Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5:P - Polacy w rankingu...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT5 - Polacy w rankingu...

Mimo szczerych checi, nie wiem o co Ci chodzi piszac "zal". Rozumiem, ze to jakas nowa moda, jak pisanie "w tEn sPOsob" ale nie wiem co ma to oznaczac. Ze masz 15 lat moze? Nie wiem, wyjasnij mi.
    W Polsce jest malo PS3? - no w porownaniu z Japonia to jest malo, ale wejdz sobie na strone PS3 to zobaczysz, ze jednak troche czarnulek jest, a zawezajac krag do posiadaczy GT5 wychodzi na to, ze drift jest mniej popularny od wyscigow - i nie tylko w Polsce ale na calym swiecie. A skoro nie chce Ci sie sprawdzic, to czemu sie szydzisz z mojej poprzedniej wypowiedzi, ze drift jest malo popularny?
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Ciekawe czemu, może trzeba mieć troche umiejętnosci? A co do wieku to nie mam 15 lat, mam juz dziecko i rzygac mi saie chce jak widze Twoje przemądrzale posty ;] Bez urazy musiem to powiedziec

Komentarz

To, ze masz dziecko akurat o niczym nie swiadczy, bo ono nie jest gwarantem, ze stajesz sie od razu dorosly czy dojrzaly, z reszta, teraz 13 latek moze miec dziecko, wiec nadal uwazam ze jestes niepowazny, piszac teksty typu "zal", bo moje dziecko wlasnie tez tak pisze.
        Druga sprawa - co ma piernik do wiatraka? Umiejetnoscic to jedno a popularnosc to drugie (i temat topicu to trzecie) - twierdzisz, ze drift jest za trudny i dlatego ludzie w to nie graja? Hehe, wolne zarty. Nie twierdze, ze to zabawa dla malp, ale mam odczucie, ze trudniej wbic sie na liste z najlepszym czasem w wyscigu niz z punktami w drifcie - ale to subiektywne odczucie i kazdy moze miec inne, wiec nie mam zamiaru sie o to sprzeczac. Ale jesli chcesz, to zrob ankiete (nie koniecznie tu, ale na jakims wiekszym forum o PS3) z zapytaniem, czy GT5 kupili/kupia raczej dla wyscigow czy dla driftu - gwarantuje Ci, ze opcja A zmiazdzy te druga (chyba, ze sam bedziesz klikac w B 10 razy dziennie )
        To tyle w temacie.
        Aha, nie czuje sie urazony, ze uwazasz moje posty za przemadrzale. Nie kazdy musi je od razu rozumiec
        "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

A może ludzie kupują GT5P dla jednego i drugiego :wink: ? Wg mnie nie ma nikogo kto kupiłby GT5P tylko dla driftu, ale nie oznacza że nikt nie wybiera tego trybu i nie walczy w rankingach. BTW. Słowo "żal" jest zarezerwowane tylko dla niedojrzałych umysłowo/fizycznie? Właśnie takie myślenie to jest żal pełną gębą :wink:

Komentarz

Zamiast gdybac, zrobmy ankiete.
            Owszem, jak juz sie ma GT to testuje sie wszystkie opcjew w grze wiec i drifting - to chyba naturalne zachowanie gracza.
            Co do "zal" - oczywiscie slowo zal ma sie nijak w kontekscie tych postow, ktore tu sa - z punktu widzenia jezyka poslkiego - bo zakladam, ze kazdy wie, co to slowo oznacza.
            Uzywanie tego slowa nie oznacza, ze ktos jest ogranoczony umyslowo, ale kto dzis uzywa tego slowa w tym kontekscie? Paronastoletnie gnojki, wiec nikogo takiego nie mozna traktowac powaznie.

