Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Ja już też samochody ustawione . Pozostaje tylko czekać, o tyle fajnie, że przyszła mi dzisiaj słuchawka nareszcie w razie czego nie będę musiał poszukiwać literek i wkurzać się na tą cenzurę GT-owską

Komentarz

Jakby to to w ten piątek nie będzie mnie na wyścigu..
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Otwarty dla wszystkich czy tylko dla klubowiczów?

Komentarz

Ja tam jestem tylko rekrutem więc na twoje pytanie nie mogę udzielić ci odpowiedzi. Musisz poczekać na lidera klubu chyba. Z drugiej strony zawsze możesz zostać rekrutem i starać się o status członka (właśnie przez starty w tego typu wyścigach)

Komentarz

Zamieszczone przez Awesome
            Otwarty dla wszystkich czy tylko dla klubowiczów?
            Kolego zanim zadasz takie czy podobne pytania sprawdź czy gdzieś wśród wątków działu NIGHT RIDERS nie ma na nie odpowiedzi, oszczędzisz sobie i innym czasu
            Na początek polecam poczytać REGULAMIN I WARUNKI PRZYSTĄPIENIA oraz koniecznie Główne zasady i przepisy - CRC.
            Jak już zapoznasz się z powyższymi i zastosujesz do podanych w nich instrukcji to oczywiście zapraszamy na wspólne ściganie

Komentarz

Koledzy mili jedna mała, ale moim zdaniem dosyć istotna uwaga odnośnie pokoju w którym rozgrywamy wyścigi, turnieje i w ogóle gdzie się spotykamy w ramach jazd klubowych. Otóż wg "Regulaminu i warunków przystąpienia" wcześniej był to pokój Angello, a teraz po jego odejściu miejscem wspólnych spotkań klubowych jest pokój siniaka czyli mój Powód jest jasny i klarowny - do mnie wysyłane są zaproszenia osób chętnych do przystąpienia i, przynajmniej teoretycznie, wszyscy rekruci i klubowicze mają mnie w znajomych. Piszę o tym dlatego, że wczoraj nastąpiło małe zamieszanie przed turniejem, bo Quelxes nie określił miejsca spotkania i część chętnych trafiła do niego a część zabudowała do mnie. Co prawda tuż przed wyścigiem napisał posta, że ma pokój otwarty, ale było to trochę późno. Podsumowując - na każde następne wyścigi, turnieje i wolne jazdy zapraszam do pokoju "siniak" Oczywiście hostuje osoba o dobrym łączu (więc moje 2mb raczej odpada, chociaż na kilka osób daje radę, jednak na turnieje już nie za bardzo).
              To tyle tytułem rozjaśnienia niedomówień w temacie

Komentarz

Już męczy mnie to pytanie od wczoraj, ale jednak postanowię sie zapytać. Czy jak nie dojade w wyścigu do mety w wyznaczonym czasie to dostane punkty za swoją pozycję czy nie?

Komentarz

Nie jestem co prawda organizoatorem ale nie wyobrażam sobie jakby mogło być inaczej. Jeśli nie opuścisz wyścigu ale nie ukończysz w czasie, moim zdaniem punkty się należą.

Ja mam prośbę do wszystkich i jeden wniosek. Z uwagi na to że zapowiada się spora liczba uczestników prosze jeszcze raz wszystkich o sprawdzenie swoich parametrów sieciowych w konsoli. Jeśli NAT jest wyższy jak 2 oznacza to że możemy sopdziewać się sporych problemów z lagami w trakcie wyścigu. Mi pomogło otwarcie wszystkich portów dla IP konsoli (przez ustawienie dla niej strefy DMZ) dlatego polecam to wszystkim.
                  A w celach prewencyjnych wnisokuję o wyjątkowe wyłączenie w pokoju rozgrywek (siniak) możliwości prowadzenia czatu głosowego.
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    A ja dzis z Siniem mam prawdziwe juz drugie spotkanie Night Riders Straszy mnie swoim Mustangiem* nawet sie nie domyslajcie o co chodzi. Ale mozecie byc pewni ze mu nadokuczam za nas wszystkich xD
                    Ja wiem, bo mnie tez straszył "mustangiem"

Komentarz

Kurdeńka niestety nie będzie mnie na najbliższym turnieju FF na Fuji, bo gdyż ponieważ albowiem zostałem zaproszony przez 3 urocze koleżanki i sami wiecie Z jednej strony mocno żałuję, bo lubię ten tor (i w ogóle jeździć z wami ) a z drugiej nie wypada zawieść koleżanek. No jeszcze gdyby nie były urocze...

Komentarz

Zdradźcie mi dlaczego w wyścigu FF ograniczamy się do wymienionych na liście wozów, a pomijamy Celiki, Preludy, Eclipsy i CRXy ?

Komentarz

tylko auta premium

Komentarz

A auta premium dlatego by każdy miał równy dostęp do wszystkich samochodów. Jak wiadomo by kupić co poniektóre S-ki trzeba mieć trochę szczęścia

Komentarz

Wszyscy którzy mają problemy z jakością połączenia w GT5 a nie wiedzą jak się za to zabrać proszę o kontakt na PW. Proszę od razu o podanie w wiadomości nazwy dostawcy internetu oraz dokładnego typu routera lub modemu (w przypadku kilku urządzeń proszę podać typy wszystkich wraz z "kolejnością" ich połączenia). Spróbuje w miarę swojej znikomej wiedzy na temat was przeprowadzić przez to choćby krok po kroku.

Komentarz

Ok, samochód ustawiony . teraz pozostaje tylko czekać do piątku.

Komentarz

Pracuję...
                                X