Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jakim samochodem przejechać wyÅ›cig? - pytania i odpowiedzi

Wątek zbiorczy w którym można dzielić się informacjami odnośnie tego jakim samochodem przejechać dany wyścig.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowied

Gdyby ktoś miał problem, to pierwszy wyścig najlepiej przejechać Hondą FIT

Komentarz

Zamieszczone przez charger
      Gdyby ktoś miał problem, to pierwszy wyścig najlepiej przejechać Hondą FIT
      To chyba będzie pierwsze GT w historii, które nie zacznę Hondą Civic :-) Trochę to denerwujące, że trzeba kupić Dżeza gdy obok jest tuzin tańszych i lepszych wozów... Szkoda że nie zrobili modelu premium takiego klasyka jak Honda CRX z 1990 roku: w porównaniu do Fita to jest rakieta.

Gry jeszcze nie mam, ale patrząc na film z listą samochodów wynotowałem kilka okazji. Np. New Beetle Cup Car '00 - race car za 25 000 kredytów. No i jak to zwykle bywa w serii Gran Turismo - japońskie wozy są tanie jak barszcz. Za 30 000 można mieć 280- konną subarynę lub miczubizdę z lat 90tych: lekkie, zwrotne - objadą większość nowoczesnych wozów.

Nissan GTR i Corvette C7 również są względnie tanie.

Komentarz

Moja propozycja na Puchar Polyphony Digital- RUF RGT '00.
        Ma 499 PO i wygrywa siÄ™ nim bez problemu.
        (Obym się nie pomylił...)
        Dziękuję za usunięcie podpisu!

Komentarz

Co polecacie na mistrzów deszczowej pogody w IA? Próbowałem Pagani Huayra, Ferrari FXX i masakrycznie się je prowadzi, nawet przy jakimś ostrzejszym hamowaniu mamy młynek. Więc albo ja kiepsko jeżdżę, albo trzeba coś pogrzebać w ustawieniach. Jakie jest wasze zdanie w tym temacie? Ktoś przeszedł te wyścigi?

ps. FXX znakomicie się spisuje w suchych warunkach. Naprawdę świetne auto.

Komentarz

McLaren F1. Dostajesz go jako nagrodę w której z serii.
            GT5 - 100%
            GT6 - 100%
            GTS - 100%
            GT7 - 100%

Komentarz

Ja przejechałem McLarenem, ale MP4-12C. Trzeba tylko pamiętać o zakupie opon deszczowych. Generalnie nie opłaca się tu startować autem z maksymalnym dozwolonym PO, bo przeciwnicy jeżdżą jak sieroty i można ich wyprzedzić znacznie słabszym autem. Z tego, co pamiętam, to na LaSarthe trzeba chyba tylko skrzynię delikatnie dłubnąć na prędkości.
              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Ogólnie nie wiem czy to błąd czy zamierzenie twórców, ale ww. Mclaren MP4-12C najwolniej z całej stawki zużywa opony. Na 1 komplecie można przejechać znacznie więcej niż przeciwnicy, średnio 2-3 okrążenia i nie trzeba się martwić o ich zużycie. Tym samochodem przejechałem 2 wyścigi z Super licencji.
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Faktycznie McLaren F1 dał radę bez żadnego tuningu. Tylko trzeba pamiętać o bardzo ostrożnej jeździe, bo byle jaki błąd i mamy młynek.

Komentarz

24 minuty le mans objechałem deltawing-em (tym mocniejszym) z zapasem 1.50 .Jedyne co trzeba zrobić to rozpocząć wyścig na oponach pośrednich . Nie jest to może demon prędkości bo na prostych nieźle mnie łupili ale za to zaje....cie oszczędny . Paliwa na styk wystarcza do końca 5 okrążenia (oponenci zjeżdżają w tym czasie 2 razy ).Potem tylko szybka zmiana na twarde oraz tankowanie około 45ltr. paliwka ,dwa szybkie kółka i i przy multiplerze 200% na nasze konto wskakuje 556 000 cr. ( jest to chyba też najbardziej opłacalny "legalny" grinding w grze)

Komentarz

Jakie auto wyścigowe polecacie na Mistrzostwa świata GT do 750 PO tak, abym te trasy jak najszybciej przejechał?
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Sauber C9
                        GT5 - 100%
                        GT6 - 100%
                        GTS - 100%
                        GT7 - 100%

Komentarz

Co polecicie do GT AllStars które jest zamiast licencji w Międzynarodowej B/A?

Komentarz

Ja przejechałem to niedłubaną Hondą HSV-010 15th Anniversary Edition '11 z indeksem 600 PO i byłem baaaardzo mocno z przodu. Polecam dobrać auto jeszcze o 50 PO słabsze to może będzie jakaś walka choć myślę, że też bez problemu wygrasz.

Komentarz

Do kompletu dorzucam Audi R18 - w zależności od "zduszenia mocy" z palcem w **** można nim wygrać połowę wyścigów w GT.
                              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

PracujÄ™...
                              X