Komentarz

Zabawny jestes.... ;] Masz na oko 17 lat, pozjadaleś wszystkie rozumy, siedzisz przed kompem ze słownikiem języka polskiego, nabijasz posty wszędzie gdzie się da, wtrącając swoje 5 groszy w tematy o których nie masz zielonego pojęcia, ale czujesz, że żaden temat bez Twoich niekoniecznie wiele wnoszących postów nie powinien istnieć i co jakiś czas zaczepiasz kogoś bo musisz siędowartościować gdyż w szkole robią Ci płukankę w kiblu a przed kompem robisz się hero ;]

Tak w skrócie Cię widzę, pisz dalej 100stronnicowe posty Zabawnie się czyta Twoje wywody , pzdr.
              P.S. Co do "żal" to może i jest wyświechtane, może używają go gówniarze, co nie zmienia faktu, że najlepiej oddaje Twoj styl pisania ;P

Komentarz

1 miejsce drift trial M3 na high speed ring reverse

link : http://www.youtube.com/watch?v=ccvHywKkJBY

hf

Komentarz

Zamieszczone przez OutlawzPL
                  Zabawny jestes.... ;] Masz na oko 17 lat, pozjadaleś wszystkie rozumy, siedzisz przed kompem ze słownikiem języka polskiego, nabijasz posty wszędzie gdzie się da, wtrącając swoje 5 groszy w tematy o których nie masz zielonego pojęcia, ale czujesz, że żaden temat bez Twoich niekoniecznie wiele wnoszących postów nie powinien istnieć i co jakiś czas zaczepiasz kogoś bo musisz siędowartościować gdyż w szkole robią Ci płukankę w kiblu a przed kompem robisz się hero ;]

Tak w skrócie Cię widzę, pisz dalej 100stronnicowe posty Zabawnie się czyta Twoje wywody , pzdr.
                  P.S. Co do "żal" to może i jest wyświechtane, może używają go gówniarze, co nie zmienia faktu, że najlepiej oddaje Twoj styl pisania ;P
                  Nie siedze ze slownikiem
                  Wskaz, w ktorym temacie nie mam zielonego pojecia, bo poki co, ty piszesz jak polityk SLD - zero konkretow, tylko ogolne banialuki.
                  Nie zaczepiam tylko prowadze dyskusje, choc czasem moze akurat nie na dany temat (vide Biesiadnik) ale nad tym sie nie spuszczam, bo na drugi dzien o tym nie pamietam.
                  Szkole skonczlem i nikt mi tam nic nie robil, jestem pewnie starszy od ciebie (pogrzeb na forum, gdzies tam pisalem ile mam lat).
                  Skoro masz problem z przeczytaniem mojego "dlugiego" to rzeczywiscie masz problem. Ale najlepiej jak nie bedziesz go czytal, bo i tak nie zrozumiesz.

Quosso - graty.

Komentarz

Zamieszczone przez Qusso

hf
                    Madafaka! Gratulacje, Mistrzu, tak proszę się zwracać dla tego Pana

Komentarz

Zamieszczone przez Qusso

hf
                      Już nie Teraz ja mam 1 miejsce drift trial M3 HighSpeed Ring Rev http://www.youtube.com/watch?v=DMVEqJrRzgc
                      pzdr. ;]

Komentarz

Dopiero zaczynam przygodę z Driftem...
                        Jak narazie mój najlepszy wynik to 13.900 Nissanem 350 Z/Tuned Na Torze Eingard...miejsce 8 na Standard.

OutlawzPL wysłałem Ci invite'a do Friendsów.
                        Xbox 1, XBox 360, Ps3, Nintendo Wii Owner
                        Logitech G25 in da House...ciężka rozkmina !

Komentarz

To jak zaczynasz to pośmigaj w ostatniej rundzie turnieju (dział GT5rologue). Daj sobie spokój z standardem i lepiej za wczasu skilluj tryb Professional, sory, ale raz jechałem w tym trybie i uważam, że nie jestem na tyle niepełnosprawny aby robić to częściej ale jak kto lubi, to proszę bardzo. Dz. za invite, jutro odbiore.

