Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P

Po wypowiedzi JISAWa wnioskuje, ze pojechal na standard (nie wazne czy zrobil to celowo czy nie). poza tym, nawet najwieksi wymiatacze, nie robia rekordu niechcacy. Po prostu nie tym autem i nie na tej trasie. Ale istnieje promil szansy, ze faktycznie pojechal na pro - wtedy zwroce honor i powitamy chyba najlepszego Polaka w GT.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Ja nikogo nie będę zmuszał do tego żeby mi uwierzono Jak nikt mi nie wierzy to trudno. Tylko teraz żałuje że nie mam neta podłączonego do konsoli :wink: Ale co zrobić :wink:
      tego czasu nie zrobiłem od tak sobie. Bo męczyłem ten wozik od samego podania trasy i wozu. Dopiero pod koniec terminu coś mi wychodziło :wink:

Komentarz

Powiedzmy ze to prawda... ale czy moglbys nagrac video z powtorki (widok ze srodka) i wrzucic na youtube... bo jezeli chodzi o mnie bardziej mnie interesuje to jak ci sie to udalo na padzie, jak fakt czy to wogle prawda. A do tego bedzie mozna to przeanalizowac i ci co chca wiedziec jaki to tryb byc moze beda mogli to stwierdzic...
        PS: I czy masz zrobiony ostatni update i czy wogle jakis masz, bo po screenie z menu replay sadze ze nie masz zadnego a to troche nie dobrze bo do tej pory w gt5p troche zmienili. miedzy innymi dodali wiecej info w menu replay ktorego u ciebie brakuje...

Komentarz

Tak mam update ale 2.60
          Ale to nie jest problem
          Jest o wiele gorszy!!! Dzisiaj chciałem sobie popykać i i jak włączyłem PS3 wszędzie gdzie miałem pliki (Zdjęcia, Wideo, Muza i gry) Miałem taki napis CORUPTED DATA czy jakoś tak to się pisze nawet w SAVE.
          Pliki poszły chyba się jebać ale jak sprawdzałem dysk to nadal wszystko jest ale odczytać nie można
          Czy można to jakoś odzyskać ??
          Konsola chodzi normalnie.
          Robiłem resety ustawień i nic nie wiem co robić

Komentarz

wyzerowalo czasy w grze?
            Pasikonik 42PY80 + PS3 + tajemnica Asus P5Q-EM + Pentium Dual Core E5300@3,04GHz + x4500HD

Komentarz

Nie o to chodzi tylko jak włączyłem GT5 to jadę od początku bo nic nie ma ani sejwów a ani nic
              można to jakoś odzyskać?
              Bo wszystkie pliki mi szlak trafił tak mi się wydaje.
              jest ikonka ze znakiem zapytania i napis CORUPTED DATA (sorry za błędy)
              Gdy chcę włączyć np. muzę to nic nie rusza

Komentarz

Ja wiem co to jest... "ironia losu" i to do tego bardzo zlosliwa... :wink:
                A tak na serio to masz nie fart i to akurat teraz... szkoda...

Komentarz

No i teraz jeszcze emu na kompie mi szwankuje pech za pechem

Komentarz

jakos to wszystko grubymi nicmi szyte

pozdrawiam
                    Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

JISAW nie ściemniaj ;D

Komentarz

a ja tam nie posadzam nikogo o sciemnianie, juz dwa razy przerobilem takie cos (nie z gra zwiazane), ze bylo wiadomo, ze ktos sciemnia a pozniej sie okazalo, ze to prawda.
                        zlosliwosc rzeczy martwych nei zna granic
                        Pasikonik 42PY80 + PS3 + tajemnica Asus P5Q-EM + Pentium Dual Core E5300@3,04GHz + x4500HD

Komentarz

2:08:646 oto moj wynik , niejezdzilem za duzo , moze sekunde , poltora max bym poprawil , ale po 2-3 okrazeniach z nonstop kontrowaniem i walka z kierownica poporstu rece mi wysiadaja , dlatego ja wole sie scigac online niz robic czysty timetrail i grac o rekordy , zbyt duzo zdrowia mnie to kosztuje tak czy inaczej zrobienie 2 04 robi na mnie duze wrazenie , ( chociaz nie widzialem replaya - mam nadzieje ze nie ma tam jakis bugow ze scinaniem )

btw JISAW jesli to prawda to pewnie masz Spec II ?

Komentarz

Witam !
                            Przepraszam wszystkich za to opóźnienie ale nie mam na razie czasu na prowadzenie turnieju...
                            Czy pisał by się ktoś żeby przejąć kontrolę nad turniejem ?

Komentarz

SFOT
                              Qusso-Piwo z Redbullem? Na takiej mieszance dwa tygi bez spania można grać
                              Opcjonalnie kawa do tego.

Komentarz

Przynajmniej porządny Lech, a nie jakieś Tyskie :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X