Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5:P - Polacy w rankingu...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT5 - Polacy w rankingu...

Haha no to mamy Competition! Przenieśmy pojedynek do działu Drift -> viewtopic.php?f=42&t=5284&st=0&sk=t&sd=a&start=15

Skoro nam się ktoś ciska to teraz oficjalnie dostaniesz w dupę od 2 najlepszych drifterów GT5 w Polsce ;D

Komentarz

W takim razi zapraszam rowniez do czasowek bo niedlugo zaczyna sie kolejny turniej...

Komentarz

Ze Outlawz sie wlaczyl co mialem zrobic ? Ocywiscie ze podjalem rekawice , poki co :

Qusso
        Drift Trial
        Eiger Nordwand Reverse
        Suzuki Cappucino '95
        Professional : 2nd / 15490

Komentarz

I proszę się nie nabijać jakiś dystans miejcie, bo wam serce padnie przed 50tką

Komentarz

Włączyłem się bo gdzie Drift i GT5 tam też Ja A teraz zachęcam do podjęcia rękawic. Co do trybu standard - przejechałem się 2 razy i stwierdziłem, że śmiało mogłoby go nie być, szczególnie w drifcie.

Komentarz

No to luz to gramy na professional. Jak OutlawzPL gra na padzie co ja gorszy? ale wolalbym zeby mnie bylo stac na G25...
              Jak znajde troche czasu to was zniszcze (smiechem) haha

Komentarz

Jak widze,malo polakow jest w time trialu standard.Powiem wam dlaczego,bo jest wiecej rywali z calego swiata.Na profesionalu mniej chetnych-wieksze szanse na dobre miejsce,a przeciez tu i tu taka sama walka.Londyn jest przykladem,ze nasi jezdza na profesional tam gzie mozna byc wysoko.Tak sobie mysle,ze skoro sa tacy dobrzy na profi to powinni panowac w rankingu-standard!A tu lipa.

Komentarz

Hehe... Wiesz czemu wszyscy jeżdżą na Professional? Bo GT5 aspiruje do miana symulatora, jeśli ktoś się uczy to niech jeździ sobie na tym standardowym arcade i prawdziwą zabawę zostawi lepszym Zapewniam Cię, że 98% graczy jeździ w Pro nie z tych powodów, które wymieniłeś, bo to właśnie w Pro sztuką jest jechać/driftować idealnie. Co do Londynu, jest to sprawdzian umiejętności, ciasnych zakrętów i techniki, a nie chęć bycia wysoko na liście. No i oczywiście kolejna osoba w tym miesiącu, która twierdzi, że standard rulezzz ;D

Komentarz

Jacek1955: A ty w jakim trybie jeździsz?

PS: Nie rozumiem ludzi którzy mając do wyboru dwa tryby: średnio zbliżony do realizmu i bardziej zbliżony do realizmu wybierają ten średnio zbliżony... Przecież o to chodzi w rozwoju gier komputerowych, coraz większy realizm....

Komentarz

W standard wozy różnią się tylko kolorem, przyśpieszeniem & (kiepskim) dźwiękiem...

Komentarz

Po pierwsze,nigdy nie driftowalem i nie dryftuje,jezdze tylko arcade standard-narazie bo mam zamiar zrobic wszystkie trasy na Pro rowniez.Slysze tu slowa o wyzszosci jazdy w Pro nad standard,o przyjemnosciach jakie sprawia sama jazda na Pro!Otoz dla mnie niczym sie nie rozni jeden tryb od drugiego,zapomnialem frajdzie jaka sprawia sama jazda w GT.Liczy sie tylko jedno-byc 98 „pobic chociazby jednego niemca„Moze ktos tak nie mysli?hehe.Prosze bardzo-wykrec dobry czas kierownica Londyn albo Eiger?Chyba ze G 25 jest taka dobra maszynka.Jezeli mowi sie frajdzie z jazdy w GT to fakt,ale kierownica.Trzy lata nia jezdze i wiem do czgo jest zdolna.Pad tylko wtedy kiedy musze,na przyklad Londyn-5 kolek 81 czas i wystarczy.Pewnie sa tacy ktorzy mysla o radosci jaka daje gra w GT,ja juz nie zwracam na to uwagi,to jest w momencie gdy odpalam konsole,potem jest juz tylko szosa i „niemiec„albo „ruski„jak ktos woli.

Komentarz

Otoz dla mnie niczym sie nie rozni jeden tryb od drugiego
                          ... Bez komentarza...

potem jest juz tylko szosa i „niemiec„albo „ruski„jak ktos woli
                          ...Coś w tym jest... :wink:
                          Chyba każdy z nas lubi czasem dokopać da jakiegoś niemca...

Komentarz

Mówisz o takich "wymiataczach" na standard i wspominasz tylko o miejscach z przedziału 80-90? Zapewniam Cię, że oni mają mało wspólnego z wymiataczami, a jak Ci się tak podoba arcade to zainwestuj w NFS'a i nie wyrzucaj ludziom, że jeżdżą w sumulatorze w trybie symulacji...

Zamieszczone przez Jacek1955
                            Otoz dla mnie niczym sie nie rozni jeden tryb od drugiego
                            ...

P.S. Pojebały Ci się cyferki w nicku (1995)

Komentarz

Zamieszczone przez wookash7
                              ...Coś w tym jest... :wink:
                              Chyba każdy z nas lubi czasem dokopać da jakiegoś niemca...
                              Przypadłość narodowa Też to mam :mrgreen:

Komentarz

skoro niczym dla Ciebie sie nie rozni jazdna na arcade od pro to graj na pro ,
                                tak poza tym wstydu oszczedz....

Komentarz

Pracuję...
                                X