Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Turniej Grand Prix

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Turniej Grand Prix

Witam. I jak Wam idzie ? Już trochę polaków jest w TOP 100 Ja na razie zszedłem do 2:00:5xx (nie pamiętam końcówki) Furka całkiem całkiem, lepiej mi się jeździ przynajmniej niż M3-ojka ;]

Gazuuu

Komentarz

jeśli będe mógł (zależy od was czy t sens) to jutro podrzuce moj wynik z GP4
      Wykręcony w pierwszych dwóch dniach trwania GP
      a wynik dopiero jutro gdyz nie ma mnie w domu i nie mam jak zronic screena (jutro wracam z urlopu

Komentarz

Mój wynik z GP4

1 min 15 sek 183 tys. sek.

bez rewelki ale po kilku zaledwie okrazeniach

Komentarz

Q-ba - Twój wynik jest już uwzględniony.
          Gutix - przepraszam, jeśli za bardzo wtrącam się do Twojego gran prix.
          Do tej pory, bez zestawień to dokładnie to samo co proponował i wcielił w życie Biesiadnik.
          Musiałem zrobić jakieś podsumowanie.

Komentarz

dzieki za uwzglednienie czasu i sooorki za poślizg z jego podaniem ...

...

Od jutra zaczynam kręcić GP5 :-)

Komentarz

Hej!
              Co to za historia o gusbo i S2000? O co kaman?

Juhuuuu niedlugo bedzie pelna, wiesci mowia ze po premierze GT na PSP ktore wyjdzie 1 pazdziernika 2009 wiec GT5 full bedzie albo na gwiazdke, albo, jesli Forza3 na x360 wyjdzie jesienia to Sony tez przyspieszy premiere GT i moze juz w pazdzierniku albo listopadzie. I na calym swiecie w tym samym czasie!!! YEAH!
              All Gold Boy

Komentarz

czarus ja tobie bardzo dziekuje za pomoc serio wiecej takich inicjatyw !!!

ale niestety niektore czasy sa ze tak powiem nie autoryzowane ja to bede musial po tym GP podsumowac czasy podane bez zdjecia z menu sa niewazne

juz sie powoli zastanawiamy nad nastepna edycja
                a)moze jakies zmiany w regulaminie
                b)moze jakies zmiany w samych wyscigach na czas nie wiem musimy zrobic burze mózgów cos dodac zmienic zeby nam sie fajnie grało
                c)napewno po wakacjach bedzemy mieli wiekasza frekwencje moze powinnismy zajac sie promocja naszego GP w internecie poszukac chetnych nie ograniczac sie do naszego forum zeby osoby ktore slabiej jezdza czy maja mniej czasu jak ja tez mialy z kim sie poscigac na czas...

kurcze czekamy na pelna wersje zalozymy sobie klub GranTurismoPL np i to bede piekne chwile z ta gra juz nie nie moge doczekac ... jak maly dzieciak
                Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

AD1. Gusbo ma jezdzic na oponach N3 :mrgreen: Gusbo jest o piczy klak od Amira - koles z Libanu - widzieliscioe jego czasy? Koles miazdzy, tak jak Stepmania na drifcie. Nie mam oczywiscie pretensji - bo tylko pogratulowac Gusbo takich czasow, ale nudno jest jak on ciagle wygrywa.
                  Jesli byloby wiecej uczestnikow (stalych) mozna by zrobic 2-3 gruby w zaleznosci od zaawansowania. Czyli nasteone GP zrobilbym normalnie ale z wieksza liczba zawodnikow. Po tym turnieju podliczyc wszystkich i cala liste podzielic na 3, i te 3 grupy mialyby swoje turnieje - cos jak ligi w pilce noznej. Jezdzimy tym samym autem i ta sama trase, ale przydzial punktow dostaje kazda "liga".
                  Druga moja mysla jest (choc raczej niewykonalne) zeby robic 3 okrazenia po sobie. Bo wiadomo, jak jezdzimy 50 okrazen to jedno wyjdzie nam dobrze, a tak, trzebaby bylo sie spiac i przejechac 3 okrazenia. Ale niestety nie ma jak tego zliczyc.

