Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zamieszczone przez Bimbak
    Mam wrodzoną niechęć do robienia rzeczy w których jestem słaby, a pokonywać nordschleife nadal się nie nauczyłem. Musze się w końcu do tego toru przyłożyć ... ale wciąż go przez to nie lubię. Dlatego chętnie pojechałbym 2 wyścigi by prócz tego że na bank, jak zwykle będę zły na siebie po nordschleife, miał z tego wieczoru jeszcze jakieś pozytywne wspomnienia
    Hej no, jedziemy bez napinania się! Osobiście wolę walczyć z kimś i przegrać, niż samotnie wykręcić najlepszy czas. Więc jeśli wylecisz z trasy to zaczekam za PItem :-) Ale z poprzednich wyścigów wynika, że mamy podobne umiejętności ...

Komentarz

No tak ... ale mimo wszystko ...

niecierpię Nordschleife

http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zastanawiam się czy ktoś ma ochotę na rywalizację w drifcie.Wykorzystalibyśmy zawody sezonowe,jeśli mamy się w znajomych to można łatwo porównać wyniki.Powiedzmy że osoba z najgorszym wynikiem kupuje auto zwycięzcy,ale zwycięzca po raz trzeci z rzędu nie otrzymuje auta.Jeśli byliby chętni,to można założyć osobny temat,gdzie wpisywalibyśmy się na listę chętnych do rywalizacji w danych zawodach.Rywalizacja trwałaby przez cały okres dostępności zawodów sezonowych Co Wy na to?
        gg 9231179

Komentarz

Zamieszczone przez Riko635
          eee tam,na dłuższą metę męczące takie ściemnianie,ja swoją już dawno zostawiłem
          Dla Gran Turismo? :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Dla Night Riders :mrgreen:

Komentarz

To co panowie, dzisiaj tez o tej samej porze?

Komentarz

Chłopaki dlaczego o spotkaniach i planowaniu wspólnej jazdy nie piszecie w odpowiednim temacie
                [ NIGHT RIDERS ] Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ - viewtopic.php?f=74&t=6719&p=119105#p119105
                Aż tak mnie nie lubicie, że dodajecie mi roboty i muszę to przenosić w odpowiednie do tego miejsce

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Przepraszam
                  To się nie powtórzy

Komentarz

Witam Panowie ! Z wiadomych względów nie mogę być z wami, więc przesyłam Wam moje wrażenia z Forzy 4. Pozdrawiam całą ekipę NR

http://www.forza.pl/forum/viewtopic.php?f=83&t=7029

Komentarz

Dzięki Marcin za te kilka słów,brzmi bardzo zachęcająco,kurde - zwłaszcza ten tuning...jak wrócę z wakacji niespłukany do zera to pewnie zakupię xklocka
                      gg 9231179

Komentarz

Wiem, że nie jestem formalnie członkiem NR, ale zauważyłem pewien problem. Kiedy wbije z NR kilka osób w jednym czasie, wszyscy piszemy w Shoutboxie i czyta to całe forum. Co myślelibyście nad umieszczeniem osobnego działu klubowego? Taki dział byłby zapezpieczony hasłem, a z pewnością odciążyłoby to shoutboxa i wszelkie "wypociny" nie byłyby widoczne dla XXXXX ludzi.

EDIT

Komentarz

Wytłumaczcie mi dlaczego jak mnie nie ma w prywatnym pokoju to Wy się nie spotykacie
                          Smuci mnie to, bo jak mnie zabraknie na miesiąc lub dłużej do wygląda na to, że klub NR upadnie
                          Może ustalmy 2 lub 3 dni oprócz niedzieli kiedy będziemy się spotykać

Proszę o poważne odpowiedzi.

Komentarz

Nie upaadnie
                            Ty stwarzasz dobrą aurę wokół siebie dlatego czekamy na Ciebie
                            Może piątek & sobota?

Komentarz

Do mnie dotarł w tym tygodniu Battlefield 3, więc moje ściganie ograniczy się pewnie tylko do niedziel. Na razie troszkę mnie denerwuje, bo zwłaszcza na jednej mapie strasznie laguje i często mnie rozłącza przez co pewnie nie wciągnie tak jak BBC2
                              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Ja proponuje sroda i piatek
                                http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Pracuję...
                                X