Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P

Czy czas JISAW'a jest autentyczny? Z jego screen'u nie potrafię ocenić czy jechal time trial w trybie professional, a wy? Mam teraz godzinke wolnego wiec idę poupalać.
    All Gold Boy

Komentarz

Ogólnie czas nie zamierzony i wyszedł mi czysto na fuksa :wink:
      Jak wam się nie podoba to nie bierzcie tego czasu pod uwagę nawet się nie obrażę ale na SUZUCE lepiej mi się jeździ bo w GT4 już jeździłem. Na DAYTONA nie było tak dobrze bo nie znałem dobrze tej trasy :mrgreen:

Komentarz

No co jest... gdzie reszta zawodnikow? Dwajcie czasy i zaczynamy kolejna runde...

Komentarz

Mój czas maskara znów ostatni 2:15:162 :/ chyba nie musze robić screena żeby się jeszcze bardziej pogrążać ?
          Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

JISAW, czy ty przypadkiem nie smigasz w trybie Normal? Bo jak wlaczylem taki tryb, to robienie czasow rzedu 2:02xx nie jest żadnym problemem. Nie wierze natomiast, że mogleś zrobic taki czas w trybie Professional "niechcacy", bo to juz wyższa szkoła jazdy i nie da się tego osiągnąć przypadkiem. Nie mam podstaw podważać Twoich umiejętności, ale skoro nie grasz online, to chociaż pokaż screen, gdzie widać w jakim trybie grałeś robiąc ten czas.
            Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

No i w tym jest szkopół bo nawet w nazwie powtórki nie widać czasu ani trybu nie wiem czemu czy może za długa nazwa wozu czy coś w tym stylu że czcionka mi się nie mieści? Nie wiem w huj naprawde.
              To był fuks że udało mi się taki czas zrobić bo przeważnie czasy na poziomie 2:06-08 robiłem. no ale jakoś wyszło.

Ale jak pisałem wcześniej nie musicie brać pod uwagę mojego czasu jeżeli macie wątpliwości :mrgreen:

Komentarz

Masz zrobiony update? Bo cos mi sie kojarzy, ze bez niego to tak wlasnie jest...

Komentarz

Panowie, kończymy turniej czy jeszcze trochę czasu chcecie
                  Jak kończymy to robię nowy... Taki trochę inny... :mrgreen:

Komentarz

Moze do piatku poupalajmy eske :mrgreen: Pozniej niech sie dzieje co chce (wola nieba itd.).
                    Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

Nowy turniej moze byc, tylko zeby zrobic jakas liste startowa czy cos... zeby byla stala liczba graczy. Zeby nie bylo, ze w polowie nie bedzie komu grac... albo punkty, i jak ktos nie bedzie bral udzialu to poprostu nie bedzie mial punktow i bedzie na slabej pozycji koncowej. A najlepiej to jedno idrugie...
                      To takie moje spostryezemia... :wink:
                      PS. No i przydalo by sie wczesniej to jakos ”naglosnic„ zeby jednak znalazlo sie troche graczy...

Komentarz

Proponuje coś na wzór punktacji z turnieju Drift: viewtopic.php?f=42&t=5154&st=0&sk=t&sd=a&start=15
                        Jak znajdę czas to i ja się przyłączę, kiedyś mi nawet w miarę czasówki wychodziły...

Komentarz

punktacja to jest to punktacja jak np w Formule 1 i dana trasa i auto na 2-3 tygodnie powiedzmy ale podana juz data rozpoczecia i auto i trasa nastepnego konkursu zeby nie bylo jak teraz przestojow pomiedzy wyscigami.
                          Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Myślałem o takim czymś... Jednak większość z was to dorośli ludzie... Praca, rodzina itp... I taka punktacja była by nie sprawiedliwa ponieważ czasem po prostu nie ma kiedy wypić kawy a co dopiero zagrać w GT5... Jeżeli chcecie to wprowadzę punktację... Ale bez stałej listy startowej... W takim razie w weekend zrobię małe co nieco i w Poniedziałek startuje nowy turniej... :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                              Myślałem o takim czymś... Jednak większość z was to dorośli ludzie... Praca, rodzina itp... I taka punktacja była by nie sprawiedliwa ponieważ czasem po prostu nie ma kiedy wypić kawy a co dopiero zagrać w GT5... Jeżeli chcecie to wprowadzę punktację... Ale bez stałej listy startowej... W takim razie w weekend zrobię małe co nieco i w Poniedziałek startuje nowy turniej... :wink:
                              No dokladnie tak. W tym turnieju objechalem max 20 kolek, czyli to praktycznie nic dla GT. Ale jak zdecydujecie, tak sie dostosuje.
                              Swoja droga, ten czas JISAWa mi smierdzi. Albo kolega lze, albo nieswoadomie jedzie w innym trybie albo rosnie nam drugi Kubica.
                              "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

http://demek.pijackamorda.pl/gt5p/suzuka_amuse2000.jpg

niech kolega da takie foto i bedzie ok

nawet jesli nie ma netu przy konsoli bedzie widac czy pro czy standard...
                                Pasikonik 42PY80 + PS3 + tajemnica Asus P5Q-EM + Pentium Dual Core E5300@3,04GHz + x4500HD

Komentarz

Pracuję...
                                X