I mala dygresja - ci, ktorzy jezdza kierownicami, tez nie zawsze maja rzne szanse. Pomiajjac fakt, ze ten z G25 ma lepiej niz ten ze starym Driving force pro, to do tego dochodza ustawienia kierownic, ktorych nie widac przy osiagnietych czasach. DO tego np Lelek (wlasciwie, gdzie on sie podzial?) pisal, ze jezdzil majac jedna stope na gazie, druga na hamulcu. OCzywiscie wolno mu, ale nikt tak w realu nie jezdzi a w grze cos tam czasu mozna uciac. Wiec najlepiej zrobic turniej na zywo. KAzdy przy stanowiskach z G25 hehehe..
                  "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Spoko chlopaki! Mozecie mnie od nastepnyego turnieju w wynikach nie liczyc. Rozumiem, ze to psuje zabawe :mrgreen: Ale jezdzil bede dalej jesli nikt sie nie pogniewa. Pozdro.
                    Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

Skomentuję pomysły MichuV12

"Jesli byloby wiecej uczestnikow (stalych) mozna by zrobic 2-3 gruby w zaleznosci od zaawansowania. Czyli nasteone GP zrobilbym normalnie ale z wieksza liczba zawodnikow. Po tym turnieju podliczyc wszystkich i cala liste podzielic na 3, i te 3 grupy mialyby swoje turnieje - cos jak ligi w pilce noznej. Jezdzimy tym samym autem i ta sama trase, ale przydzial punktow dostaje kazda "liga"."

Niezgodne z konstytucją! jak Chcesz zrobić ten podział? Skąd wiesz kto jest zaawansowany a kto nie? Jeśli po czasie okrążenia to u mnie to bardziej zależy ile czasu spędzę przy konsoli i czy auto mi "leży".
                      Dugiej mysli nie będę komentował bo sam się podsumowałeś.
                      Co do przewagi gusbo to radzę wszystkim ćwiczyć aż im paluchy zbieleją.

Lelek jeździł naciskając hamulec lewą stopą? Ja też tak jeżdzę. Jest to szerokowykorzystywana technika w sporcie i zwykłych autach drogowych gdy się ma skrzynie sekwencyjną, albo inną któa nie wymaga sprzęgła, lae nie automatyczną bo niektóre się psuja gdy się daje hamulec z gazem równoczesnie.
                      Turniej na żywo tez nie jest do końca fair bo nie kązdy ustawi sobie tak kierownice i siedzisko jak ma u siebie, itp itd.

Ja mam pomysł żeby włączyć wyśigu Time trial z Online. Ostatnio jest tam Wyścig NSX typeR na oponach N3, High speed ring. nie da się nic dłubać i to jest fajne.
                      All Gold Boy

Komentarz

Moim zdaniem brakuje międzyczasów (tj. aktualizacji wyników podczas GP ... nie wiem - chociaż raz na tydzień np. co niedziele)

Komentarz

Mój czas w tym turnieju: 1:56:107 Już go nie pobiję raczej. Myślałem, że nie będzie go w rankingu, bo straciłem połączenie z netem. Ale jakoś się udało, tylko że flagi nie widać co mnie wkurza bardzo
                          Pozdro
                          Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

Hehe, no to teraz już na pewno nie poprawię wyniku. Padł mi laser w PS3. A dopiero co Lelek napisał, że go to spotkało. Odczytałem i chciałem włączyć GT5 i... lipa.

Komentarz

To teraz się PS3 psują na potęgę?

Komentarz

gusbo trzymaj sie, naprawiaj konsole bo niedługo pełna wersja bedzie.
                                W weekend wsiadam w Astona. Drżyjcie!
                                Znaczy mam zamiar się zbliżyć do gdzieś na 1 sek do rekordu bo lepiej to już dla mnie masakra.
                                All Gold Boy

Komentarz

Pracuję...
                                X