Widzę, że zaczyna to wszystko coraz lepiej wyglądać - również proszę o dopisanie do listy chętnych
Co do pory to tylko godziny wieczorne (po 20) a dzień każdy oprócz wtorku, piątku i niedzieli (turnieje Night Riders)
Czytaj uważniej forum, wszyscy wymienieni grają już od lat w GT, więc nie są początkujący, a to że ktoś w tyłek komuś wjechał o niczym nie świadczy, sam to dobrze wiesz. Poza tym Arti to bardzo dobry driver.
No ale już nie zaśmiecajmy tego tematu - EOT
Ja też się piszę i zgadzam na te warunki. Nie zawsze jestem dostępny więc proszę o wstępne terminy chociaż tego pierwszego wyścigu, co do reszty możemy się umawiać na bieżąco.
Widzę, że za dużo osób się nie wypowiedziało odnośnie pasujących im terminów więc proponuje na pierwsze GP sobotę (8 luty) niedzielę (9luty)na godz 20/21, wiem że komuś niedziela nie pasowała więc myślę ze warto zastanowić się nad sobotami ale generalnie w weekendy najwięcej osób może być online.
Edit:
Mam rozumieć że nikomu nie pasuje ten termin skoro nikt się nie wypowiada? Prosiłbym abyście chociaż napisali czy może być czy nie abym mógł ewentualnie ustalić inny termin
Mi pasuje ta sobota czyli wlasciwie dzisiaj. Jak sie nikt nie wypowie to i tak rob pokoj potrenujemy cos poza turniejem. Tylko musze wiedziec dokladnie godzine bo duzo spraw do ogarniecia a malo czasu
Sory za post pod postem ale może odświeżony temat kogoś zainteresuje, generalnie ktoś jest jeszcze zainteresowany? bo od kilku tyg dajecie Panowie zero odezweu na proponowane przeze mnie terminy, myślę że można chociaż napisać tak lub nie aby można było wybrać inny dzień ewentualnie.
Pozdrawiam
Komentarz