Powiem wam, że próbowałem jeździć tym autem wyścigowym Deltawing. Tak to jest, że to auto prowadzi się koszmarnie, nadaje się jedynie na prostą. Nawet przy włączonych wspomaganiach zbyt mocny skręt sprawia, że tracę panowanie nad tym dziwolągiem.
Jak najbardziej i kolega zapomniał dodać Red bulla, oraz wszystkich zadań pobocznych w wyścigach jak wyścigi jednej marki, zadania i przerwa na kawę.
Jak najbardziej i kolega zapomniał dodać Red bulla, oraz wszystkich zadań pobocznych w wyścigach jak wyścigi jednej marki, zadania i przerwa na kawę.
Red Bulla mam na zloto, goodwood tez, wyscigi tez, tylko licencje mi zostaly, ale sa poza moim zasiegiem. Aha, no i zadania tez nie wszystkie na zloto
Dlaczego poza? Skoro Red Bull i Goodwood nie był dla Ciebie problemem, to licencje tym bardziej nie powinny sprawiać problemu, tym bardziej że wszystkie są dość proste poza ostatnią serią licencji, ale tam dają trudniejsze wozy do prowadzenia.
Dlaczego poza? Skoro Red Bull i Goodwood nie był dla Ciebie problemem, to licencje tym bardziej nie powinny sprawiać problemu.
w licencjach nie ogarniam slalomu, jest nie do przejscia w zadaniach driftu nie ogarniam i niektorych wyscigow rowniez np. ford gt40 na północnej pętli w Niemczech.
Komentarz