Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 6 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 6 Chat

Znów wam zboczę z tematu. Nie brakuje wam jakichś torów z poprzednich części Gran Turismo? Mi osobiście brakuje tych: Seoul Central, SS Route 11 (tak, nie oszalałem ) oraz El Capitan. <pada>

Komentarz

Oj tak, brakuje mi dużo torów z poprzednich części - Citta di Aria, Costa di Amalfi, Midfield Raceway, czy też właśnie wspomniane El Capitan,

Zamieszczone przez siniak
      Polecam wszystkim najnowszy styczniowy numer PSX Extreme.
      Dzięki za info - zakupię we wtorek.
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Special Stage Route 11 to było spoko trasa. Trudna, długa, fajna
        Midfield Raceway mi jeszcze brakuje.
        El Capitan nie znam bo grałem tylko w: GT3, GT5P, GT5 i GT6.

edit: I mogliby dodać zmiany pory dnia do wszystkich autorskich tras
        I miejskich.
        I do Cote d'Azur też

Mój kanał

Komentarz

Chciałbym tor Top Gear, bo to tam w GT5 i FM4 uczyłem się przez mnóstwo czasu latać bokiem.

Komentarz

Zamieszczone przez machbed
            Znów wam zboczę z tematu. Nie brakuje wam jakichś torów z poprzednich części Gran Turismo? Mi osobiście brakuje tych: Seoul Central, SS Route 11 (tak, nie oszalałem ) oraz El Capitan. <pada>
            SS Route 11 w nocy i w deszczu <radocha>
            Szkoda że jednego z najlepszych jak nie najlepszego toru z GT1 nie dali,pamiętam te enduracy z niego,może w GT7.....

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
              może w GT7.....
              Fajnie by było być mile zaskoczonym

Komentarz

Do kompletu listy życzeń chciałbym jeszcze obiecywane od poprzedniej części Pikes Peak Hill Climb.
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Faktycznie, Midfield Raceway to był również tor, który bardzo lubiłem. Ale wyparował z głowy jakoś. Ogólnie wam powiem, że czuję straszny niedosyt jeśli chodzi o GT6. Model jazdy na prawdę dobry, różnorodność aut - jak zawsze fajna. Ale nie mam już takiej motywacji do grania jak w przypadku GT2,3,4. Wszystkie auta można kupić, co uważam za bezsens, zepsuło mi to całą magię tej gry. Przyznam szczerze, że kiedyś cięło się całymi dniami właśnie po to by wygrać jakiś unikatowy samochód i cieszyć się jak małe dziecko z tego. A teraz? Kilka wyścigów i mamy auto jakie chcemy, nie licząc tych, które kosztują po 20mln, bo jak dla mnie równie dobrze mogą nie istnieć.

Komentarz

Zamieszczone przez charger
                    HIV chyba się już skończył po Kill'em All.
                    Hehe dobre

"Wyścigi gokartów to wyśmienita zabawa dla całej rodziny. Mamusia się przejedzie?"
                    Też mnie to rozwaliło Typ się zbłaźnił tym tekstem grubo

Komentarz

A co myślicie na ten temat, żeby do GT6 zostały wprowadzone tory z Polski, na przykład z Poznania.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Jeśli ten bajer z GPS bd działa,to na pewno jakiś gt maniak zrobi to z torem Poznań i Kielce,ale ja wątpię w to,nie takie rzeczy PD obiecywało i jak zwykle dawało d*py

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
                          A co myślicie na ten temat, żeby do GT6 zostały wprowadzone tory z Polski, na przykład z Poznania.
                          A co tu jest do myślenia? Gdyby tak miało być to zamiast trofeów za przejechanie dystansu równego Route 66, czy łącznej długości Autobahn miałbyś trofeum związane z długością polskich autostrad

Komentarz

Powinni też dać trofeum na okrążenie całej planety. <rotfl>
                            Suche, jak pięty Cejrowskiego. /Krazio

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
                              A co tu jest do myślenia? Gdyby tak miało być to zamiast trofeów za przejechanie dystansu równego Route 66, czy łącznej długości Autobahn miałbyś trofeum związane z długością polskich autostrad
                              Bez przesady, trofeum wpadłoby w połowie Międzynarodowej B ;____;

Komentarz

Ostatnio potestowałem sobie nowe samochody i mogę zauważyć, że Chaparral 2J po pełnym doładowaniu stał się silniejszy niż kiedykolwiek. Rozpędziłem się nim do 460 km/h.

Później kupiłem sobie Veyrona i w pełni go ulepszyłem. Osiągnąłem nim niesamowitą prędkość równą 511 km/h, ale jednak niektórzy w internecie potrafią wyviągnąć z tego auta jeszcze więcej (około 569). W jaki sposób jeszcze zwiększyć mu prędkość?

Komentarz

PracujÄ™...
                                X