Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Witam, oto lista "Klubowiczów"

- Angello - Angello_PL
    - Pawelek_GDA - Pawelek_GDA
    - Riko635 - Riko635
    - adamwsb - adamwsb
    - salam82_PL - salam82_PL
    - siniak - siniak
    - Sqad - sgtBuLLiT
    - M-Michalczyk - M-Michalczyk
    - marcinb1986 - marcinb1986
    - kmieciu4ever - kmieciu4ever
    - Bimbak - Bimbak
    - Krazio - pk30-08-19-96
    - wowa1979 - wowa1979
    - adamski - dziedzic_pruski
    - snoop_doggy_dog - m_gontarski
    - weczi - weczi
    - Witek Enzo - IcEnzo
    - HAJ$u - Mckchjsk
    - Kamil457 - Kamil457
    -

Nieaktywni klubowicze (3):

- gadek_455 - gadek_455 (Radek_1974 - Radek_1974)
    - rafell626 - vanrafell
    - ema_b - emabe71
    -

Rekruci Night Riders (6):

- JDM_WuEska - JDM_WuEska
    - DeNi - deni1997
    - rwe11 - rwe111
    - sbstnf - sbstnf
    - matek14231 - matek14231
    - milestone070 - Milestone070

A tu Lista Prawdziwych Klubowiczów:

Mistrzostwa Klasy GT - 300, wyścig nr 2. Nurburgring GP/F - 40 okr. - 6 Styczeń 2012r. (piątek)
    Lista uczestników:

1. M-Michalczyk - Lexus WEDS SPORT IS350 '08
    2. wowa1979 - Subaru CUSCO DUNLOP SUBARU IMPREZA '08
    3. weczi - Subaru CUSCO DUNLOP SUBARU IMPREZA '08
    4. Bimbak - AutoBacs ARTA GARAIYA '08

Może niech się zastanowią pewne osoby po co się zapisywały do NR jak nie raczą nawet pojechać w takiej klasie jak gt300 gdzie auta prowadzą się jak po szynach. Nie wiem czego oczekują pewne osoby od NR ? Bo ja zapisałem się zmyślą o wspólnych wyścigach itp..

Komentarz

Nie widzę problemu Mariusz, żebyś przejął ode mnie prowadzenie klubu i wtedy jednym kliknięciem zrobisz porządek z nieaktywnymi klubowiczami.

Komentarz

Angello z całym szacunkiem Klub jest twój i nie myślę nic przejmować chodzi mi o te osoby co jeżdżą w GT 5 a są mało aktywni w NR

Komentarz

A odnośnie rekrutów i innych użytkowników forum, jak przesyłacie zaproszenie PSN piszcie w jakiej sprawie i jakie forum, bo na kilku jestem i nie ogarniam...
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Ja w GT5 grałem aż do resztek sił. Słyszałem, że zawsze jestem chętny to pojeżdżenia, a teraz nie ma mnie trochę dłużej i już nie jestem prawdziwym klubowiczem? Tak jak każdy mam swoje sprawy i czasem zajmują trochę za dużo czasu. Ostatnio nie mam czasu, wiadomo, jakoś wejdę na 30 minut może godzinkę. Ale,Jak znajdę czas to będę na turniejach Chwilunia. . Turniej jest dzisiaj. Piszę się

Komentarz

Jak się jest Klubowiczem to wypadałoby raz na tydzień pojechać tą godzinkę bo łaski nikt nikomu nie robi, jak ktoś się nie chce ścigać w NR to niech napisze, Angello go usunie bo niepotrzebny jest sztuczny tłum na liście Klubowiczów.

Temat zamknięty, bo nie czekam tu na niczyje usprawiedliwienia tylko na lepsza frekwencja.

Komentarz

Szczerze mówiąc Mariusz to wiem co między innymi może Cię irytować. Wchodzisz na PSN widzisz online 10-15 osób co jest zapisanych w NR większość z nich gra we wszystko tylko nie w GT5 i Ci piszą, że nie maja czasu a siedzą do 1:00 w nocy a nawet później. Mogę wysłać do wszystkich zapisanych do NR wiadomość i niech się określą konkretnie czy będą aktywni w klubie, bo jak nie to wykreślamy.

