Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Trwają prace nad Gran Turismo 6!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Trwają prace nad Gran Turismo 6!

Zamieszczone przez ArtiF1
    Oto jak się prezentują Standardy w GT6:

Szkoda. Liczyłem, że Corvette C4, TVR, RUF i GTO jakimś cudem będą premium. A tu dupa. Za to Forda GT'05 zrobiono premium, dzięki PD, że spełniacie najważniejsze oczekiwania graczy

BTW Dlaczego dupa została z automatu ocenzurowana?

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
      Oj PD chyba za bardzo idzie w stronę gier f2p. Teraz będzie można gotówkę w grze kupować za prawdziwą kasę: http://www.gtplanet.net/gt6-digital-download/

Jestem ciekaw tego jeszcze czy wersję na płytce będzie można w pełni zainstalować na dysku, bez potrzeby odpalania z płytki.
      Czyli można też spekulować, że zarabianie Creditsów będzie o wiele bardziej utrudnione, niż dotychczas. Zapewne nagrody pieniężne za wyścigi będą niskie, a milion sam w sobie będzie dużą sumą.

Komentarz

Circuit de la Sarthe '13 (raczej) potwierdzone - Stan na 19.11.2013r.
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

Czy ta lista torów i aut na oficjalnej stronie jest już kompletna czy będzie aktualizowana o nowe pozycje?

Komentarz

Na pewno coś dojdzie w DLC

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
              Czyli można też spekulować, że zarabianie Creditsów będzie o wiele bardziej utrudnione, niż dotychczas. Zapewne nagrody pieniężne za wyścigi będą niskie, a milion sam w sobie będzie dużą sumą.
              Zarabianie kredytów w każdej serii GT po pewnym czasie nie było jakoś szczególnie trudne. Zawsze można było znaleźć jakiś event na którym można było dość szybko zbierać kaskę. Mam nadzieje, że podobny system zostanie w GT6. Nie wyobrażam sobie utrudnień w postaci żmudnego i długiego farmienia kasy (w późnej fazie gry), tylko żeby kupić sobie jakieś auto. Na razie nic nie wiemy więcej jak ten system będzie wyglądał, poza pakietami jakie można kupić. Nawet ich ceny nie podano. Jeżeli nie będzie to miało wpływu na grę to proszę bardzo, nie mam nic przeciwko, zawsze to więcej pieniążków na nowe licencje samochodów i torów. Jeżeli zostaną wprowadzone specjalne utrudnienia z tego tytułu to im chyba nie wybaczę...
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Nowości z GTPlanet - 20.11.2013r.

Mercio:

Bathurst:

[youtube:1q6a7h04]http://www.youtube.com/watch?v=aCk_5pBthts[/youtube:1q6a7h04]

AKTUALIZACJA

TOR ASCARI Potwierdzony (screeny)
                GT5 - 100%
                GT6 - 100%
                GTS - 100%
                GT7 - 100%

Komentarz

Albo coś przegapiłem albo nikt tego jeszcze tu nie wrzucił
                  [youtube:2ghjmwr1]https://www.youtube.com/watch?v=3MnseeO_HUk[/youtube:2ghjmwr1]

Z jednej strony miło, że twórcy zadbali o taki detale, a z drugiej chyba nie będzie za bardzo czasu obserwować podczas wyścigu 'symulacji nocnego nieba z dokładnym zaznaczeniem pozycji gwiazd i całych konstelacji' oraz śledzić 'upływu czasu, przemieszczania się Księżyca i gwiazd na niebie'.

