Wątek zbiorczy w którym można dzielić się informacjami odnośnie tego jakim samochodem przejechać dany wyścig.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi
Zwiń
X
-
Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowied
Zamieszczone przez chargerGdyby ktoś miał problem, to pierwszy wyścig najlepiej przejechać Hondą FIT
Gry jeszcze nie mam, ale patrząc na film z listą samochodów wynotowałem kilka okazji. Np. New Beetle Cup Car '00 - race car za 25 000 kredytów. No i jak to zwykle bywa w serii Gran Turismo - japońskie wozy są tanie jak barszcz. Za 30 000 można mieć 280- konną subarynę lub miczubizdę z lat 90tych: lekkie, zwrotne - objadą większość nowoczesnych wozów.
Nissan GTR i Corvette C7 również są względnie tanie.
Komentarz
-
Co polecacie na mistrzów deszczowej pogody w IA? Próbowałem Pagani Huayra, Ferrari FXX i masakrycznie się je prowadzi, nawet przy jakimś ostrzejszym hamowaniu mamy młynek. Więc albo ja kiepsko jeżdżę, albo trzeba coś pogrzebać w ustawieniach. Jakie jest wasze zdanie w tym temacie? Ktoś przeszedł te wyścigi?
ps. FXX znakomicie się spisuje w suchych warunkach. Naprawdę świetne auto.
Komentarz
-
Ja przejechałem McLarenem, ale MP4-12C. Trzeba tylko pamiętać o zakupie opon deszczowych. Generalnie nie opłaca się tu startować autem z maksymalnym dozwolonym PO, bo przeciwnicy jeżdżą jak sieroty i można ich wyprzedzić znacznie słabszym autem. Z tego, co pamiętam, to na LaSarthe trzeba chyba tylko skrzynię delikatnie dłubnąć na prędkości.
Komentarz
-
Ogólnie nie wiem czy to błąd czy zamierzenie twórców, ale ww. Mclaren MP4-12C najwolniej z całej stawki zużywa opony. Na 1 komplecie można przejechać znacznie więcej niż przeciwnicy, średnio 2-3 okrążenia i nie trzeba się martwić o ich zużycie. Tym samochodem przejechałem 2 wyścigi z Super licencji.
Komentarz
-
24 minuty le mans objechałem deltawing-em (tym mocniejszym) z zapasem 1.50 .Jedyne co trzeba zrobić to rozpocząć wyścig na oponach pośrednich . Nie jest to może demon prędkości bo na prostych nieźle mnie łupili ale za to zaje....cie oszczędny . Paliwa na styk wystarcza do końca 5 okrążenia (oponenci zjeżdżają w tym czasie 2 razy ).Potem tylko szybka zmiana na twarde oraz tankowanie około 45ltr. paliwka ,dwa szybkie kółka i i przy multiplerze 200% na nasze konto wskakuje 556 000 cr. ( jest to chyba też najbardziej opłacalny "legalny" grinding w grze)
Komentarz
-
Jakie auto wyścigowe polecacie na Mistrzostwa świata GT do 750 PO tak, abym te trasy jak najszybciej przejechał?Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee
Komentarz
-
Ja przejechałem to niedłubaną Hondą HSV-010 15th Anniversary Edition '11 z indeksem 600 PO i byłem baaaardzo mocno z przodu. Polecam dobrać auto jeszcze o 50 PO słabsze to może będzie jakaś walka choć myślę, że też bez problemu wygrasz.
Komentarz
-
Do kompletu dorzucam Audi R18 - w zależności od "zduszenia mocy" z palcem w **** można nim wygrać połowę wyścigów w GT.
Komentarz
Komentarz