Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Dyskusja] Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P

Szkoda, że Biesiadnik nie ma PS3, wiedziałby, że daje kiepskie wozy, które prowadzą się jak trampolina na kółkach ;P Jak na razie dawało radę chyba tylko NSX, GT to porażka, nie ma przyjemności z jazdy...

Komentarz

Przesadzacie... trzeba radzic sobie z wieloma wozami. GT jest narowisty, ale czerpie ogromną przyjemnosc z jazdy nim Czasu zapewne dobrego nie osiągne, ale trudno
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jeździłem Fordem GT i zdaję sobie sprawę z tego jak jeździ
        I właśnie dla tego go dałem, co to za problem wykręcić super czas samochodem który się świetnie prowadzi
        Od tego jest ten turniej, żeby zobaczyć kto na prawdę potrafi sobie radzić z każdym samochodem, a nie tylko z tymi super extra...
        Nie marudzić mi tu tylko kręcić czasy :wink:
        I cieszcie się że możecie... Ja już się stęskniłem za PS3 i GT5P

Komentarz

ja mam olbrzymi fun z jazdy Fordem GT , trudno sie prowadzi ale samochod ma olbrzymi potencjal , jak dla mnie rewelacja

Komentarz

Ja za Fordem nie przepadam, ale dlatego, ze na padzie trudno go opanowac. Przejechalem 7 okrazen i mam 140. czas - troche lipa, ale bede probowal w tym tygodniu cos zdzialac. Z tego co widze to Holendrzy zaatakowali ten wyscig i oblezyli pierwsze miejsca, wiec dtb i lelek, do dziela bo widze, ze troche zaniedbaliscie sprawe
            CO do trasy to dwa momenty sa decydujace (dla mnie) - pierwszy zakret - trzeba dobrze wyhamowac z tych 300kmh, a mi nie zawsze wychodzi, i zaraz pod koniec, przed wjazdem na ostatnia prosta sa 3 zakrety - tego nigdy nie przejachalem tak jakbym chcial, a mozna tam nadrobic z 2-3 sekundy..
            "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Dla mnie to jak do tej pory najfajniejszy turniej. Samochód da się ustawiać gazem, reaguje wzorowo na każdy ruch kierownicy, dotknięcie hamulca. Bardzo fajnie się tym jeździ, chociaż czas dobry zrobić jest trudno. Ale próbować trzeba :mrgreen:
              Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

No wlasnie. I tu padlo to magiczne slowo - kierownica
                "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

michu

na kierwonicy tez rozowo nie jest ale pewne jest to ze z zkretow mozna ladnie wychodzic operujac plynnie gazem.

pozdrawiam mam nadzieje ze w weekend wszyscy znajda czas na pomeczenie sie z trasa i fordem
                  Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Zamieszczone przez MichuV12
                    CO do trasy to dwa momenty sa decydujace (dla mnie) - pierwszy zakret - trzeba dobrze wyhamowac z tych 300kmh, a mi nie zawsze wychodzi, i zaraz pod koniec, przed wjazdem na ostatnia prosta sa 3 zakrety - tego nigdy nie przejachalem tak jakbym chcial, a mozna tam nadrobic z 2-3 sekundy..
                    to chyba dla kazdego sa to newralgiczne miejsca tej trasy,tam własnie mozna najwięcej stracić badz nadrobic,auto jest świetne jak narazie 80nd,szkoda ze opon lepszych nie mozna zarzucic w time trialu,wrrr

Komentarz

@gutix - no czytalem, ze wielu sie zawiodlo przesiadajac na kierownice, ale ja na prawde czuje, ze dalbym rade, i w przyszlym miesiacu kupuje Driving Force GT - G25 jest ciut za droga a uzywana tez trzyma cene ( z reszta DFGT tez) - a znalazlem sklep w necie ktory oferuje ja za niecale 400pln, poza tym to nowsza konstrukcja od G25 i cos czuje ze przy GT5 pojawi sie G26 A jutro troche posmigam Fordem choc jako, ze jestem nerwowy pewnie nie za dlugo, jak bede notorycznie wypadac z trasy

@dziki, no fakt, irytujace sa te opony. W ogole nie rozumiem sensu takich opon? One sa niby dla mega wymiataczy GT tak? To moze w GT5 bedzie wyscig tym Fordem z opnami N1 na lodzie z napedem na jedno kolo Wg mnie powinny byc tylko R1,R2 i S1 i S2, ewentualnie taki podzial jak w GT4.

Komentarz

Michu

ja mam kierownice LOGITECH DRIVING FORCE GT przesiadka z pada wymaga czasu bawie sie ta kierwonica juz jakis czas i mysle ze mam jeszcze duzo do wyskilowania na niej
                        Ale wazny chyba najwaznejszniejszy plus kierwnicy FUN jazda kontrami wyczucie gazu forcefedback mozliwosc pod czas jazdy ustawiania wybranych parametrow auta.
                        Jak mieszkasz w miare rozsadnie blisko zapraszam na test DRIVING FORCE GT

Pozdrawiam
                        Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Biesiadnik, daj kiedyś do turnieju trase "London". Co prawda jest krótka, ale też ma jakieś "trudniejsze" zakręty Pozdrawiam

PS- Co powiecie na turniej Online

Komentarz

Mi pasuje jak najbardziej real time, odskocznia od driftów mała...

Komentarz

Quattro - moja wypowiedz w dziale Turniej dotyczyla wynikow - zostaly poprawione wiec ja usunalem. Jesli chcesz cos bardziej rozwinietego przeczytac z mojej strony to w tym dziale - Dyskusja.
                              Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

Czy ja coś mówie?

Komentarz

Pracuję...
                                X