Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Liga] GT500 dla początkujących

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Liga] GT500 dla początkujących

Dołączam się i proponuje Dziś o 18tej bądź jeśli ktoś by chciał razem pojeździć piszcie na gg

Komentarz

No tak, na pewno.. wiele osób w 3 godz to zobaczy - może z dwie...
      GT5 - 100%
      GT6 - 100%
      GTS - 100%
      GT7 - 100%

Komentarz

To ja tu kupuję GT6 aby pojeździć z normalnymi ludźmi, a nie z obcymi baranami, a tu widzę taki sam problem na zebranie grupki ludzi, jak przy GT5.
        Hmm .

Komentarz

Panowie to jak są jeszcze jacyś chętni do wzięcia udziału? Z 12 osób chętnych na te chwile 4 odpisały odnośnie terminów jakie im pasują reszta siedzi cicho od ponad 2 miesięcy

Komentarz

Jeśli można coś doradzić.

Załóż kolego nowy temat i napisz w nim konkretnie kiedy i o której chcesz zorganizować ten wyścig. Krótko opisz jak ma wyglądać przebieg imprezy, możesz skorzystać z gotowego schematu podanego w regulaminie. Zrób pod spodem listę osób zostawiając miejsce na to aby każdy mógł się wpisać. Jeżeli nikt się nie zgłosi wtedy to trudno, niestety mało chętnych jest obecnie na grę online w GT6.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Są chętni do wzięcia udziału.
              Tzn ja jestem chętny.

Nie wiem jak reszta, problem jest nawet z NR aby ludzie się zebrali.
              Coraz mniej osób gra online, a przynajmniej problem jest, aby ludzi zebrać. Ci, którzy mają doświadczenie przenoszą się tam, gdzie mają wyzwania - GT by Night, Liga LTE czy GTPL.pl, ci mniej doświadczeni nie mają siły przebicia - może po prostu spadło zainteresowanie GT?

PS. Co ciekawe nie ma problemu z grą online w GT5 - w publicznych pokojach często jest pełno. W publicznych GT6 wieje pustką.

Komentarz

Sprawdziłem sobie co to jest to GT by Night i nie mogę uwierzyć, wyścigi o 23:00!!!! w końcu prawdziwe 'Night' - może wrócę do ścigania dzięki temu

Komentarz

Adek1989_PL, tak jak ci Sasek napisał, zrób osobny wątek na to.
                  Podpytaj się moderacji, czy możesz utworzyć taki wątek w dziale NR (zapisując się do NR oczywiście) na takich samych zasadach, jak pozostałem tam turnieje.
                  Ustal warunki, wybierz dzień, otwórz listę. Daj ludziom np 2 tyg (ja nie mam jeszcze auta do GT500 i potrzebuję czasu aby nabić kredytów, więc jak dasz np termin w najbliższy poniedziałek, to ja nie dam rady - już za Scirocco do turnieju w NR musiałem zapłacić żywą gotówką ).
                  Po drodze zaproponuj wspólne treningi.
                  I zobaczymy, może temat się rozkręci.
                  Pamiętaj też, ze online w GT5 zniknie z końcem maja, więc ci, co będą chcieli grać przejdą do GT6.

EDIT.
                  Co mi się jeszcze tak nasunęło na myśl - auta serii GT500 to już konkretne potwory, może to za cięzka liga dla początkujących? Jechałem parę razy takimi autami (GT5, wszystko OFF, tylko ABS dozwolony) online i jak ktoś ogólnie średnio panuje jeszcze nad autami, to przy tych maszynach bywa ciężko - w połowie wyścigu wszyscy się wykruszyli i zostałem sam na torze .

Komentarz

Zamieszczone przez Quelxes
                    Sprawdziłem sobie co to jest to GT by Night i nie mogę uwierzyć, wyścigi o 23:00!!!! w końcu prawdziwe 'Night' - może wrócę do ścigania dzięki temu
                    Wcześniej start był o północy Ale że stare pryki potrzebują więcej snu, to teraz jest godzinkę wcześniej.

Komentarz

Re: Odp: [Liga] GT500 dla początkujących

Turniej dla początkujących będzie z Jaguarem z zalecanych, za godzinkę wrzucę propozycję.

Mój kanał

Komentarz

Niech Adek stawia jeszcze turniej na GT500, mamy Scirocco/Megane i to co jeszcze w NR będzie aktualne - i sporo jak na jedno forum.
                        Szkoda aby wszyscy uciekli.

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
                          Adek1989_PL, tak jak ci Sasek napisał, zrób osobny wątek na to.
                          Podpytaj się moderacji, czy możesz utworzyć taki wątek w dziale NR (zapisując się do NR oczywiście) na takich samych zasadach, jak pozostałem tam turnieje.
                          Ustal warunki, wybierz dzień, otwórz listę. Daj ludziom np 2 tyg (ja nie mam jeszcze auta do GT500 i potrzebuję czasu aby nabić kredytów, więc jak dasz np termin w najbliższy poniedziałek, to ja nie dam rady - już za Scirocco do turnieju w NR musiałem zapłacić żywą gotówką ).
                          Po drodze zaproponuj wspólne treningi.
                          I zobaczymy, może temat się rozkręci.
                          Pamiętaj też, ze online w GT5 zniknie z końcem maja, więc ci, co będą chcieli grać przejdą do GT6.
                          No tak tylko wszystko było zrobione tak jak piszesz, tylko odzewu brak, zgłosiło się kilkanaście osób, a odpisały mi 2 czy 3.

Komentarz

Hej, nie przejmuj się.
                            Jest szansa, że ruszy niedługo jakiś turniej lub dwa - zapisuj się do NR, ćwicz jazdy i jeździj z nami.
                            Pojawisz się na paru wyścigach, poudzielasz się na forum, ludzie Cię zapamiętają i łatwiej będzie o własny turniej.
                            Jak chcesz pojeździć treningowo, dodawaj mnie i Szczwanego do znajomych na PSN.

Komentarz

Re: Odp: [Liga] GT500 dla początkujących

Jutro wyciągam kierownicę i bierzemy się za treningi na Twin Ringu.

Mój kanał

Komentarz

Nie wiem o co chodzi w tym temacie i czy jest liga czy nie , ale jak ktos chce zebym gral online, to smialo moze do mnie pisac.
                                http://neurophateisolated.com/

Komentarz

Pracuję...
                                X