Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Dla mnie za wcześnie ze względu na fakt iż mieszkam w innej strefie czasowej. Niby tylko godzinka ale mój syn jeszcze nie śpi o tej godzinie, a ustalona wraz z moją żoną zasada mówi: żadnych gier dopóki mój syn nie śpi.
Przestaw zegarki w domu albo... w końcu będziemy mieć szanse na wygrane
A poważnie to mi również pasuje wcześniejsza pora, wiecie w poniedziałek trzeba wcześnie wstawać do roboty i takie tam
Z przykrością informuje, że z powodu wyjazdu nie będzie mnie w piątek na ostatniej rundzie turnieju Ferrari A teraz prośba do kolegi siniaka, aby zajął się ogarnięciem kwalifikacji, a później przesłaniem do mnie wyników z kwalifikacji i wyścigów Dziękuję Dominik Życzę udanej zabawy
Ktoś już testował Ferrari na de la Sarthe? Jak się prowadzi na tym torze i jakie czasy się nim kręci? Ja osobiście przez Diablo 3, GT 5 uruchomię dopiero w piątek i to w ostatniej możliwiej chwili
Po za tym dobrze by było potwiedzić godzinę niedzielnego wyścigu
siniak napisał:
Czyli na który? Bo na niedzielny wpisany jest Madryt
Zgaduje, że na ostatni. Ale tor mam już gotowy. No chyba, że zrobię nowy jak będę miał wene. Jeszcze się zobaczy, muszę się na nim najpierw przejechać, ale przez grę roku 2012 (D3 ) to może być dość ciężkie do zrealizowania
Zamieszczone przez siniak
Zamieszczone przez Quelxes
Po za tym dobrze by było potwiedzić godzinę niedzielnego wyścigu
Spokojnie, w końcu ksywa organizatora zobowiązuje
oj tam, oj tam ...
Na razie jeszcze rozmawiamy o ewentualnej zmianie, więc nadchodzący wyścig oczywiście o stałej porze. Zresztą co do zmiany wypowiedziało się zaledwie kilka osób. Tor Quelxesa pójdzie na ostatnią rundę.
Koleżkowie klubowiczowie i inni uczestnicy dzisiejszego turnieju Ferrari. Mam małe wątpliwości jeśli chodzi o kwalifikacje, jako że jedno okrążenie na Sarthe Italią zajmuje jakieś 4:05-4:10 więc 3 okrążenia kwalifikacyjne + ogarnięcie najlepszych czasów z powtórki + okrążenie formujące ustawienia na mecie to zejdzie w sumie z 30 minut minimum . Zastanawiam się więc czy nie skrócić kwalifikacji albo wręcz je pominąć i ustawić nas na starcie I wyścigu w kolejności odwróconej z zeszłego piątku. Czyli Mariusz startuje ostatni, Quelx przedostatni itd. Co wy na to?
Dobry pomysł, jestem jak najbardziej za wyeliminowaniem kwalifikacji w dzisiejszym wyścigu! Okr. formujące jednak musi być, ale te 5 minut to prawie nie robi różnicy.
EDIT: A co z tymi którzy będą dziś, a nie było ich ostatnio? Powinni startować z końca czy z początku stawki?
Komentarz