Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Turniej Grand Prix

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Turniej Grand Prix

Ehhhh, laser w PS3... Kto tego nie doswiadczal... Wiec teraz zamiast gusbo powrocil Lelek heheh.
    Ja dzisiaj moze zasiade na pol godziny w Astonie i cos zawalcze. Przez je**** robote nie mam w ogole czasu na GT
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

laser przeabialem to jakies 2 miesiace temu cos jest nie tak z tymi ps3 z calym szacunkiem dla sony ale to jest jakis crap
      Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Nieeee!! Lelek mi wklepał i nie mam jak się odgryźć hehe :mrgreen: Piękny czas.
        Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

Co tam u was ?
          widze szlifujecie ostanie czasy bardzo ladnie.
          Przymierzam sie do nowej edycji GP ta jak wiecie zbliza sie juz do konca 13.09

1)wprowadze chyba jedna zmiane w regulaminie minowiecie kazdy zainteresowany podaje czas na forum razem z zalacznikiem czyli JPG z czasem tak jak robi to czesc kolegów i mamy na to tydzien od zakonczenia danego wyscigu.
          i czasu zodowiazani sa podac wyszyscy nawet ci co maja slabsze wyniki a nie ze jak komus nie idze to nie podaje czasu pomnie to widac czesto okupuje dol tabeli i sie nie wstydze tego nie mam tyle czasu jak koledzy ...

2)I na poczatek tak jak mowilem robimy mocne wejscie dalbym F1 Ferrari 2007

3)co powiecie uklad czasowy wyscigow taki jak teraz chyba wszystkim pasowało co ? bylo akurat nie za dlugi i nie za krotki?

4) w regulaminie nie bede teraz pisał osób które biorą udział bo wcale sie to nie sprawdziło poprostu kto poda czas z jpg bedzie dopisany do wyników

5) prosze o wiecej inicjatyw jak mial sz. kolega Czarus nie zawsze mam czas i moge poswiecic chwile na forum GP5p

6) obiecałem nagrody za pierwsze GP także jak ktoś jest zainteresowany po podaniu wyników prosze sie zgłosic

pozdrawiam Gustaw

Komentarz

Gutix - pomysł z podaniem czasu jako zgłoszenia udziału w wyścigach jest bardzo dobry.
            Jeśli tylko się zgodzisz, dla podbicia emocji mogę robić cotygodniowe niedzielne zestawienia.
            Pięknie i "tragicznie" zakończył się dla Gusbo piąty wyścig. Szkoda, że nie możemy
            obserwować walki z Lelkiem28. Byłby jeszcze tydzień na emocje. Jednak "wszyscy"
            wiemy, że Gusbo jest najlepszy .
            Lelek28 nie opuszczaj już naszych turniejów - z Tobą będzie o wiele ciekawiej.

Komentarz

LOngin - ale Lelek wlasnie zmiazdzyl to GP. Gusbo i Amir polegli Myslalem, ze jak Gusbo teraz bedzie mial przerwe, to troche powalczymy, ale widze, ze Lelek wrocil z potrojna moca... Swoja droga - czapki z glow. Jesli do GT5 nie bedzie polotek o nowej kierze, to chyba jednak sprawie sobie G25...

Gutix - cale GP uwazam za dobre i nie trzeba nic zmieniac, poza tym, ze kazdy wkleja swoje czasy (pod warunkiem, ze jest poza lista top100) tu na stronie a nie wysyla do Ciebie.
              Czas trwania OK, chcoaz dla mnie to malo, bo najpierw jestem w pracy, potem musze ogarnac w mieszkaniu i zostaje mi malo czasu na konsole (jesli wogole). A jak juz mam troche wolnego, to zona chce ogladac jakies badziewie w TV
              "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

zmiany fajne,

możanby robić tak: jak ktoś np taki piktowy wykreci czas powiedzmy 2:20:444 to daje JPG w formie potwierdzenia i w specjalnym wątku do tego utworzonym będzie robił listę wyników np:

1. Ghusbjo 2:16.666
                2. Lejek 2:16.667
                3. MadziarV14 2:19.000
                5 Ciocia28 2:19.500
                4. piktowy 2:20.444
                6 ktoś_inny 2:30.000

i jak nowy czas ktoś zrobi to bierze listę z poprzedniego postu, przekopiowywuje, modyfikuje listę (jeśli jest gorszy od wszystkich innych to dopisuje się na końcu a jeśli w środku tabeli to musi "przesunąć" tych z gorszym od swojego czasem). Tak zmodyfikowaną listę wkleja do swojego posta.
                Każde GP mogłoby mieś swój osobny wątek na forum GT5P, ewentualnie można by poprosić admina aby zrobil w forum GT5P podkategorię wyścigi GP i tam będą te wątki z czasami i jpgami potwierdzającymi czasy.

