Re: [ NIGHT RIDERS ] Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
które pliki trzeba zapisać na pena i udostępnić by podzielić się Replayem. Bo szczerze mówiąć nigdzie nie mogłem znaleźć dokładnego opisu i do tej pory zawsze (jeden raz) kopiowałem cały folder i jego zawartość z XMB na pena i szczerze mówiąc nawet niewiem czy to były prawidłowe dane i czy replay dało się odtworzyć u kogoś innego. Przerabiał to ktoś i może opisać proces krok po kroku? Może warto by temat założyć z instrukcją?
Ja wysyłałem Dosmusowi. Reply kopiujesz do XMB, a później na pena i na komputer. Te wszystkie pliki pakujesz razem i wstawiasz gdzieś na internet np. chomikuj.
P.S. Na speedshare Dosmus nie umiał tego pobrać za to na chomikuj działało. Metoda sprawdzona
tyle wiem ... zbyt ogólnie napisałeś. Chodzi mi o to które pliki, jak się nazywają, i jak je rozpoznać na penie jak masz np 500 powtórek skopiowanych. Nie wiem czy trzeba strukturę folderów odtwarzać czy wystarczy same pliki wrzucić...
Mam dla was dobrą nowinę. Zaczęła się szkoła i nie mogę z wami startować w turniejach NR.
Zastanawiacie się co w tym takiego radosnego?
Ostatnio zacząłem dominować turnieje NR, więc gdy mnie nie będzie to szansę na wygraną dostanie ktoś inny.
Nie chcę się wypisywać z NR, ale to Angello niech zdecyduje.
Żegnam
Zamieszczone przez Krazio
Ostatnio zacząłem dominować turnieje NR, więc gdy mnie nie będzie to szansę na wygraną dostanie ktoś inny.
Żegnam
Przemku skromnością to Ty nie grzeszysz Nie bądź aż taki pewny tego, że byłeś najlepszy, bo są w NR jeszcze szybsi ale nie dane było Ci się z nimi zmierzyć
Zamieszczone przez Krazio
Nie chcę się wypisywać z NR, ale to Angello niech zdecyduje.
Na razie nie mam zamiaru Cię wykreślać z klubu i zawsze będziesz mile widziany na spotkaniach klubowych
Krazimierz zaskoczyłeś mnie. Wielu klubowiczów i rekrutów też się uczy i jakoś nikt do tej pory nie zrezygnował ze śmigania z tego powodu, a i przed wakacjami też było sporo jeżdżenia... Coś mi się wierzyć nie chce że się z nami żegnasz, myślę, że będziesz czasem się pojawiał Angello - Krazio ma rację - nie napisał że był najlepszy, bo sam pamiętam jak np. objeżdżał go swego czasu niejaki Osa aka fi3ldy. On napisał że ostatnio zaczął dominować i to jest prawda. Wygrywał wszystkie ostatnie wyścigi. Miałem nawet zamieścić w swojej dzisiejszej propozycji turnieju pół żartem uwagę, że Krazio proszony jest o odjęcie o 15 punktów PO od każdej podanej maksymalnej
Chyba że ten powyższy post Krazia to jakiś gruby żart...?
Dlatego Krazio nie powinien rezygnować, bo w klubie są tez tacy co się uczą i tacy co pracują i wstają o 5:30 (np. ja) Kraziu nie przyjmuje do wiadomości Twojego wycofywania się z klubowych spotkań
Krazio, nie podoba mi się to! Ja jestem teraz w klasie maturalnej i nie mam zamiaru rezygnować ze spotkań NR, chwilowo niestety zmusza mnie do tego problem z netem, ale jak tylko sytuacja się unormuje, wracam na tor i mam nadzieję, że też tam będziesz ;D Trzeba powtórzyć przejażdżkę Pandami
Z jednej strony do niczego klub Night Riders nie zmusza ale z drugiej strony to my przecież nie jeździmy codziennie po 12 godzin
Ja osobiście wychodzę o 5:30 lub 6:00 z domu i wracam nie wcześniej niż 18:30 a czasami nawet o 22:00. Po wejściu do domu czeka na mnie córeczka, która chce się mną bawić no i jeszcze trzeba znaleźć czas na papiery firmowe. Żonie tez znajduję czas i jak sami widzicie jestem często z Wami. Oprócz Was mam jeszcze innych kumpli dla których tez znajduję czas.
Tak więc kolego Krazio nie wykręcaj się szkołą
A może Night Riders już Ci się znudziło
Komentarz