Komentarz

[youtube:1dlo3ijv]http://www.youtube.com/watch?v=e5ChI9d6P5k[/youtube:1dlo3ijv]
                    GT5 - 100%
                    GT6 - 100%
                    GTS - 100%
                    GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                      Zarabianie kredytów w każdej serii GT po pewnym czasie nie było jakoś szczególnie trudne. Zawsze można było znaleźć jakiś event na którym można było dość szybko zbierać kaskę. Mam nadzieje, że podobny system zostanie w GT6. Nie wyobrażam sobie utrudnień w postaci żmudnego i długiego farmienia kasy (w późnej fazie gry), tylko żeby kupić sobie jakieś auto. Na razie nic nie wiemy więcej jak ten system będzie wyglądał, poza pakietami jakie można kupić. Nawet ich ceny nie podano. Jeżeli nie będzie to miało wpływu na grę to proszę bardzo, nie mam nic przeciwko, zawsze to więcej pieniążków na nowe licencje samochodów i torów. Jeżeli zostaną wprowadzone specjalne utrudnienia z tego tytułu to im chyba nie wybaczę...
                      Ok, ale po co dawaliby pakiet 1 mln Cr., skoro mógłbym go zarobić w około godzinę, nie płacąc PD ani grosza? Zrozumiałbym pakiet 5, czy 10 mln Cr.

Zamieszczone przez siniak
                      Z jednej strony miło, że twórcy zadbali o taki detale, a z drugiej chyba nie będzie za bardzo czasu obserwować podczas wyścigu 'symulacji nocnego nieba z dokładnym zaznaczeniem pozycji gwiazd i całych konstelacji' oraz śledzić 'upływu czasu, przemieszczania się Księżyca i gwiazd na niebie'.
                      Przynajmniej weterani Photo Mode będą mieli teraz spore pole do popisu. Fajnie będzie cyknąć jakąś fotkę przy wschodzie słońca, czy przy Księżycu w pełni

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                        Ok, ale po co dawaliby pakiet 1 mln Cr., skoro mógłbym go zarobić w około godzinę, nie płacąc PD ani grosza? Zrozumiałbym pakiet 5, czy 10 mln Cr.
                        Teraz to po prostu się boję o serię GT. Jeżeli rzeczywiście zarobienie kasy (nawet miliona będzie trudne) to zarobienie na taką Miure będzie trwać wieczność: http://www.gran-turismo.com/images/c/i1UPMObWkz1mtW.jpg

No chyba, że te pakiety będą kosmicznie tanie, ale to i tak nie jest rozwiązanie...
                        O ile DLC w postaci wozów i torów jestem w stanie zapłacić o tyle nie zamierzam płacić za gotówkę w grze...

Komentarz

Gran Turismo 7 w przyszłym roku?
                          Bardzo optymistycznie: http://www.gtplanet.net/gt7-could-relea ... -year-ps4/

Ja prędzej obstawiłbym 2015. Gran Turismo 6 powinno starczyć na 2 lata spokojnie tak jak GT5. :wink:

Jestem pod wrażeniem tego AI z ostatniego filmku:
                          [youtube:31y2rs36]http://www.youtube.com/watch?v=jNMKi_o9luA[/youtube:31y2rs36]
                          AI w FTO naprawdę radzi sobie całkiem nieźle.

Komentarz

Fakt, boty reprezentują teraz w końcu jakiś sensowny poziom. Widocznie demo dało im coś do zrozumienia :wink: W pierwszej minucie filmu zrobiło na mnie wrażenie ułożenie aut, jakim jechało CPU. W poprzednich wersjach jechaliby gęsiego, tutaj utrzymywali taką "szachownicę", naprawdę rewelacja

Zamieszczone przez Sasek
                            Gran Turismo 6 powinno starczyć na 2 lata spokojnie tak jak GT5. :wink:
                            A czasem nie więcej?

Zamieszczone przez Sasek
                            Gran Turismo 7 w przyszłym roku?
                            Bardzo optymistycznie:
                            Jeśli tak zrobią, to koniecznie będą chcieli mieć to na PS4. A czy nie wystarczy przekonwertować GT6? Oj... Obawiam się, że Kaz ostatnio zbytnio polubiał zapach pieniędzy... :/

Komentarz

Faktycznie, już 3 lata minęły

Komentarz

Ci japońce mają bardzo długie te reklamy ;>

[youtube:266ufsk2]http://www.youtube.com/watch?v=BdnM0s8odDk[/youtube:266ufsk2]
                                GT5 - 100%
                                GT6 - 100%
                                GTS - 100%
                                GT7 - 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X