Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Czyli 20:30 pokój, a 21 wyścig. Ja jestem ZA, czekamy na resztę.

Komentarz

Dla mnie za wcześnie ze względu na fakt iż mieszkam w innej strefie czasowej. Niby tylko godzinka ale mój syn jeszcze nie śpi o tej godzinie, a ustalona wraz z moją żoną zasada mówi: żadnych gier dopóki mój syn nie śpi.

Komentarz

Przestaw zegarki w domu albo... w końcu będziemy mieć szanse na wygrane
        A poważnie to mi również pasuje wcześniejsza pora, wiecie w poniedziałek trzeba wcześnie wstawać do roboty i takie tam

Komentarz

No to może ja będę miał czas Chodż nie jestem pewien, ale jeśli tak to o 22:00, no ewentualnie 10-15 minut później wychodzę z pokoju

Komentarz

Z przykrością informuje, że z powodu wyjazdu nie będzie mnie w piątek na ostatniej rundzie turnieju Ferrari A teraz prośba do kolegi siniaka, aby zajął się ogarnięciem kwalifikacji, a później przesłaniem do mnie wyników z kwalifikacji i wyścigów Dziękuję Dominik Życzę udanej zabawy
            http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Mam pytanie. Czy niedzielny turniej BMW Z4 M odbędzie się o 21:00 czy 22:00 ?

Komentarz

Zamieszczone przez wowa1979
                prośba do kolegi siniaka, aby zajął się ogarnięciem kwalifikacji, a później przesłaniem do mnie wyników z kwalifikacji i wyścigów Dziękuję Dominik
                Coś mi się wydaje że będę miał najlepszy czas na kwalifikacjach...

Zamieszczone przez Krazio
                Mam pytanie. Czy niedzielny turniej BMW Z4 M odbędzie się o 21:00 czy 22:00 ?
                Podpinam się

Komentarz

Jeżeli mogę się wtrącić to obstawiam za 22:00. Mój syn też chodzi spać około 21:00

Komentarz

Ktoś już testował Ferrari na de la Sarthe? Jak się prowadzi na tym torze i jakie czasy się nim kręci? Ja osobiście przez Diablo 3, GT 5 uruchomię dopiero w piątek i to w ostatniej możliwiej chwili

Po za tym dobrze by było potwiedzić godzinę niedzielnego wyścigu

Komentarz

Quelxes pamiętaj, że masz chyba stworzyć trasę na następny wyścig BMW?

Komentarz

Zamieszczone przez Quelxes
                        Ja osobiście przez Diablo 3, GT 5 uruchomię dopiero w piątek i to w ostatniej możliwiej chwili
                        Ta szatańska zaraza zalewa nawet nasze forum...

Spokojnie, w końcu ksywa organizatora zobowiązuje

Zamieszczone przez koomarr
                        Quelxes pamiętaj, że masz chyba stworzyć trasę na następny wyścig BMW?
                        Czyli na który? Bo na niedzielny wpisany jest Madryt

Komentarz

siniak napisał:
                          Czyli na który? Bo na niedzielny wpisany jest Madryt
                          Zgaduje, że na ostatni. Ale tor mam już gotowy. No chyba, że zrobię nowy jak będę miał wene. Jeszcze się zobaczy, muszę się na nim najpierw przejechać, ale przez grę roku 2012 (D3 ) to może być dość ciężkie do zrealizowania

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                            Spokojnie, w końcu ksywa organizatora zobowiązuje
                            oj tam, oj tam ...
                            Na razie jeszcze rozmawiamy o ewentualnej zmianie, więc nadchodzący wyścig oczywiście o stałej porze. Zresztą co do zmiany wypowiedziało się zaledwie kilka osób. Tor Quelxesa pójdzie na ostatnią rundę.
                            Zamieszczone przez siniak
                            na niedzielny wpisany jest Madryt
                            Madryt odwrócony
                            http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Koleżkowie klubowiczowie i inni uczestnicy dzisiejszego turnieju Ferrari. Mam małe wątpliwości jeśli chodzi o kwalifikacje, jako że jedno okrążenie na Sarthe Italią zajmuje jakieś 4:05-4:10 więc 3 okrążenia kwalifikacyjne + ogarnięcie najlepszych czasów z powtórki + okrążenie formujące ustawienia na mecie to zejdzie w sumie z 30 minut minimum . Zastanawiam się więc czy nie skrócić kwalifikacji albo wręcz je pominąć i ustawić nas na starcie I wyścigu w kolejności odwróconej z zeszłego piątku. Czyli Mariusz startuje ostatni, Quelx przedostatni itd. Co wy na to?

Komentarz

Dobry pomysł, jestem jak najbardziej za wyeliminowaniem kwalifikacji w dzisiejszym wyścigu! Okr. formujące jednak musi być, ale te 5 minut to prawie nie robi różnicy.

EDIT: A co z tymi którzy będą dziś, a nie było ich ostatnio? Powinni startować z końca czy z początku stawki?

Komentarz

Pracuję...
                                X