no wiec...to dzial Photo Mode a nie pokaz mody aut wiec zdjecia oceniam bardzo pozytywnie lecz niestety standardy nie wygladaja za dobrze :/ daj cos wiecej bo kusisz tymi zdjeciami
Siemanko. Dzisiaj zabrałem SLS'a na "Zielone piekło". Powiem Wam, że na kierownicy DFGT ten samochód jeździ bajecznie, na padzie tego nie czułem i niezbyt za nim przepadałem, a teraz to się zmieniło. :wink:
Jak dla mnie najciekawsze to 38, 39, 41 i 43 - mają fajny klimat i ładnie prezentują się detale. Swoją drogą od razu przypomniały mi się sesje zdjęciowe z GT5 jak "fociliśmy" SLSy na Nurburgringu.
P.S. Tak patrzę i wydaje mi się, że to najlepsze zdjęcia w Twojej galerii. <okok>
O, dwa doładowania - to już nadrabiam zaległości.
Z Lambo świetnie wyszły 46 (ładna gra światła), 47 (dynamiczne ujęcie) i 48 (rewelka - świetny kadr). Jubileuszowa "50" też przyjemnie wyszło ze słoneczkiem. Brawo, bardzo dobre doładowanie. <okok>
Z drugiego doładowania najlepsze 52 i 54 - nawet nie wiedziałem, że to Suzuki to premium. Ale...
...Civic - przykro mi, ale muszę to przyznać - IMHO najgorsze zdjęcia w Twojej kolekcji. <zly> Już sam pomysł "wpuszczenia" standardu do "Podróży fotograficznej" uważam za mocno chybiony (te kwadraty zamiast foteli i ta pikseloza to największy koszmar tej gry... <rozga> <rozga> ), a do tego niestety słabe kadry - przede wszystkim na 55 widać, jakby odcięło pół zdjęcia (szare podłoże). Mocne rozmazanie tła też mi tu nie przypadło do gustu.
Komentarz