Ehh, widziałem,że DTB jeszcze się wciśnie Jeszcze troche najwyraźniej pogram
Coś mnie dzisiaj wzięło żeby wziąć udział w tym turnieju i wbiłem się na to 6 miejsce. Ogólnie to już rzadko gram w GT5, a jak już pogram to online Może jutro wcisnę się jeszcze przed gusbo
Grand Prix 2
Samochód : Ferrari 512BB
Trasa: Fuji w wersji z szykaną
Tryb: Professional
Termin : od 28.06 do 18.07
W ciagu tygodnia podam oficjalne wyniki GP1 proszę osoby ktore nie maja dostepu do internetu albo nie znlazly sie w top 100 danego auta i trasy o jpg z czasem .(tydzień czasu macie na to) w regulaminie dodam wasze PSN do listy osób startujących jak nie będzie tam PSN któregoś z was prosze mi podać.(moj mail gustaw1982@poczta.onet.pl)Jeżelie są osoby które z nami sie bawia a nie ma ich ujętych w liście osób startujących proszę o PW to was oczywiście dopisze
Pozdrawiam Gustaw. Na liscie online tej trasy i auta nie ma zdnego Polaka ciekawe jak sie sprawimy
ps. wracam do zabawy dzis odsyłają mi naprawioną konsole (wymiana napędu optycznego) uff w ciagu tygodnia się wyrobili razem z przesyłką.
Wyniki nie oficjalne osób których nie ma na liście tzn. że nie mam ich czasów czasy z dnia 27.06.09 na godzine 14.20 jaszcze macie czas do 00.00 na poprawę
Komentarz