Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Turniej Grand Prix

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Turniej Grand Prix

OK, to w trybie awaryjnym robimy GP 4. Nie wpisuje nic do oficjalnego tematu, bo jak wroci Gutix to pewnie bedzie sam chcial tam popisac.
    Poki co, wyniki po GP3:

1. Gusbo (2:13´311)
    2. Pichtowy (2:15´40
    3. WengrzynV12 (2:15´455)
    4. Qba (2:18´057)

Punktacji nie wpisuje, bo czasy ludzie wysylaja do Gutixa na maila, wiec pewnie sie tu pozmienia.

GP4

Grand Prix 4
    Samochód : BMW M3
    Trasa: Eigner Nordwand reverse
    Tryb: Professional
    Termin : od 07.08.2009 do 22.08.2009 (5 dni krocej niz zakladano, wiec trzeba dac czadu
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Przypominam o swoim czasie w GP3 (2.15.173).
      Jestem w 100 na 91 miejscu więc nic nie pisałem.

Komentarz

A mój czas to 2:19.239 (żadna rewelacja )
        screena wysłałem Gutix- owi na maila jak co mogę go przesłać jeszcze raz.

Komentarz

aaaa BMW!!! Ci zdrajcy! opuszczają F1 a teraz jeszcze mamy jeździć ich dupowozeM. To taki żart oczywiscie. Ale apropos wielkich koncernów samochoowych tak to jest w tamtym sporcie, faceci w dziale sportu napinają się jak moga a potem przychodzi jakiś prezes albo inna rada i CIACH! kasa znika, team może się zwijać a za parę lat firma znów obudzi się i zacznie się przechwalać jak to ona nie jest związana ze sportem od zawsze itp itd sraty pierdaty. Tak sobie z ciekawości oglądnąłem statystyki BMW w sporcie motorowym i ta firma mimo że każdy ją postrzega jako związaną ze sportem i budująca sportowe wozy tak naprawdę to nic wielkiego nie zwojowała w swojej długiej historii. a przyjamniej nie zwojowała tyle żeby zyskać taki prestiż wśród ludności płci męskiej w polskich wioskach i miasteczkach. Co tu dużo mówić oni nawet nie startują w DTM, w le mans sa cieńcy. Większe sukcesy ma mercedes choć bardziej jest kojarzony z luksusem niż sportem.
          A teraz koniec narzekania, szykuje się podróż w alpy. Trzeba pooddychać świeżym powietrzem pod ścianami Eigera.
          Ciekawe czy GT symuluje spadek mocy silnika na takich wysokościach, tam gdzie japońce wymyślili tor Nordwand byłoby ok 2050 metrów nad poziomem morza
          All Gold Boy

Komentarz

Czesc witam.

Wyjechany bylem i tak na zadupiu bardzo zreszta fajnym ale juz wrocilem z urlopu i dajcie dzien to sie tu na forum wszystko pozbiera

TOr jak podal michuv12 dzieki za za zastepstowo mail z wynikami na gustaw1982@poczta.onet.pl pozdrawiam

GP4

Grand Prix 4
            Samochód : BMW M3
            Trasa: Eigner Nordwand reverse
            Tryb: Professional
            Termin : od 07.08.2009 do 22.08.2009 (5 dni krocej niz zakladano, wiec trzeba dac czadu
            Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

No Witam. Wczoraj się zarejestrowałem. Fajnie że są turnieje Ja dołączam od GP 4 może jakiegoś punkcika łapne Chociaż jak oglądam Wasze czasy to raczej ciężko będzie. No nic spadam za kółko M3-ki i w Alpy. Dotychczas moj czas to 1:17xx więc słabooo ;]

Szerokości

PS A jeszcze coś, Gusbo nie ma co jesteś kozak

Komentarz

Gusbo to jakis android chyba jest. Trzasnie 3 kolka i wbija od razu na top 100
                "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

... Niektorzy twierdza, ze to blizniaczy brat Stiga...

Komentarz

... Gusbo to po prostu Robert Kubica ...

Komentarz

... byc moze, ale to nie wyklucza pokrewiestwa...

Komentarz

hehe :mrgreen:
                        Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

... Korzystając z okazji...
                          Gusbo... Pozdrów brata od wszystkich użytkowników forum... I przekaż mu, że uważamy, że jest niemal tak samo dobry jak ty...

PS: A tak na serio to rzeczywiście wymiatasz

Komentarz

ja znowy przekladam ogloszenie wynikow ostatniej gp nie mam czasu nawt posmigac tym m3 po alpach

zarwalem noc i wlasnie wrocilem z lodzi zrobilem po naszych pieknych drogach i korkach 800km lece spac

mam nadzieieje ze w weekend sie odkuje

pozdrawiam

Komentarz

Dałoby rade jeszcze mnie wplesc do turnieju? Wiem że nie mam szans na najwyższe miejsca, ale odkopałem GT5P i przydałoby sie troche dobrej zabawy
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witek Enzo pewnie ze dalo by sie dopisac.

Koniec turnieju dzis drodzy o polnocy prosze o maile z wynikiem czekam tydzien czasu gustaw198@poczta.onet.pl

Wiem wiem trzeba podac wyniki ostainiego GP co smigalismy audi na mailu mam wynik tylko jednej osoby ...

I co jaki nastepny tor i auto ?!?!?!

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X