Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

W zakrętach ich dopadniemy siniak xD

Komentarz

Jeszcze nie wybrałem, ale będzie to chyba z napędem na tył także nie będziecie sami. Lotkę zawsze można ustawić na min. docisk.

Komentarz

Ja natomiast wezmę jakiegoś czterołapa, żeby uniknąć montowania szpetnego i obciachowego spojlera. A następnie dam rozkład mocy 10% przód 90 % tył :-)

A tak na marginesie, to dopiero teraz zorientowałem się, że skoro auta RM, TC i Race cary nie zostały zabronione, to są dozwolone!

Komentarz

2. Samochody

a) Każdy zawodnik zobowiązany jest wybrać sobie jeden samochód spełniający warunki z punktu 3 Regulaminu Mistrzostw Small but Mighty.

b) Samochód nie może pochodzić od firm tuningowych, tuning RM (jeśli jest dostępny dla danego modelu) jest zabroniony.

c) Samochody koncepcyjne, wyścigowe i rajdowe są zabronione.

d) Raz wybrany samochód nie może ulec zmianie podczas trwania mistrzostw.

Komentarz

Pytanie do organizatora piątkowego turnieju Small but Mighty

Czy prowadzić tabelę z wynikami taką jak w turnieju Z4 ?

Jeżeli tak to w jakim wątku ją umieszczać?

Zarazem pytania do organizatora turnieju niedzielnego

Czy prowadzić w dalszym ciągu tabelę z wynikami?

Jeżeli tak to: czy zmienić punktację od początku turnieju na nową zgodną z regulaminem NR czy dopiero od niedzielnego turnieju doliczyć nowe punkty?
            czy ewentualne kary zostały przyznane? jeżeli tak to w jakim wymiarze?
            w jakim wątku umieszczać tabelę?

Komentarz

S'b'M

Co to tabeli to jak najbardziej tak, fajnie to wygląda.

Chyba najlepszym miejscem będzie wątek 'Turnieje Piątkowe' - jest tam najmniej spamu więc będzie ładnie widoczna, bo poza zapisami do kolejnego wyścigu nic więcej tam nie piszemy

Zatwierdzam
              //siniak

Komentarz

S'b'M -
                http://www.internetslang.com/SBM-meaning-definition.asp - oto prawdziwe znaczenie tego skrótu (pierwszy wynik po wklejeniu go do gugla)

Komentarz

Również według mnie ok jeśli chcesz wrzucać wyniki z wyścigu.
                  Co do punktacji to moim zdaniem najlepiej będzie ją zmienić od początku trwania turnieju, ale niech się siniak wypowie. Tabele wrzuć analogicznie do wyścigów piątkowych w temacie ze zgłoszeniami do wyścigu, czyli "Turnieje Niedzielne"

Co do kar z poprzednich wyścigów niedzielnych to kar za wcześniejsze wyścigi nie będzie jednak. Wychodzę z założenia, że skoro żadnego protestu nie było to kary przyznać nie mogę, a ci nad którymi wcześniej wisiała groźba kary niech potraktują to jako ostrzeżenie.
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                    S'b'M -
                    http://www.internetslang.com/SBM-meaning-definition.asp - oto prawdziwe znaczenie tego skrótu (pierwszy wynik po wklejeniu go do gugla)
                    http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/9 ... 1311023463

Komentarz

Mam pytanko odnośnie:
                      Tor: Autumn Ring / odwrócony
                      1. Liczba okrążeń: 32
                      2. Auta dopuszczone do turnieju: BMW Z4 M Coupe '08
                      3. Ograniczenia: 390 PO
                      4. Rodzaj opon: Komfortowe Miękkie

Konkretnie zaś chodzi mi o - Ograniczenia: 390 PO

Czy Z4 trzeba "zdławić" do takiej właśnie liczby PO? (wyszło mi 177KM )

Komentarz

No niestety, mnie w piątek i (mam nadzieję że jednak zdążę) prawdopodobnie w niedzielę. Wyjeżdżam w piątek po pracy do rodziny mojej dziewczyny, meczu także nie oglądnę. Kurde, a bardzo bardzo chciałem pojechać o kropelkę . Najwyżej sam godzinę pojeżdżę i porównam sobie z wami ;p, tak dla własnej satysfakcji .

EDIT: Drodzy koledzy, czy któryś z was posiada/używa takich o to słuchawek? http://allegro.pl/oficjalne-sluchawki-s ... 85424.html . Jestem strasznie ciekaw czy warto, bo bardzo by mi się przydały. Gram w pokoiku w którym śpi moja dziewczyna i muszę być cichutko, (tutaj też odpada u mnie granie na kierownicy ), dlatego grywam jak na razie z słuchawkami, ale takimi zwykłymi od telefonu hehe, nie za wygodne to rozwiązanie. A więc?

Komentarz

Koledzy, jak Wam idzie w GT Academy? Jechał już ktoś Twin Ring Motegi East Short Course?

U mnie na razie 1:35.360 i miejsce 142 w kraju.
                          http://www.accola.pl
                          http://www.civicklub.pl

Komentarz

W temacie o turniejach piątkowych weczi zaputał
                            skad wiecie ze bedzie padac??
                            Bo tak ustawimy Podane jest w moim poście, że deszcz na starcie do wyścigu będzie ustawiony na 100%, wilgotność toru na 100% i szanasa na zmianę pogody na 2 (gdzie 0 to min, a 10 to max)

Komentarz

Będzie masakra !

Komentarz

Zamieszczone przez salam82_PL
                                Koledzy, jak Wam idzie w GT Academy? Jechał już ktoś Twin Ring Motegi East Short Course?

U mnie na razie 1:35.360 i miejsce 142 w kraju.
                                Ja pojezdzilem dzisiaj troszke. Tor w sam raz na taki event - rozne zakrety i bardzo wazna technika jazdy i operowanie gazem/hamulcem w dohamowaniachi w zakrecie.
                                Moj czas to 1.33.504 ale jeszcze sporo do urwania patrzacx na ducha - no ale to dopiero pierwsze jazdy

Komentarz

Pracuję...
                                X