Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Pytanie do organizatora piątkowego turnieju Small but Mighty
Czy prowadzić tabelę z wynikami taką jak w turnieju Z4 ?
Jeżeli tak to w jakim wątku ją umieszczać?
Zarazem pytania do organizatora turnieju niedzielnego
Czy prowadzić w dalszym ciągu tabelę z wynikami?
Jeżeli tak to: czy zmienić punktację od początku turnieju na nową zgodną z regulaminem NR czy dopiero od niedzielnego turnieju doliczyć nowe punkty?
czy ewentualne kary zostały przyznane? jeżeli tak to w jakim wymiarze?
w jakim wątku umieszczać tabelę?
S'b'M
Co to tabeli to jak najbardziej tak, fajnie to wygląda.
Chyba najlepszym miejscem będzie wątek 'Turnieje Piątkowe' - jest tam najmniej spamu więc będzie ładnie widoczna, bo poza zapisami do kolejnego wyścigu nic więcej tam nie piszemy
Również według mnie ok jeśli chcesz wrzucać wyniki z wyścigu.
Co do punktacji to moim zdaniem najlepiej będzie ją zmienić od początku trwania turnieju, ale niech się siniak wypowie. Tabele wrzuć analogicznie do wyścigów piątkowych w temacie ze zgłoszeniami do wyścigu, czyli "Turnieje Niedzielne"
Co do kar z poprzednich wyścigów niedzielnych to kar za wcześniejsze wyścigi nie będzie jednak. Wychodzę z założenia, że skoro żadnego protestu nie było to kary przyznać nie mogę, a ci nad którymi wcześniej wisiała groźba kary niech potraktują to jako ostrzeżenie.
Mam pytanko odnośnie:
Tor: Autumn Ring / odwrócony
1. Liczba okrążeń: 32
2. Auta dopuszczone do turnieju: BMW Z4 M Coupe '08
3. Ograniczenia: 390 PO
4. Rodzaj opon: Komfortowe Miękkie
Konkretnie zaś chodzi mi o - Ograniczenia: 390 PO
Czy Z4 trzeba "zdławić" do takiej właśnie liczby PO? (wyszło mi 177KM )
No niestety, mnie w piątek i (mam nadzieję że jednak zdążę) prawdopodobnie w niedzielę. Wyjeżdżam w piątek po pracy do rodziny mojej dziewczyny, meczu także nie oglądnę. Kurde, a bardzo bardzo chciałem pojechać o kropelkę . Najwyżej sam godzinę pojeżdżę i porównam sobie z wami ;p, tak dla własnej satysfakcji .
EDIT: Drodzy koledzy, czy któryś z was posiada/używa takich o to słuchawek? http://allegro.pl/oficjalne-sluchawki-s ... 85424.html. Jestem strasznie ciekaw czy warto, bo bardzo by mi się przydały. Gram w pokoiku w którym śpi moja dziewczyna i muszę być cichutko, (tutaj też odpada u mnie granie na kierownicy ), dlatego grywam jak na razie z słuchawkami, ale takimi zwykłymi od telefonu hehe, nie za wygodne to rozwiązanie. A więc?
W temacie o turniejach piątkowych weczi zaputał
skad wiecie ze bedzie padac??
Bo tak ustawimy Podane jest w moim poście, że deszcz na starcie do wyścigu będzie ustawiony na 100%, wilgotność toru na 100% i szanasa na zmianę pogody na 2 (gdzie 0 to min, a 10 to max)
Ja pojezdzilem dzisiaj troszke. Tor w sam raz na taki event - rozne zakrety i bardzo wazna technika jazdy i operowanie gazem/hamulcem w dohamowaniachi w zakrecie.
Moj czas to 1.33.504 ale jeszcze sporo do urwania patrzacx na ducha - no ale to dopiero pierwsze jazdy
Komentarz