Co do klubu to on nie jest mój tylko nasz

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                  Szczerze mówiąc Mariusz to wiem co między innymi może Cię irytować. Wchodzisz na PSN widzisz online 10-15 osób co jest zapisanych w NR większość z nich gra we wszystko tylko nie w GT5 i Ci piszą, że nie maja czasu a siedzą do 1:00 w nocy a nawet później. Mogę wysłać do wszystkich zapisanych do NR wiadomość i niech się określą konkretnie czy będą aktywni w klubie, bo jak nie to wykreślamy.

Co do klubu to on nie jest mój tylko nasz
                  I tu trafiłeś w 10 Pozdrawiam

Komentarz

Panowie jakiś czas temu oddałem konsolę dlatego mnie już nie widujecie w Gt5. Tymsamym wszystkim serdecznie dziękuje za wspólne granie i pogaduchy na headsetach.

Komentarz

ostatnio jak gram w GT5 to nie ma nikogo online, a że gram też czasem w inne gry z innymi znajomymi z PSN ...

Jak chcę pojeździć online to piszę tutaj, czasem jak ktoś inny jest w jakimś pokoju on line to dołączę, ale zakładam że jak na forum nic nie napiszecie że chcecie się umówić na wspólne ściganie to nie macie na to ochoty i nie zawracam nikomu dupy jak widzę że jest zalogowany do PSN i gra w GT5. Poza tym jazda we 2 - 3 osoby to trochę nuda, fakt można miło pogadać i podyskutować, ale czasem to za mało by poświęcić więcej czasu na granie niż się "powinno".
                      Nie można mieć też nikomu za złe że nie akurat ochoty pościgać się online tylko woli pobawić się trochę w wielu trybach gry offline (Dlatego też nie truje wam dupy jak widzę was online).
                      Dla mnie forum jest wyznacznikiem tego czy ktoś chce czy nie chce jeździć online i jak nie ma postów w "kto dziś zagina czasoprzestrzeń online?" to zakładam że nikt dziś nie jeździ i odpalam Battlefielda, lecę sezonówki, ciułając kasę na brakujące fury, lub strzelam foty, maluje fury, motnuje felgi itd ...
                      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Jak już gram to przeważnie tylko online, a jak nikogo nie ma to sobie auta przerabiam, maluje je, troche sezonówki katuję. Tak więc możecie się zapytać czy chciałbym zagrać online, bo tak to się nudze z Botami grać

Komentarz

Ostatnio postanowiłem kupić wreszcie brakujące wozy i mój kierowca B-spec grindował każdego wieczoru po kilka godzin na SPA.

Natomiast w temacie turniejów głosowałem za niedzielą, gdyż w piątki zazwyczaj nie ma mnie w domu. Jeżeli kolejny wyścig przesuniecie na niedzielę, to chętnie pojadę.

PS. Wczoraj wzięło mnie na nostalgię i grałem w Tourist Trophy
                          http://www.youtube.com/watch?v=6eZC2vtY ... re=related

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                            Ostatnio postanowiłem kupić wreszcie brakujące wozy i mój kierowca B-spec grindował każdego wieczoru po kilka godzin na SPA.
                            Hehe no co ty nie powiesz, u mnie to samo, te nowe sezonówki B-spec to nieprawdopodobna maszynka do robienia kasy, w końcu zdobędę wozy za 20 baniek

Komentarz

A ja trochę z innej beczki. Szykuję sie do zakupu zestawu do czatu głosowego. Coś może byście poradzili, Chciałbym włączyć się w rozmowę podczas luzackiej jazdy online.

Komentarz

Ja polecam słuchawkę dedykowaną do PS3 ale już tą nowszą

bo starszy model kosztuje niemalże tyle samo ale w nowszym lepiej tłumi szumy i odgłosy z Twojego otoczenia.

Tu masz krótki opis viewtopic.php?f=14&t=1905&start=1530

Komentarz

Pracuję...
                                X