Gratuluję wszystkim :wink: Frekwencja się zwiększa :wink: Oby tak dalej :wink: Mnie osobiście wyeliminowała awaria PS3 Ale mam nadzieje że do zakończenia kolejnej rundy już będę mógł brać udział :wink:
No więc...
Runda nr.4
Samochód : Subaru Impreza WRX STI '07
Trasa: Eiger Nordwand :mrgreen: ( czas się trochę pomęczyć z zakrętami :wink: )
Tryb: Professional
Termin : 1 Styczeń 2009 :wink:
No to zapraszam do kręcenia czasów :wink: Zachęcam tym bardziej że na następną rundę przewiduję już Ferrari :wink:
Witam !
Przepraszam za opóźnienie ale dopiero dzisiaj wróciłem do Polski :wink:
I proszę o trochę wyrozumiałości jeżeli chodzi o te terminy i powstrzymanie się z pomysłami typu "Jak go za godzinę nie będzie to sami zrobimy". :wink:
Co do punktacji, aktualnie nie ma to sensu ponieważ rozegraliśmy już parę rund i nie ma sensu wprowadzania jakiś zmian które i tak nic nie wnoszą istotnego, turniej ma na celu jak już pisałem dobrą zabawę, a nie jakieś mistrzostwa jak w F1. Pod koniec turnieju zrobię ogólną tabele czasów i kto ile razy był 1. Myślę że wystarczy :wink:
Co do klanu... Nie jestem przekonany do tego typu rozwiązań... Ale jeżeli chcecie to proszę bardzo :wink: Ale w innym temacie :wink: I tak muszę poprosić moda o zrobienie porządku :wink:
Dobra, koniec gadania...
Runda nr.4:
Samochód : Subaru Impreza WRX STI '07
Trasa: Eiger Nordwand
Klasyfikacja :
1.DTB Czas : 1:12:425 Gratulacje :wink:
2.Bodzio Czas : 1:12:568
3.Lelek Czas : 1:12:740
4".Więchu Czas : 1:12.871
4.Zwierz Czas : 1:12:925
5.Pastor Czas: 1:13:522
6.Witek Czas : 1:14:882
7.Michu Czas 1:15:389
Widzę że jest nas coraz więcej :wink: Oby tak dalej :wink: Mam nadzieję że w tym turnieju już wezmę udział ( konsola nadal w naprawie... )
Runda nr.5
Samochód : Ferrari F430
Trasa: Suzuka Circuit
Termin : 16 Styczeń 2009
Ps: Jak już uporządkuje cały temat to wprowadzę parę zmian :wink:
Komentarz