawialiśmy po ostatnim wyścigu. Panowie - ci którzy wymiękają i postanawiają wyjść z wyścigu albo po prostu ich wywala: NIE PISZEMY NIC NA CZACIE AŻ DO ZAKOŃCZENIA WYŚCIGU Mnie i innych też to bardzo rozpraszało jak ten czy ów pisał jakieś nikomu nie potrzebne bzdury - na to jest czas po zakończeniu wyścigu. Niestety okna czatu nie da się zablokować, więc uszanujcie to że inni nadal się ścigają i wasze przemyślenia są ostatnią rzeczą, którą chcą wiedzieć (widzieć). Bardzo proszę o przestrzeganie wyżej wymienionego

Komentarz

Ja jutro znikam na prawie 2 tygodnie do Chorwacji zaraz potem mam biwak, a następnie zlot w Rykach i wakacje w Bieszczadach, dlatego może mnie zabraknąć na wszystkich nadchodzących turniejach przez najbliższe 5-6 tygodni.
                    Trzymajcie się i nie zapomnijcie o mnie bo i tak wrócę i was pozamiatam
                    http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

takiemu to dobrze Milego wypoczynku.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turnieje piątkowe

Mam jeszcze takie pytanie organizacyjne - czy ze wzgledu na wejscie w faze pucharowa Euro 2012 istanialaby mozliwosc przesuniecia godziny startu wyscigu? Mecze wchodza teraz w decydujaca faze wiec ciezko bedzie zrezygnowac z ich ogladania do konca. Gdyby kwalifikacje do wyscigu przesunac o 30-40 min. wszystko mozna by pogodzic (mecze beda sie konczyc okolo godz. 22.30 czasu polskiego).
                        Możemy przesunąć rozgrzewkę na 22:30 , dla mnie to żaden problem , ale niech reszta się wypowie.

Komentarz

A jak będzie dogrywka i karne? Ciężki temat z tym Euro. Jako, że tylko jutro nakłada się turniej na mecz (w następny piątek nie ma meczu, a 01.07 finał) proponuję może jutro odpuścić i spokojnie pooglądać mecz. Za tydzień kolejny wyścig S'b'M a za 2 tygodnie bez stresu można byłoby rozpocząć mistrzostwa kartów. Mielibyśmy też czas na opanowanie tych małych potworków. Co powiecie?

Komentarz

Jestem na nie Dominiku, chciałbym pojeździć teraz, a 2 tygodnie temu też nie było wyścigu :/ Ten jeden wyścig można przesunąć, gdy będzie dogrywka to przyjdziemy jak się skończy, proste To chcę niech przyjdzie, a kto nie to nie Jeśli mogę, to proponuje przesunąć wyścig na 23:00 lub trochę później.

Komentarz

Rozmawialem z pilkarzami - uzgodnilismy, ze maja tak grac by nie bylo dogrywki
                              Tak na powaznie to mysle, ze jesli tylko pozna pora nikomu nie przeszkadza (choc to przeciez piatek - co innego niedziela) to mozna zrobic tak jak zaproponowal Krazio.

Komentarz

jesli tylko pozna pora nikomu nie przeszkadza
                                Mnie nie przeszkadza ale nie mieszkam sam... poza tym wiem, że niektórzy z nas chodzą w sobotę do pracy. Wczoraj mecz skończył się o 22:37, jak dodamy do tego uruchomienie konsoli, odpalenie GT, zalogowanie się do pokoju, rozgrzewkę + kwalifikacje to obstawiam że właściwy wyścig nie zacznie się wcześniej jak o 23:30. Podsumowując jeśli wyścig będzie dziś tak późno to chyba będę musiał odpuścić.
                                PS. A ty Krazio przecież zaśniesz o tej porze

Komentarz

Pracuję...
                                X