Komentarz

Zamieszczone przez MichuV12
                            zawezajac krag do posiadaczy GT5 wychodzi na to, ze drift jest mniej popularny od wyscigow - i nie tylko w Polsce ale na calym swiecie. A skoro nie chce Ci sie sprawdzic, to czemu sie szydzisz z mojej poprzedniej wypowiedzi, ze drift jest malo popularny?
                            wg. mnie to wygląda troche inaczej... "Gdyby Kubica lubił rajdy nie poszedł by do F1"
                            każdy ma swoje upodobanie do wyścigów... w tym i ja... lubie sie pościgać... driftuje od roku...
                            spodobało mi sie... Drift ciągle sie rozwija... w świecie dopiero kiełkuje (nie zaliczając do tego Japonii... bo tam to zawsze są do przodu względem świata) jednakże jego popularność ciągle wzrasta... Fakt... jest na dzień dzisiejszy mniej popularny choćby od Nascar'u... tyle że on stał sie tak popularny w ameryce że nikt na niego uwagi jako takiej nie zwraca... jest bo jest... w Drifcie jest inaczej... jak juz powiedziałem jego popularność rośnie z każdym dniem... jest kupa ludzi którzy są ciekawi "czym to sie je" i niedługo, można powiedzieć na przełomie paru lat stanie sie tak popularny że nie będzie to już impreza dla 20 pajaców palących gumy w swoich M3... to bedzie masa ludzi którzy będą w stanie oddać każde pieniądze żeby to zobaczyć... więcej... wzrośnie liczba ludzi dla których to będzie sposób na życie...
                            Podsumowując... drift jest popularny już dziś... jutro nie będzie można sie bez niego obejść...
                            g(oO)gle to Twój przyjaciel...
                            ---------------------------------
                            Najdłuższy Drift? Midfield (Gt4) 2 zakręty przy pierwszym moście... (chain drift)

Komentarz

Co jest?
                              To chyba temat gdzie jesteście ludzie w rankingu a nie który pajac lepiej pali gume w M3.
                              I ja też jestem co prawda nie mam kierownicy (ale do GT5 sobie zakupie ) ale daje rade
                              W czasówkach jestem czasem koło 20miejsca, często gęsto ktoś z POLSKA o nicku VaderTeam jest 0,002 sekundy przedemną to pewnie podobny poziom pokazuje, A tak to nawet jestem 10 (Car Make Ranking, nie jestem Kubica)
                              Drift Trial
                              Eiger Nordwand Reverse
                              Suzuki Cappucino '95
                              miejsce 10 replay do ściągnięcia objerzyjcie, bo zniknie

Komentarz

Zamieszczone przez oktan

Drift Trial
                                Eiger Nordwand Reverse
                                Suzuki Cappucino '95
                                miejsce 10 replay do ściągnięcia objerzyjcie, bo zniknie
                                juz nie ,przejechalem sie dwa razy i mam miejsce 6

zapomniales dodac ze ten "wynik" dotyczy arcadowego trybu "standard" co dziwne bo odwolujac sie do twojego komentarza do mojej wypowiedzi o trailerze NFS :

Hahahahahaha obejrzałem trailer NFS'a i śmiało mogę powiedzieć: Arcade dla chłopaków z podstawówki. Co to ma być Level 50 za rozwałke w wyścigu albo za czysty przejazd hahaha i nie wiem czy kiedykolwiek ścigaliście się samochodami
                                nieukrywam ze po tej wypowiedzi chcialem sprawdzic "co potrafisz" w gt5p skoro pytasz czy umiemy jezdzic / scigamy sie samochodami i dziwi mnie fakt ze sam grasz w gt5p na arcadowym trybie gdzie tym samochodem na tej trasie ciezko wogole mowic o jezdzie samochodem a co dopiero o drifcie , mysle ze trailer NFS Shifta pokazal tam wiecej z jazdy samochodem niz twoj replay Suzuki na drifcie w trybie "noob"
                                jesli naprawde chcesz udzielic mi/nam rady co do jazdy samochodem moze najpierw pokaz na co cie stac w trybie proffesional :

Qusso
                                Drift Trial
                                Eiger Nordwand Reverse
                                Suzuki Cappucino '95
                                Standard : 6th / 8047pts
                                Professional : 7th / 13608 pts

Komentarz

Pracuję...
                                X