Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Roger

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Roger

Mnie, inaczej niż kolegom, najbardziej podoba się "danie główne". Zwłaszcza 19. naprawdę czuć tę predkość. A bonusy też ciekawe.
    "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      Nie widziałem jeszcze żeby opona tak wpadała w teksturę
      Zamieszczone przez Markiz93
      włażenie opony pod teksturę, pierwszy raz coś takiego widzę.
      To znaczy że Panowie nie odwiedzali mojej galurii, a tam to już dawno zamieściłem takie zjawisko - proszę (zdjęcie nr 69):
      gt5-photo-mode/topic6775-60.html#p114674

A Roger - powiem krótko: ta sesja to jak na razie twój the best

Komentarz

Z galerii na galerię coraz lepiej Chociaż R8 bardzo mnie urzekło I jak dla mnie jest to najlepszy wrzut A Camaro depcze mu po piętach Powodzenia przy kolejnych zdjęciach

Komentarz

Witam was bardzo serdecznie po przerwie spowodowanej kiepskim sprzętem. Mianowicie odbyła się jego wymiana i gra śmiga już w Full HD. Wszystko wygląda genialnie a i zdjęcia nowe A teraz wykorzystując nowe sztuczki graficzne na upiększanie zdjęć (dziękuje Ci Bartusiu) z powrotem wracam do fachu. Mam nadzieję, że nie wypadłem z formy. Zdjęcia lepiej prezentują się po ich powiększeniu

Komentarz

24 i 23 nie w moim typie. 20 już lepiej, ciekawiej.
            21 i 22= majstersztyx Ujęcia - raczej nic nowego, ale i tak genialne. Myślę że obróbka kolorystyczna (?) wyszła na dobra.

Komentarz

Kadry fantastyczne, ale ten kontrast... RRRrrrr aż oczy bolą od kolorów, przesadziłeś - bez tego niepotrzebnego "dodatku" sesja byłaby mistrzostwem. Wierzę, że następna na pewno będzie

Komentarz

Dobrze siniak, przy następnej sesji postaram się tonować zdjęcia jaśniejszymi barwami. Natomiast wracając ażeby nie było iż o was zapomniałem następna sesja pojawi się z soboty na niedzielę. Wszystko spowodowane jest moją chorobą i problemami technicznymi z komputerem. Przez około półtorej tygodnia zawieszał się tuż po włączeniu. Na szczęście wszystko już gra...

Do zobaczenia na torze ;3

Komentarz

Ujęcia ładne, tylko te kolory przesadzone. Skomentuj moje ostatnie zdjęcia.

Markiz nie skoml o komenty, to żałosne jest, już chyba raz to przerabialiśmy - następny taki post usunę
                  /siniak
                  Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zgadzam się z siniakiem, zrób jak radzi i będzie bajera

Komentarz

Zamieszczone przez Roger
                      Do zobaczenia na torze ;3
                      Jeszcze Cię ani razu nie widziałem

Komentarz

1 i 2 zdjęcie są Nice ale kolory trochę zniechęcają nie przesadzaj z tymi kolorami

Komentarz

Aj tam, biadolicie Bardzo podobają mi się takie kolory Więcej takich sesji !

Komentarz

21, 22, 24 najładniejsze, zaś kolory to już inna bajka, postaraj się, aż tak z nimi nie bawić .

Komentarz

Kolory moim zdaniem są dobre. Nie wiem jak to widać u was jednak u mnie nie ma na co ponarzekać. A odnośnie ich wzmocnionego koloru to podczas zapisywania coś się popsuło. Nie mniej teraz jest już wszystko okej a ja wracam z przedsmakiem kolejnej sesji.

Komentarz

DB9 w czerwonej szacie jest okropny na zdjęciu 26, na 25 już mniej, ale dlaczego akurat czerwony. Srebrny, czarny, albo zielony ciemny, czy granatowy byłby o wiele lepszy, moim zdaniem. Gdyby nie ten kolor samochodu zdjęcia byłyby super, a 26 w szczególności. Na 26 wyraznie widać, że nie ma żadnego kontrastu po między reflektorami, a lakierem. Domagam się tych samych zdjęć lub podobnych, ale oczywiście w innych kolorach samochodu, co do obróbki to jest niezle, tylko ten sam lakier auta zepsuł wszystko.

Komentarz

Pracuję...
                                X