Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Quattro

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Quattro

Super zdjęcia - myślę że nikt nie może narzekać <okok>

Jedyne "ale" to te felgi w RUFie - są takie... dziwne, bo do tego wozu i do dynamiki kół przydały by się fajne szprychy

Niemniej super robota
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Komentarz

Jak zobaczyłem fele na tej purchawie to skojarzyło mi się to z rozjechanym garbusem

Fotki rufa całkiem w deske

Komentarz

Prosiłbym o ocenianie każdego zdjęcia po kolei albo chociaż wg. samochodów, bo takie komentarze jak Andrzeja nie za bardzo dają mi do myślenia co poprawiać etc.

Dzięki.

Komentarz

O, właśnie o to chodziło. Krytyka potrafi być motywująca do pracy i taki był mój zamiar - co wcale nie znaczy, że sesja z Aventadorem była zła. Wręcz przeciwnie, była dobra, ale... tylko dobra. Nie porwała mnie, a w Waszych galeriach szukam oryginalności i pomysłu, a nie oklepanych, do bólu przyzwoitych i nudnych kadrów. Taki ze mnie wybredny krytyk. <rotfl>

Ale wracając do najnowszego doładowania - ten Porsche na felgach od Garbusa... wpadł mi w oko. Kontrowersyjne połączenie stylistyczne, ale ma coś w sobie - RUF fajnie wyszedł na zdjęciach 88 i 89. Ale pomarudzę w kwestii doboru kadrów - wszystkie cztery zdjęcia przedstawiają auto z prawej strony! Z czego dwa są prawie identyczne. Więcej fristajlu proszę!

Za to Audi nr 90 świetna oraz 92 z Lexusem, mimo że jest standardem w "foto podróży". <faja>
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
            takie komentarze jak Andrzeja nie za bardzo dają mi do myślenia co poprawiać
            No to jeszcze raz

Zdjęcia z RUF'em piękna w wśród nich króluje fotka numer 88 <brawo>
            Oba zdjęcia z Audi tez piękne ze wskazaniem na 90 <okok>
            Lexus jak na standard równie ładnie.

Podsumowując, w tej sesji nie mam do czego się przyczepić

Komentarz

Lexus ma felunek premium <faja>

Komentarz

Zdecydowanie fota #92! Jest to jeden z moich ulubionych modeli Lexusa Proste ujęcie, ale cholernie dobre <okok>

Komentarz

Sesja z Aventadorem 8/10, zwłaszcza 82! A przy RUFie kolor mi nie współgra z kapslami.

Komentarz

Elo, dzisiaj jakieś małe doładowanko z fotkami zalegającymi mi na PS3, co by ożywić trochę ten mój temat. A będą to - samochód, który jeździ tylko prosto, żabojad i Lanos STI Spec-C.

Komentarz

Wszystkie trzy zdjęcia ciekawe i pomysłowe - podobają mi się, zwłaszcza 94. Szkoda, że Tak sobie myślę, że już super idealnie byłoby, jakby Challenger na tej focie palił gumę albo kręcił bączka, ale za dużo chyba wymagam. <faja>
                      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Ot zdjęcia dobre, choć nie jakieś super.
                        Nie obrażaj Subaru, niby jak go możesz "Lanosem" nazywać? <glupek> Nie porównuj tego pięknego japończyka z badziewiem z Korei.
                        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

93 - ładna fotka jednak jak na te auto w takim ujęciu brakuje szaleństwa jak choćby właśnie palonego laka
                          94 - też fajne jednak nie ucinałbym wierzchołków gór i dałbym lekko bliżej auto
                          95 - tu jest najsłabiej, bo auto jedzie a na fotce wyszło jakby stało To rozmazane nie tak jak powinno

Komentarz

Cześć, dziś kolejne doładowanie, a bardziej scenka z życia w postaci bonusów. Pamiętacie tego Golfa V na glebie z RS'ami? No właśnie,jego właściciel zadzwonił do mnie czy by trochę nie poterroryzować miasta, a że jest pusto to można pozapie*alać.* W mojej IV nie było już wahy, więc zapakowaliśmy się do jego Vtki i jazda.

Niestety, zatrzymały nas pany policjanty w... Skyline. Sam nie wiem jak to możliwe, najpierw myśleliśmy, że to jacyś przebierańcy, ale nie. Wylegitymowali się i wzięli kolegę do siebie (jakoś wszedł na to małe Skylinowe tylne siedzenia ). Jak się okazało, mieliśmy około 150 km/h na 60... Mandacik 500zł i 10 pkt karnych poleciał na konto kolegi. <figielek> Miłego oglądania. <mrgreen>

* Kij z tym, że w samochodzie siedzi tylko jedna osoba, ale... takie jest GT...

Komentarz

Pomysł z policyjnym Skylinem niebanalny, propsuje <okok>
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ten radiowóz podsunął mi pomysł na zdjęcie:
                                umówić się w kilka osób online, na Route 426 i zainscenizować pościg.
                                Na przykład Honda S2000 w drifcie, za nią kilka radiowozów (2-3) i parę samochodów imitujących ruch uliczny (w obie strony i oczywiście japończyki: jakiś Midget, K-Cary itp.).
                                Genialne c'nie?

Mój kanał

Komentarz

PracujÄ™...
                                X