Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Maciako

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Maciako

Ta wersja akurat najmniej mi się podobała, poza tym to gx, a nie wrx sti. Dobra, do rzeczy, sesja świetna. Kadry rewelacja, dawno nie było takiej dobrej sesji na rondach.

Komentarz

Jak dla mnie Merol pozytywnie razi klimatem

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
        Jak dla mnie Merol pozytywnie razi klimatem
        Chyba czas jechać na wakacje, bo przeczytałem, że Merol pozytywnie NAZI klimatem.

Komentarz

A może FAZI?

Komentarz

Nie fazi, akurat nic nie poradzę na to, że skojarzyło mi się z nazi. <mrgreen> Volvo najciekawiej wyszło, kompletnie nie widać, że to standard jest. Wyszło świetnie, sesja golfera i civica też fajna. Zazdroszczę tak świetnego ustawiania samochodów w podróży fotograficznej. Tam trzeba faktycznie wykazać się gustem, by zdjęcie było ciekawe. No i pupka M4 w sam raz nadaje się do katalogu.

Komentarz

noooo sesja super Volvo faktycznie wyglada jak PREMIUM sesja golfa i civica tez super bardzo fajna wstawka

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Panowie, powoli kończą mi się pomysły, przyjmuję od Was zamówienia na sesje dowolnych aut (oprócz opli/vauxhalli) w dowolnej lokacji. Ba, z dziką chęcią ustawię się z kimś na wspólne focenie, czekam na PMki.

Lecimy tutaj, pozdro600.

Komentarz

215 to prawdziwa bomba, bardzo proste ale jakże ładne i pomysłowe.

Komentarz

Pierwszy!!!!111

Komentarz

To BMW wygląda naprawdę pięknie, choć mogłeś pokazać go jeżdżącego.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Świetna sesja, uprzedziłeś mnie, bo sam chciałem zrobić mu małą sesję, ale na torze. I na dodatek w kolorze czarnym go posiadam. Wszystkie ujęcia bardzo fajne, mam nadzieję że dodadzą do niego wnętrze, bo jak zostawią takie czarnidło, to smutno mi będzie.

Komentarz

O bracie, ale pojechałeś sesją BMW. Wgniotło w fotel!!

Komentarz

cala sesja super ale fota 226 mnie zniszczyla cos pieknego !!!!

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

226
                              Moje nowe ulubione zdjęcie
                              Niczego się nie czepiam bo nie ma czego, urywa dupsko

Komentarz

Pamiętacie jak pisałem o wspólnej sesji? Zgłosił się do mnie pewien jegomość.
                                Niebawem zaprezentujemy efekty tej kooperacji.

Komentarz

Pracuję...
                                X