Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zamieszczone przez Krazio
    A co z tymi którzy będą dziś, a nie było ich ostatnio? Powinni startować z końca czy z początku stawki?
    Oczywiście z końca, dlatego na okrążeniu formującym przejadą metę pierwsi :]

Komentarz

Może by tak zrobić kwalifikacje ale tylko jedno kółko pomiarowe?

Komentarz

To by nie było głupie z tym jednym Hotlapem ...

PS: Może będę dzisiaj ale nie obiecuję
        http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Ale to tylko 4:10 czasu mniej, wciąż zostaje 25 minut, to mała różnica

Komentarz

Na którą dzisiaj?

Komentarz

21:30 - trening
              22:00 - race

Komentarz

Wybaczcie, ale.. po prostu się nie wyrobiłem. Nie zdążyłem wrócić na wyścig..
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Przepraszam was za wczoraj, jakaś awaria sieci na naszym osiedlu. Dzisiaj pogadam z gościem od netu i się dowiem. Ogólnie jestem bardzo zły, baaardzo. Pierwszy wyścig wielu ludziom popsułem a w drugim mnie wyżuciło, nie wiem czy też nie wyrządziłem komus krzywdy. Kurczaki, a tak chciałem normalnie się pościgać. Dajcie znać jak wam poszło , bo nocny wyścig pewnie był bardzo ciekawy .
                  ps. teraz jestem w pracy, więc mam internet, bo wczoraj całkowicie mi odcieło ;/ dlatego nic od razu nie napisałem.

Bimbak, napisz jakie będą warunki na następne wyścigi bmw . Bardzo chętnie już bym się przygotowywał.

Komentarz

No wreszcie. "Chlebak" wrócił z serwisu. Luty poprawione, chłodzenie również Kontakt z serwisem i obsługa (oddział w Bydgoszczy) - doskonała (dziękuję serdecznie Panu, który komunikował się ze mną telefonicznie ) Wczoraj (i dziś) robiłem testy i wszystko śmiga tak jak powinno
                    Koszt: 250PLN za poprawienie lutów i 35PLN za "ulepszenie" chłodzenia.
                    Ufff, jakoś przebrnąłem, ale serce przez chwilę miałem w gardle... :wink:

Ps. Panowie, dziękuję za wszelkie słowa otuchy i pomocną dłoń Wracam do gry...

Komentarz

Super, myślałem że ta naprawa dłużej potrwa.

Komentarz

Marcin jak już napisałem pomysł na nowy turniej bardzo fajny, jednak mam kilka uwag
                        Zamieszczone przez Quelxes
                        - Wybieramy jeden samochód na początku mistrzostw i jedziemy nim przez cały czas ich trwania
                        Zupełnie nie pasuje mi ten punkt, o wiele ciekawiej byłoby jednak zmieniać auto na każdy kolejny turniej - tak jak to miało miejsce w turnieju samochodów FF. Bo coś czuję, że przy zachowaniu tego wymogu będą to mistrzostwa Hondy S2000. Czyli... nuda, a tego nie chcemy prawda?

9. Regulamin S’b’M
                        robi wrażenie. Sam to wymyśliłeś i opracowałeś?
                        Przy okazji trochę o karach, bo też są tam ujęte. Dobrze, że jest to oficjalnie określone, podoba mi się. Wspominasz tam o większych i mniejszych przewinieniach - przy tej okazji chciałem dodać, że wowa ma jeszcze więcej szczegółowych pomysłów w tym temacie, które napisze w osobnym wątku niebawem. Myślę, że będą one idealnym uzupełnieniem tych z regulaminu

No i PS. Czy jest szansa zrobić te mistrzostwa w teamach? Oczywiście wylosowanych na nowo (wiem nudzę, ale strasznie mi się to zespołowe jeżdżenie spodobało :mrgreen: )

Komentarz

1. Czy S2000 jest naprawdę tak dobre? I jakim cudem wy wiecie, który samochód jest najlepszy!?!? O_o Ja np. planowałem jechać Fairlady albo MX5 bo mi się podobają
                          2. Jeśli już chcemy zrównać stawkę to tym razem inny samochód co wyścig ale ten sam dla wszystkich - wybierzemy 8 samochodów (bo tyle wyścigów) i jazda.
                          Czyli np. S2000 w race 1, Fairlady w Race 2, MX5 w Race 3, itp.
                          3. Teamy mogą być ale wtedy każdy kierowca z teamu musiał by jechać tym samym samochodem, a to może ludziom nie pasować

Komentarz

1. Czy S2000 jest naprawdę tak dobre? I jakim cudem wy wiecie, który samochód jest najlepszy!?
                            No to raczej przykład taki miał być, ale fakt faktem S2000 na pewno jest w czołówce

2. Jeśli już chcemy zrównać stawkę to tym razem inny samochód co wyścig ale ten sam dla wszystkich - wybierzemy 8 samochodów (bo tyle wyścigów) i jazda.
                            Czyli np. S2000 w race 1, Fairlady w Race 2, MX5 w Race 3, itp.
                            To mi się podoba, idealnie wypośrodkowałeś, jestem jak najbardziej za

3. Teamy mogą być ale wtedy każdy kierowca z teamu musiał by jechać tym samym samochodem, a to może ludziom nie pasować
                            A Ferrari 458 Italia się tylko kolorami różniły i nikt nie protestował Mnie pasuje
                            No ale oczywiście czekam na opinie innych, niech większość zdecyduje

Komentarz

Regulamin S’b’M super sprawa.
                              Co do jazdy w teamach to jestem jak najbardziej za tylko najgorsze będzie jak po losowaniu wyjdzie że jest dwóch mocnych zawodników w jednym teamie i co za tym idzie słabszy team nie ma szans.
                              Moja propozycja jest taka żeby w każdym teamie jechał jeden dobry zawodnik i jeden słabszy.
                              Co do aut to wybór jednego którym się jeździ całe mistrzostwa i w teamie mogą być dwa różne auta tylko o tym samym kolorze.
                              No i pozostaje sprawa frekwencji , trzeba też to jakoś rozwiązać żeby nie było sytuacji że do wyścigu staje z np. trzech teamów po jednej osobie.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                                A Ferrari 458 Italia się tylko kolorami różniły i nikt nie protestował Mnie pasuje
                                No ale oczywiście czekam na opinie innych, niech większość zdecyduje
                                Mi tam wszystko gra i tańczy, ale skoro będą znowu team'y to zróbmy ,że jedna drużyna ma powiedzmy tą Hondę S2000, i inni już jej nie mogą mieć, będziemy się wpisywać na listę kto pierwszy ten lepszy, tak jak podczas turnieju Ferrari. Co Wy na to? Mam nadzieję ,że ten pomysł przejdzie

Komentarz

Pracuję...
                                X