Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [ NIGHT RIDERS ] Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Mam pytanie: Czy w zawodach "Z Ulicy Na Tor" wszystkie wyścigi będą odbywały się tego samego dnia?

Komentarz

tak, to jest turniej NR wiec jeździmy w nocy
      http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Zaiste, tak.

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
          Mam pytanie: Czy w zawodach "Z Ulicy Na Tor" wszystkie wyścigi będą odbywały się tego samego dnia?
          Przypomnę, że Night Riders powstało właśnie z myślą o tych graczach co nie chodzą zbyt wcześnie spać i chcą pograć z innymi miłośnikami nocnej jazdy online w GT5.

Zamieszczone przez Szchat
          Ja powiem tak ze z wyscigu na wyscig jest poprostu drentwo, sztywno i nudno.

I tak sie zastanawiam dlaczego sie tak dzieje?
          Bardzo mnie smuci to co czytam
          Może taka sytuacja powstaje dlatego, że większość z Was spotyka się tylko na turniejach i wyścigach gdzie większość uczestników skupia się tylko na tym aby wygrać.
          Luźne jazdy mają to do siebie, że nikt się nie spina i podczas jeżdżenia dużo się rozmawia przez co poznajemy się lepiej i panuje luzik
          Zamiast zamulać się w samotności grając w GT5 to spotykajcie się w moim pokoju aby testować auta, pogrzebać w ustawieniach i podzielić się znajomością i umiejętnością ustawiania aut, itp.
          Przyznam szczerze, że nawet jeżdżąc tylko z pojedynczymi osobami z klubu NR potrafię świetnie spędzić czas.

czekam na opinie pozostałych uczestników spotkań Night Riders.

Komentarz

Według mnie nie wieje nudą . Jest fajnie nawet gdy sztywno, ponieważ jak śmigamy turnieje to napawam się adrenaliną, a przecież każdy wie gdy jest adrenalina to się nie nudzisz

Komentarz

Wczoraj na przykład z Kraziem szukaliśmy najszybszego wozu do 380 PO. Na Autumn Ring najkrótszy czas wykręciłem MG TF160. Natomiast w dragu na torze Top Gear wygrywał raz za razem Krazio - CIVIC TYPE R (EK) '98.
              Kurcze nie wiem czy ktoś pobije ten wóz :-)

Komentarz

Ja wiem co pobije mój wóz, a mianowicie turniejowy samochód salama czyli CIVIC TYPE R (EP) '01 Nie wiem dokładnie czy to był ten rocznik. Wóz można kupić w salonie.

Komentarz

Najfajniejsze jest szukanie, nie odbieraj mi tej przyjemności :-)

Komentarz

Przepraszam, ale nie jestem do końca pewny że ta fura będzie lepsza.

Komentarz

Najciekawiej to byłoby pościągać się wozami z seryjną skrzynią biegów. Osobiście rzadko używam skrzyni konfigurowalnej ze względu na jej dźwięk... można powiedzieć że mam wrażliwy słuch.

Z drugiej strony wiem, że jeśli zorganizuję turniej i w ograniczeniach podam, że nie wolno zmieniać skrzyni to w żaden sposób tego nie wyegzekwuję.

Komentarz

Mi osobiście klub Night Riders, bardzo się spodobał. Staram się zawsze, gdy tylko jestem na GT spotykać z kimś z klubu, gdyż jazda online jest dużo ciekawsza i uczy dużo więcej, a z "samym swoim" idzie jeszcze łatwiej i przyjemniej. Nigdy nie zdarzyło mi się nudzić, a wręcz przeciwnie klimat jest bardzo sympatyczny i nawet w dwie osoby można miło spędzić późny wieczór. Może Twoim problemem Szchat jest to, że uczestniczysz tylko w turniejach, a wtedy każdy chce wygrać i nie ma już tej zabawy uczęszczaj częściej w jazdach w tygodniu, a nie pożałujesz.

Komentarz

Wczoraj jeździłem tylko z Riko635 i bardzo fajnie spędziliśmy czas

Komentarz

Chciałbym wiedzieć czy w tym turnieju dopuszczone są samochody RM ?

Komentarz

Riko podał listę wozów i nie ma na niej słowa "RM"

S Mitsubishi Lancer Evolution II GSR ‘94
                              S Mitsubishi Lancer Evolution III GSR ‘95
                              P/S Mitsubishi Lancer Evolution IV GSR ‘96
                              S Mitsubishi Lancer Evolution V GSR ‘98
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VI GSR ‘99
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VI GSR TOMMI MAKINEN EDITION ‘00
                              P Mitsubishi Lancer Evolution VI GSR T.M. EDITION Special Color Package ‘99
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VI RS ‘99
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VI RS TOMMI MAKINEN EDITION ‘00
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VII GSR ‘01
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VII GT-A ‘02
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VII RS ‘01
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR ‘03
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR GSR ‘04
                              S Mitsubishi Lancer Evolution VIII RS ‘03
                              P Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR ‘05
                              P Mitsubishi Lancer Evolution X GSR Premium Package ‘07
                              S Mitsubishi Lancer Evolution GSR ‘92

S Subaru IMPREZA Coupe 22B-STi Version ‘98
                              S Subaru IMPREZA Coupe WRX typeR STi Version VI ‘99
                              S Subaru IMPREZA Sedan WRX STi ‘94
                              P Subaru IMPREZA Sedan WRX STI (18inch BBS Wheel Option) ‘10
                              S Subaru IMPREZA Sedan WRX STi (Type-II) ‘02
                              S Subaru IMPREZA Sedan WRX STi spec C (Type-II) ‘04
                              P Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA ‘05
                              S Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version (Type-I) ‘00
                              S Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version II ‘95
                              S Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version III ‘96
                              S Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version IV ‘97
                              S Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version V ‘98
                              S Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version VI ‘99
                              S Subaru IMPREZA Sport Wagon STi (Type-I) ‘00
                              S Subaru IMPREZA Sport Wagon WRX STi Version VI ‘99
                              P Subaru IMPREZA WRX STI (18inch BBS Wheel Option) ‘07
                              S Subaru IMPREZA WRX STi Prodrive Style (Type-I) ‘01

Komentarz

Wczoraj w ramach przygotowania do wyścigu naprawiłem wszystkie moje Imprezy i Lancery (odbudowa silnika i przywrócenie sztywności). Lancery pomalowałem na biało, a Imprezy na kolor "WR blue mica". Zajęło mi to jakieś 2 godziny :-) Następnie testuję każdy z modeli na Cape Ring.

Co ciekawe, im starszy wóz, tym ma więcej mocy przy PO 480, ale nowsze lepiej zakręcają i kręcę nimi lepsze czasy przy mniejszym zużyciu opon. Czy wy również macie takie odczucia?

Komentarz

Pracuję...
                                X