Przydałoby się aby Gutix miał juz listę tras i wozów do turnieju GP z góry ustaloną tak aby w dniu zakończenia już podawać dane do nowego GP aby np nie tracić weekendu (ja tak kiedyś miałem, w tygodniu mam zerowe szanse na jazde a w weekend czasem skubne se)
                All Gold Boy

Komentarz

Każde GP mogłoby mieś swój osobny wątek na forum GT5P, ewentualnie można by poprosić admina aby zrobil w forum GT5P podkategorię wyścigi GP i tam będą te wątki z czasami i jpgami potwierdzającymi czasy.
                  Osobny dział raczej nie, ale ogólny do turniejów można by zrobić (jak w GT2 i 4).
                  1+1=10

Komentarz

mój wynik ... 1:59:695 ...

Komentarz

Hej.

Robie wyniki i podsumowanie tych zawodów i statrt nowej edycji na dzien dobry jak zapowiadalem

Grand Prix
                      Samochód : Ferrari F1 2007
                      Trasa: Suzuka
                      Tryb: Professional
                      Termin : ze 3 tygodnie

jak ustale nowe zasady troche zmienione oczywiscie dowiecie sie pierwsi czekam na wyniki ostanich zawodów

pozdrawiam

Komentarz

może ktoś zsumuje wyniki naprawde nie mam czasu mailem zadnych czasów nie dostałem pozdrawiam

Komentarz

Sory że się wtrącam ale będziecie w tym starym temacie nowe GP czy nowy temat dla GP nr .2 ?

Komentarz

Bardzo nieoficjalne, choć myślę, że ostateczne wyniki pierwszego punktowego, polskiego
                            GRAN PRIX GRAN TURISMO 5 PROLOGUE .

Chęć udziału w gran prix z punktami wyraziło 26 kierowców (naprawdę szkoda, że nie było prekursora stałych wyścigów - Biesiadnika).
                            We wszystkich wzięło udział (podało czasy) tylko czterech.
                            Dwóch jechało cztery wyścigi, jeden trzy, czterech dwa, siedmiu jeden, a ośmiu w ogóle nie podało czasów.
                            WGP_Lelek28 i Jacek1955 osobiście nie potwierdzili udziału w gran prix - choć widać, że brali udział.

W kolejności: miejsce, ksywa PSN, punkty i liczba przejechanych wyścigów.

1. Gusbo - 50 - 5.
                            2. Pichtowy - 29 - 5.
                            3. Wujo28 - 27 - 5.

4. Czarus - 17 - 5.
                            5. WengrzynV12 - 13 - 4.
                            6. Qusso - 11 - 2.
                            6. OutlawzPL - 11 - 2.
                            8. Azazelek - 10 - 3.
                            9. Lukeeepl - 8 - 2.
                            9. Dtb89dtb - 8 - 1.
                            11. Gustaw1982 - 4 - 4.
                            11. Lukasz1988_PL - 4 - 1.
                            13. Przemekkus1977 - 2 - 2.
                            14. StankiewiczLukas - 0 - 1.
                            14. Wojtas1987 - 0 - 1.
                            14. Demoos84 - 0 - 1.
                            14. Wiechu_pl - 0 - 1.
                            14. Nikwax - 0 - 1.

Myślę, że w tym tygodniu dowiemy się kiedy ukarze się nasza oczekiwana gra
                            Dopiero wtedy zacznie się dziać.
                            Gratuluję Gusbo zwycięstwa i dziękuję w imieniu Gutixa wszystkim za udział w wyścigach.
                            Jeśli będzie ktoś chętny do zorganizowania następnych, chętnie będę pilnował miejsc i punktacji.

Specjalne podziękowania za "emocje czasowe" dla Wujo28 (określenie Wujek zmieniło znaczenie w mojej rodzinie)
                            - mam nadzieję, że po zakupie kierownicy będę blisko Twoich czasów.

P.S. Gusbo - czekam kiedy naprawisz PS3 i w DB9 pobijesz Lelka28.

Komentarz

ALE SUPER CZARUS ze te wyniki zrobiles naprwde fajnie

co na nowe gp zakladac mysle nowy temat, wieczorem zrobie jakis terminarz i odplaimy nowy turniej z mala zmiana w regulaminie ze czasy podajamy z jpg na forum i tyle kto poda czas to znaczy ze wzial udzial.

Komentarz

Hej! Ciesze sie, ze wygralem turniej Zdecydowalem, ze nie bede konsoli naprawial. Kupie nowa a ta na czesci sprzedam raczej (finansowo na jedno wyjdzie). Tak na prawde to juz ja zamowilem - musze pojezdzic tym bolidem po Suzuce, zwlaszcza ze w tym roku bedzie tam wyscig - mozna bedzie porownac czasy z Panem Buttonem Jensonem :mrgreen:
                                Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

Pracuję...
                                X