Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Jako, że ostatnimi czasy trochę nam się dni turniejowe "rozmnożyły" postanowiłem założyć dwa osobne wątki - osobny na turnieje piątkowe i na niedzielne, co by chaosu nie było Natomiast stary wątek "NIGHT RIDERS - Turnieje klubu Night Riders" będzie od teraz służył jako archiwum odbytych zawodów. Będę tam wrzucał posty dot. turniejów, które są za nami

Komentarz

Czy ktoś może podać na jakich oponach dzisiaj jedziemy - pozostajemy przy sportowych twardych?

Komentarz

Wyścig 1 - seria - sportowe twarde - Nürburgring GP/F - 18 okr.
        Wyścig 2 - 350KM i 1320kg - opony sportowe średnie - Cape Ring - 15 okr.
        Wyścig 3 - 525 PO - opony sportowe miękkie - Autodromo Nazionale Monza / z szykanami / zmienna pogoda - 22 okr.
        Wyścig 4 - bez ograniczeń osiągów i opon, bez ABS - Trial Mountain Circuit / odwrócony - 26 okr.

, proszę bardzo

Komentarz

Wielkie dzięki nie mogłem tego znaleźć

Komentarz

Network padł? Najpierw wyrzuciło bimbaka siniaka i Quelxesa, a po 30 sekundach mnie także i pokazało mi że błąd Network coś tam... . No chyba że wy jedziecie dalej, a tylko mi coś padło ;/. Był by to mój pierwszy raz, i kurczę strasznie mnie by to zezłościło ;/

Komentarz

nie mogłem się połączyć z siecią, a jak mi się już udało i wbiłem na pokój po kilku próbach w pokoju były 4 osoby z czego 2 wisiały a dwie się ścigały. Chyba sony nam psikusa zrobiło
              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Większość wywaliło z wyścigu, PSN miał jakieś "krótkie spięcie" Ale się wściekłem z początku bo myślałem że net mi padł...
                Bimb daj znać co robimy z tym turniejem

Komentarz

Macie tutaj replay, chyba dobrze skopiowałem pliki
                  http://www64.zippyshare.com/v/31597550/file.html
                  Zapraszam tutaj.

Komentarz

Kurcze, szkoda tego wyścigu bo jechaliśmy z mlokosem w odstępach 0.5-2 sekundy cały wyścig i naprawdę było ciekawie aż do feralnego momentu gdzie PSN zawiódł... a teraz nie wiadomo czy tak dobrze pójdzie w powtórce... oby oby

Komentarz

A jechaliście naprawdę bardzo szybko, cały czas myslałem że wykorzystam waszą walkę tak jak kiedyś w wyścigach FF gdy jechałeś daleko przede mną z mariuszem . Nie mogę doczekać się powtórki, a jechało mi się nie za dobrze, bo tak jak kiedyś jeszcze za czasów GT300 paraliżował/drętwiał mój lewy kciuk ;/, w ogóle nie czułem lewej gałki szczególnie na długich łukach w lewo. Horror jakiś. Zobaczymy na nastepnym wyścigu . Zjem dużo magnezu ;d

Siniak, nie mogę się doczekać jak będe wdomu i zobacze powtórkę, szczególnie moment twojego obrócenia, gdy nacisnełem po hamulcach a i tak troszkę cię tam pchnęłem . trawe załapałeś lewym kołem jeśli dobrze pamietam, a gaz w podłodze jak mniemam ;d. Moja dziewczyna patrzyła z ciekawością jak jedziemy, i "uważaj uważaj... no i co zrobiłeś?" ;P

Komentarz

Ja ten zakręt zawsze na pełnym gazie przejeżdżałem, tylko wtedy twoja obecność tuż za moimi plecami musiała mnie zbyt zestresować i minimalnie go ściąłem. Za to trawa okazała się maksymalnie bezlitosna i wywinąłem orła Auto po tym miałem rozwalone z każdej strony, dobrze że tobie nic się nie stało.
                        A swoją drogą niezła ta twoja dziewczyna - prawie jak żona siedząca na miejscu pasażera i komentująca poczynania kierowcy haha

Komentarz

;p... ona po prostu czeka aż skończę i położę się w końcu .

Wracając do tematu, właśnie troszkę się zdziwiłem, że mój samochód pozostał bez uszkodzeń . Btw. zapowiadała się niezła walka na torze miedzy nami. Oby nastepnym razem all dobrze działało, tak jak powinno

Komentarz

Chciałbym powtórzyć wyścig Evorami na Cape Ringu w następną niedziele. Co Wy na to?
                            http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Jestem na TAK

Komentarz

jak najbardziej

Komentarz

Pracuję...
                                X